Znaci ne idem u skolu danas. Nije bitno sto. Uglavnom gotovo je sad ne mogu da idem
E sad u 3 bih krenuo kod lekara , tako da pisite sto pre
Prica bi glasila ovako : Bio sam na 18. u cetvrtak , dosta se popilo. Sledeci dan standardno mamurluk i glavobolja , medjutim i neki cudan bol u stomaku koji me mnogo oslabljuje. Vuce me da povracam ali ne mogu. Bol u stomaku se prenosi i sledeci dan i pri tome ova dva dana sam imao neprestano nestabilnu i cestu potrebu za velikom nuzdom ( nije proliv doduse ) . U nedelju se bol u stomaku drasticno smanjio , medjutim problem sa nuzdom je i dalje tu.
Juce je delovalo kao da se sve stabilizovalo , samo 2-3 puta sam morao da idem na veliku nuzdu i tu medjutim govno nije bilo stabilno. Dan sam proveo na basketu i oko 8 uvece sam osetio ponovo taj bol u stomaku koji me je oslabljivao. Dosao sam kuci i nisam mogao medjutim da obavim veliku nuzdu jer nisam trebao. Jutros sam nekoliko puta morao , a bol u stomaku se smanjio a i dalje je tu.
Znam da zvuci sranje , ali zato se obracam ovde da cujem nesto pametnije
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 17. Apr 2012, 14:28:27)
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.