Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:40:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jehovini Svedoci - Ko su oni?  (Pročitano 61039 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Господину Чекићу, тлачитељу душманских војски, није потребно никакво оружје да савлада било кога (осим наравно Јехове). Уместо оружја, њему су довољни вера, стрпљивост, доброта... Он бира прво разговор уместо физичког обрачуна, али када га сатерају до дувара, Јехова из њега емитује муње и душмани беже на све стране. Што се тиче трансфузије, па Јеховиним сведоцима, када затреба, сам Јехова претвара слану воду у крв тако да њима трансфузија није потребна. То није никакав проблем за њих. Smile
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Jehovini svedoci,ccccc  Gomila pogubljenih idiota.

Dvedesetih je na Karaburmi su imali iznajmljenu vilu,ali bukvalno vilu,pre njih je neka ambasada bila tu,i tu su održavali svoja okupljanja.Karaburma ,radničko naselje,devedesetih beda,a oni obilaze od vrata do vrata svaki dan i unesrećene ljude varaju da pristupe sekti,imali su i propagandne materijale koji su bili u fazonu,beda vas snašla,razočarani ste,pristupite nam i uživajte.Prvo su obilazili oni ćelavi sa posebnim nošnjama i onim repićima,ali se brzo po kraju pročulo šta se radi,pa nisu baš nailazili na prijateljske dobrodošlice,pa su kasnije promenili metode,išli su obučeni kao poslovni ljudi,na ulici nikada ne bi ste pomislili da su pripadnici sekte,ali sistem isti,od vrata do vrata,i neka uvežbana priča,dolazili i kod mene na vrata u obe varijante,samo nisu lepo prošli.Delili neke kolačiće...  Govnari.

Dalje,kad upadneš kod njih u sektu,onda krenu ispiranje mozga,trovanje raznim seansama,nekim ritualnim plesovima,mantranje,bajanje,sve u svemu jedno obično ***** .Onda ako uspeju da ti dovoljno isperu mozak,onda idu kombinacije da im skroz pristupiš i da prodaš nepokretnosti,mada sve to zavisi koliko prolupaš,oni to provale i kreće obrada.

Znači,jedna obična prevara čiji je cilj bogaćenje,jer je neko od tih pametnih provalio da se oko vere vrte i novci,pa je to skapirao kao odličan način za zaradu.Da se ne lažemo.

A kod mene na Karaburmi se nisu puno zadržali,imali su stalno probleme,a imali su foru da se izuvaju ispred te kuće kad ulaze na seanse,a to je bio odličan način da se u tim gladnim godinama pojedinci snađu za obuću. Smile
Bedne godine a kod njih benzina uvek,ima se može se,pa su se i ti resursi koristili,n a kraju su unajmili nekog debila koji se izjašnjavao kao nindža hahhahahahhahahaa keve mi. Smile da čuva,i čuvao on to,sve dok nije natrčao na jednu budalu iz kraja dok je srkao gorivo iz njihovog kombija i ovaj ga propisno izrazbija,posle nije više bio nindža,a i oni su brzo otišli posle toga. Smile

A tada je jedan iz Nadrealista bio tamo neki sveštenik ili šta već.Slepac. Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2009, 22:02:20 od Silvanus »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 profesor dr Djuro Susnjic napisao je sjajnu knjigu...pa je toplo preporucujem svima ovdje Smile

imala sam privilegiju da mi je bio profesor...a pise na interesantan nacin...nikako suvoparno i dosadno...

a jedna od knjiga koja se tice stvari o kojima se ovdje govori zove se "Ribari ljudskih dusa"...

"...ako bi posledice duhovnog nasilja bilo moguce posmatrati kao i posledice telesnog nasilja,onda bi smo brzo ustanovili da oko nas neuporedivo vise zivi duhovnih nego telesnih bogalja.
ozlede duse dublje su od povrede tela.
mnogi danas istrazuju posledice zagadjivanja prirodne sredine,retko se ko seti da istrazuje posledice zagadjenja duhovne sredine..."

i tako u nedogled...

danas su ljudi,ne znam da li vise nego ikada,lak plijen u svakom smislu mnogim nakaradnim ucenjima i onima koji nude spas.
obesmisleno vrijeme...obesmislen covjek...

opreznost je pozeljna.
u igri je vlastita dusa.
a cesto...nepisano je neko pravilo...kad po nju dolaze...dolaze u sjajnim odorama i nasmjesenih lica...

« Poslednja izmena: 05. Dec 2009, 22:18:48 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Sesirčić, Ribari ljudskih duša "su reči zabrinutog čoveka, koji govori drugim zabrinutim ljudima, čiji duh i srce rade na talasima više frekvencije od one na kojoj radi svakodnevna nauka i opšta ravnodušnost". Dobra knjiga, koristila mi je za seminarski na temu indoktrinacija.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC One
Citat
profesor dr Djuro Susnjic napisao je sjajnu knjigu

Sada mi je super, kada je trebalo uciti je uz jos tri knjige iz sociologije plus teoreticari, nije mi bila draga  Smile

Citat
Prvo su obilazili oni ćelavi sa posebnim nošnjama i onim repićima

Jesi ti siguran da ne mislis na Hare Krisna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Prvo, svaka religija je nastala iz sekte.
Drugo, svaka religija smatra da je samo ona ta koja je u pravu.
Trece, trenutno u svetu postoji 40, 000 samo hriscanskih denominacija koje govore da su one ta prava religija.
Cetvrto, svaka religija ima princip nagrade i kazne, norme i reona delovanja.
Peto, svaka grupa interpretira bibliju "nadahnuta svetim duhom" sto dovodi do zakljucka da jelte, ili duh mnogo duva  i svaki put menja interpretaciju od vutre do heriona, ili imamo previse lazova na ovom svetu.  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Видим да се мој коментар прескаче... нема везе...
tako i ja bio uporan pa mi indirektno reče da sam filip uškopljenik.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Филип ушкопљеник ?! немам појма ко је то, али мислим да те је увредио !  Smile

да видимо бар да ли ће да ми одговори на друго питање...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Problem je u tome što Bog nije talentovani anonimus kome treba vešt i preduzimljiv menandzer.
Bravo! Prava recenica koja pogadja u centar. Govorim kao neko ko je 10 godina proveo kao Jehovin Svedok i mislim da dobro poznajem tu zajednicu. Ima tu puno divnih ljudi ali nazalost i masa onih koji su tamo samo zbog para..mnooooogo para! Nisam clan nijedne crkve, vere ili zajednice vec godinama i to samo zbog recenice sa pocetka. Bogu ne trebaju organizacije da bi prepoznao one koji Ga zaista vole. On gleda u nasa srca, zar ne Cekic?
IP sačuvana
social share
Ko sa decom leze budi se upisan!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC One
Drago mi je da se na temi javi i neko ko je upoznat sa JS a moze da prica iz drugog ugla.

Hvala bogu da ima i dobrih ljudi, mislim da je to slucaj sa vecinom koja se upecala zeleci bolji i uvreljiviji duhovni i religijski zivot od onoga koji su do tada imali... vrh su oni koji su zli i koristoljubivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:40:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.