e pa, ja sam moje i docekala i nakon 5 meseci DEJAN MILICEVIC ponovo ima svoj nastup!!! ali sad moram da cekam jos 7 sati dok ne pocne performance e, pa ne moze tako! hocu odmah! odmah!
Postoji neko ko je chekao 7 meseci da Dejan Milicevic ponovo ima svoj nastup?!? _LoOdAcXo^nA^Qb, jel' mogu da ti se pridruzim u chekanju osobe sa kosom na ramenu?
Postoji neko ko je chekao 7 meseci da Dejan Milicevic ponovo ima svoj nastup?!? _LoOdAcXo^nA^Qb, jel' mogu da ti se pridruzim u chekanju osobe sa kosom na ramenu?
pet, zapravo...! i cekanje se isplatilo...ponovo je dokazao koliko je eXtra dee jay long live Deja Milicevic !!!
pet, zapravo...! i cekanje se isplatilo...ponovo je dokazao koliko je eXtra dee jay long live Deja Milicevic !!!
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G