Deluje mi ovde kao da sedi u nekom kaficu, narucio pivo, pivo nestalo, nema vise a prekoputa njega sedi tip i gustira jedno laaadno, ledeno Pivce iz case koja se zaznojila. kaplje znoj niz casu, tipu pena oko usta se kupi, a SF sedi preko puta i gleda................
(Koji sam ja sadista bem ti sunce, pa ovo je grozno, jeza me hvata dok pisem ovo a kamoli da se desi u istini hehehe )
Ali recite i sami, usporedite moj tekst i njegovu sliku pa recite zar nije tako
Deluje mi ovde kao da sedi u nekom kaficu, narucio pivo, pivo nestalo, nema vise a prekoputa njega sedi tip i gustira jedno laaadno, ledeno Pivce iz case koja se zaznojila. kaplje znoj niz casu, tipu pena oko usta se kupi, a SF sedi preko puta i gleda................
(Koji sam ja sadista bem ti sunce, pa ovo je grozno, jeza me hvata dok pisem ovo a kamoli da se desi u istini hehehe )
Ali recite i sami, usporedite moj tekst i njegovu sliku pa recite zar nije tako
Hhehe, ala si potrefio svaka ti casT! Mislio sam i ja nesto ovako da napisem, ali si me preduhitrio... :o :x
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E SF, pa nije valjda da je dotle doslo da nema piva ??? Brooooka. Ja bih napustio oma taj kafic. :twisted:
Ima Piva Odine, ali nema TOG PIVA. Radi se o posebnom pivu, koje smo pili zajedno u Bonafidesu kad sam ja jednom dolazio kod njega u BG.
Auuu, molimte promenimo temu, voda mi ide na usta................. srce mi puca za ti Pivom..........................ne mogu da mislim na to, teski su mi ti trenutci kad ga se setim, ne kad ga se setim, vec kad pomislim da ga vise nema..................