A je li bambina,koliko si ti pomogla u ovoj godini ugrozenima ?
Ja se ne javno izjašnjavam kao dobrotovor i nikada ne bih o tome govorila. To je moja lična stvar.
Svaka vama čast na vašim dobročinstvima, samo je meni trulo kada se neko time hvali i spominje to, kao da očekuje zauzvrat nešto. To valjda radiš jer je tebi lično stalo, a ne da te drugi tapšu po ramenu kako si super jer pomažeš onima koji su u gorem položaju od tebe.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Cekaj malo....zasto si pitala? Mogu da kazem da je vrlo drsko pitati nekoga da li "je nesto dao" ...Isto tako...stose ti trpas u tudja posla svojim pitanjima?
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Jahao vitez putem pa naisao na vrapca koji je lezao na zemlji, sa nozicama uprtim put Neba. Pitao ga vitez sta mu to znaci, a vrabac je uzvratio: 'Zar ne znate da ce se danas kameno Nebo stropostati na Zemlju ?' Vitez se prezrivo nasmejao i upitao ga misli li to ozbiljno da ce svojim nozicama uspeti da zaustavi pad Neba. Tada je vrabac izrekao pouku za sva vremena: 'NEKA SVAKO CINI ONO STO MOZE.'
Jahao vitez putem pa naisao na vrapca koji je lezao na zemlji, sa nozicama uprtim put Neba. Pitao ga vitez sta mu to znaci, a vrabac je uzvratio: 'Zar ne znate da ce se danas kameno Nebo stropostati na Zemlju ?' Vitez se prezrivo nasmejao i upitao ga misli li to ozbiljno da ce svojim nozicama uspeti da zaustavi pad Neba. Tada je vrabac izrekao pouku za sva vremena: 'NEKA SVAKO CINI ONO STO MOZE.'
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."