Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 17:36:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rotvajlerka  (Pročitano 757 puta)
02. Okt 2012, 19:12:45
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung A50
Zdravo, imam mali problem, a nemam kome da se obratim posto su u mom gradu veterinari ocajni, nadam se da nisam temu ubacio na pogresno mesto.

Vlasnik sam prelepe rotvajlerke stare 2.5 godine. E sad imam problem, pre par meseci je pocela cesce da trese glavom, posto su joj malo duze usi sto je cudno za rotvajlere, ali nema veze. E sad, ustanovili smo da je svrbe usi, ali smo mislili da je zbog prljavstine. Sad se tresenje pojacalo, s tim sto kad pokusam da joj pogledam levo uvo, ona postane nestpljiva, i kako sam video unutar usne skoljke ima suva krv. Pokusao sam da joj ocistim sa vatom, ali ne dozvoljava da joj pridjem. Sa desnim uvetom je sve ok.

Unapred hvala i izvinjavam se ako smeta.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia N-shurnaest
Imam muzjaka malamuta, tokom godine kad je toplije vreme dobijao je isti simptom, lepljive krastice, uzasan svrab, horor piknik.  Takdoje samo je jedno uho cesao, kod njega je desno bilo u pitanju.
Cim sam primetio to hteo sam da ga vodim kod veterinara, ali sam dosao na ideju da ja njemu lepo "namazem nesto"  Smile .
Ovaj narodski ad -hoc pristup ne proporucujem, najbolje da nazoves veterinara u nekom drugom gradu, bar za savet, to nista ne kosta ...
Ali evo sta sam ja uradio.
Posto u kuci gotovo uvek ima pcelinjih proizvoda, stavio sam na cistu krpicu 10-12 kapljica propolisa onako tek da bude vlazna, i briskao mu to uho gde je bilo sukrvice, krastice i sranja  2-3 puta dnevno tokom 3-4 dana i to je njega proslo.  Smile
Vazno je da apsolutno nikakva tekucina ne dospe dublje u usnu skoljku psa, dakle samo vlazno bez slivanja u onaj mracni deo.
Sad kad vidim da se unervozi i ceska uho cak i kad mu je uho cisto, ja zategnem malo propolisa. i apsolutno mesecima nista. Posto je moj ker u fazonu "what eva" nije se bunio oko propolisa u uhu. Malo ga je pekllo kontam, prevlacio je par puta nogom preko uha ali posle par sekundi sve ok... Mozes da mu stimas krajnike kolika je flegma, samo se graciozno udalji kad mu dosadi.
Primetio sam da zimi to uopste ne radi, inace je u dvoristu slobodan stalno.

Propolis ima zilion mikro blagodetnih sustancija, anti inflamatornih ratnika i ostalih bitnih antikrastavnika. Da se ti ne bi igrao kao ja, nazovi nekog veta.
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
najbolje ti je da je odvezes kod veterinara....da to ocisti...
mislim da je to upala neka...i sigurno joj "tekucina" (koju uho luci) zacepi usni kanal -zato i trese glavom...
inace izlucevina kada se skori zalijepi se za osjetljivu kozu......i kada je ona sapom ceskajuci otkine
moze da napravi krasticu...od toga moze i neku drugu infekciju da dobije...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 17:36:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.