ona je pricala sa jednim zajednickim prijateljem..... i taj drug je pitao za ovog njenog, a kad ona nista nije htela da kaze, on joj je rekao: on te mnogo voli. sad ja shvatam (taj prijatelj) neke stvari.
- uvažena prijateljice sa bureka " mirjanammm ",odgovor na tvoje pitanje od početka teme je..... "da,naravno da može".......,današnje devojke su uglavnom "čiste","našminkane""redovno peru zube",izazovno obučene,još izazovnije mirišu i šta tu ima čudno što mi muškarci poželimo da imao seks sa vama, a ti ako si čekala da te neko muva godinu dana ,da bi mu na kraju dala ribicu,pa moguće je da je on na početku i stvarno nešto osećao prema tebi,iskreno,a onda se to pretvorilo samo u seks,pa šta ćeš više od toga.
-ha,ha,pa gde su mladi tu je i šala! -mislim da danas teško možeš da imaš bilo kakav kontakt sa bilo kime ako on smrdi na znoj ili mu još gore smrdi iz usta.(sem naravno ako taj kontakt imaš preko telefona,neta ili putem sms) -mnoge devojke,baš kao i momci vešto putem parfema,krema,gelova,"vonderbra","veštačkih trepavica" ,"silikona".....nadomeste sve nedostatke koje im život i priroda nisu podarili i potpuno uspešno "zavedu" partnera ili partnerku, ali kada se ujutro probudiš pored takve osobe,koja te je zavela,uvek se zapitaš"pa gde su mi bile oči i glava"nažalost ili na sreću , zavisi ko kako gleda na to, mi muškarci imamo malo više "glava" za razmišljanje,pa sa jednom volimo,a sa drugom "seksamo",pa dve i više godina! - najbolje su orbit žvake za devojke lake,i pored toga koja krigla piva,pa da vidiš kako svako u ljubavi pliva!!! [smilie=42s.gif] p.s obećavam neću više pokušavati da pravim stihove!!!!
ona je pricala sa jednim zajednickim prijateljem..... i taj drug je pitao za ovog njenog, a kad ona nista nije htela da kaze, on joj je rekao: on te mnogo voli. sad ja shvatam (taj prijatelj) neke stvari.
ooooooooo i ja sam sad ukapirao - 2m ~ 3m
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 19:53:06 od nikola34 »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!