Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:42:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedinica...  (Pročitano 9263 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
@twice

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Nije poenta u tome sta se peva nego sta se velica!!!
Ako od placenih ubica i psihopata pravimo srpske heroje onda je nas narod definitivno puko i osudjen na propast.....    Smile

Delije velichaju srpstvo a ne JSO! Pre nego shto nekoga napljujete bar se informishite! Raspitajte se ko je bio udarna pesnica 5.oktobra kad se probijao kordon ispred skupshtine i ko je godinama na severu pevao "Spasi Srbiju i ubi se Slobodane"?! Uostalom delije imaju svoj zvanichan sajt i forum i svi se mozhete upoznati sa jasnim stavovima grupe.

@twice

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

Izvinjavam se nisam odmah video ovaj drugi post koji sma citirao a poprilichno su mi stali na zhivac svojim glupostima i insinuacijama.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@twice

Dobro, ova rasprava je vise za navijacki nego politicki forum ali reci cu ovde sta mislim. U svom postu nisam spomenuo skandiranje kosovu i koreografiju posvecenu njemu ( nemam nista protiv toga), vec iskljucivo pesmu koja je ( kao sto sam jasno napisao datira mnogo pre osnivanja JSO-a) prvi put pevana na utakmici sa liberecom, i to bas kada je prikazivan serijal "jedinica". Mozda gresim, ali ja tu pesmu na severu nisam cuo pre toga.

Kad smo vec otisli u navijacki deo, mogda je bilo bolje da su delije na pocetku utakmice skandirale zvezdi, mozda u tom slucaju ne bismo primili gol u prvom minutu utakmice, koji nas je prakticno eliminisao.

Citat
A ti skini taj grb sa avatara nemoj da nas brukash! Ti sa zvezdom i severom imash veze koliko i moja baba sa kartingom.  Smile

Zanimljivo razmisljanje. Posle godina kada su nam "patriote" drzali lekcije o "patriotizmu" ( samo njima znanom), doslo je dotle da svaki zvezdas koji se ne slaze sa stavom "severa" biva proglasen za bruku. Da li to znaci da da posto je stav "severa" da ne trebaju da se nose narandzasti dresovi, svaki navijac kome se oni dopadaju ( a predpostavljam da ih ima dosta) mora da promeni svoj stav, posto je u koliziji sa "ukusom" vodja navijaca ?
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 17:02:24 od cni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Meni nije cilj da opravdavam i osporavam arkana i njegovo djelovanje, ne zanima me. trenutno.

ali sta zakljuciti o emisiji koja ide ovako:

narator: Arkan je više puta jasno i glasno rekao: "Mi nemamo zarobljenika".
kadar: Arkan govori grupi vojnika:
Željko Ražnatović Arkan: Setite se naša dva vojnika koja su izmasakrirana, živa uhvaćena i izmasakrirana u Laslovu. I mislite na to.

kraj scene.

svako ziv, a pogotovo ta djeca koju spominjete, zakljucio bi naravno da je arkan tim mislio da nema zarobljavanja.
ali.
ima dalje. cijeli govor glasi:

"Setite se naša dva vojnika koja su izmasakrirana, živa uhvaćena i izmasakrirana u Laslovu. I mislite na to. Ne moze da se dogodi da neko bude vise zarobljen od nasih! Druga stvar, prema neprijatelju koji puca na vas nema milosti, ko se preda - zarobljen je, normalno. "

i taj govor je pusten na dnevniku SRT-a.

ne znam, samo ne volim da neko razmislja umjesto mene dok gledam film...

mnogo bi bolje bilo bez naratora... ili bar da se drzi faktografije...
meni ne smetaju takve emisije, to je normalan dio zivota, takvi autori i takve medijske kuce zive od ovakvih "djela". samo sudeci po komentarima, vidim da je prica nevidjeno "legla" onima koji smatraju da je danasnja politicka scena srbije centar svijeta i da su namjestene afere i medijska sudjenja njihova realnost.

nkog ne zanima to gore za arkana. a bitno je je li kostunica podrzao ili je gledao sa strane smjenu ministra?

za to drugo ne znam, ali zasto bih sumnjao da je i to laz? da je i to izvadjeno iz konteksta, pogresno najavljeno ili cinjenicno pogresno slozeno, bez hronoloskog reda i sa milion namjerno preskocenih dogadjaja?

a djindjic?

za mene njegovo ubistvo se moze odlicno porediti sa tim kada bi danas neko ubio tog cedu, pa mediji uzeli da prave od njega ne znam ni ja sta, nekog super heroja nacije... a ko je on i sta je? nista.
zalosno je to covjek je mrtav, treba imati postovanja.

ali ovako ispada da mu ja ne odajem postovanje, zato sto negiram da je on bio ono sto b92 i slicni tvrde. 
djindjic je uvijek bio i ostace "djindjic-posteno" uz ironican smijeh. sve ostalo prepustite masti...
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 19:02:56 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Meni nije cilj da opravdavam i osporavam arkana i njegovo djelovanje, ne zanima me. trenutno.

ali sta zakljuciti o emisiji koja ide ovako:

narator: Arkan je više puta jasno i glasno rekao: "Mi nemamo zarobljenika".
kadar: Arkan govori grupi vojnika:
Željko Ražnatović Arkan: Setite se naša dva vojnika koja su izmasakrirana, živa uhvaćena i izmasakrirana u Laslovu. I mislite na to.

kraj scene.

svako ziv, a pogotovo ta djeca koju spominjete, zakljucio bi naravno da je arkan tim mislio da nema zarobljavanja.
ali.
ima dalje. cijeli govor glasi:

"Setite se naša dva vojnika koja su izmasakrirana, živa uhvaćena i izmasakrirana u Laslovu. I mislite na to. Ne moze da se dogodi da neko bude vise zarobljen od nasih! Druga stvar, prema neprijatelju koji puca na vas nema milosti, ko se preda - zarobljen je, normalno. "

i taj govor je pusten na dnevniku SRT-a.

ne znam, samo ne volim da neko razmislja umjesto mene dok gledam film...

mnogo bi bolje bilo bez naratora... ili bar da se drzi faktografije...
meni ne smetaju takve emisije, to je normalan dio zivota, takvi autori i takve medijske kuce zive od ovakvih "djela". samo sudeci po komentarima, vidim da je prica nevidjeno "legla" onima koji smatraju da je danasnja politicka scena srbije centar svijeta i da su namjestene afere i medijska sudjenja njihova realnost.

nkog ne zanima to gore za arkana. a bitno je je li kostunica podrzao ili je gledao sa strane smjenu ministra?

za to drugo ne znam, ali zasto bih sumnjao da je i to laz? da je i to izvadjeno iz konteksta, pogresno najavljeno ili cinjenicno pogresno slozeno, bez hronoloskog reda i sa milion namjerno preskocenih dogadjaja?

a djindjic?

za mene njegovo ubistvo se moze odlicno porediti sa tim kada bi danas neko ubio tog cedu, pa mediji uzeli da prave od njega ne znam ni ja sta, nekog super heroja nacije... a ko je on i sta je? nista.
zalosno je to covjek je mrtav, treba imati postovanja.

ali ovako ispada da mu ja ne odajem postovanje, zato sto negiram da je on bio ono sto b92 i slicni tvrde.
 djindjic je uvijek bio i ostace "djindjic-posteno" uz ironican smijeh. sve ostalo prepustite masti...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bio bih takodje zahvalan za nesto vise podataka o autoru, filipu svarmu.

osim osnovnih podataka, poznato mi je jedino da je obucavao novinare u "slobodnoj bosni". i da je radio sa njihovim novinarom adnanom buturovicem sa kojim je i napisao nekoliko pokusnih remek djela ("ustanak u kninu i pokolj u zvorniku").
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
@twice

Dobro, ova rasprava je vise za navijacki nego politicki forum ali reci cu ovde sta mislim. U svom postu nisam spomenuo skandiranje kosovu i koreografiju posvecenu njemu ( nemam nista protiv toga), vec iskljucivo pesmu koja je ( kao sto sam jasno napisao datira mnogo pre osnivanja JSO-a) prvi put pevana na utakmici sa liberecom, i to bas kada je prikazivan serijal "jedinica". Mozda gresim, ali ja tu pesmu na severu nisam cuo pre toga.

Kad smo vec otisli u navijacki deo, mogda je bilo bolje da su delije na pocetku utakmice skandirale zvezdi, mozda u tom slucaju ne bismo primili gol u prvom minutu utakmice, koji nas je prakticno eliminisao.

Citat
A ti skini taj grb sa avatara nemoj da nas brukash! Ti sa zvezdom i severom imash veze koliko i moja baba sa kartingom.  Smile

Zanimljivo razmisljanje. Posle godina kada su nam "patriote" drzali lekcije o "patriotizmu" ( samo njima znanom), doslo je dotle da svaki zvezdas koji se ne slaze sa stavom "severa" biva proglasen za bruku. Da li to znaci da da posto je stav "severa" da ne trebaju da se nose narandzasti dresovi, svaki navijac kome se oni dopadaju ( a predpostavljam da ih ima dosta) mora da promeni svoj stav, posto je u koliziji sa "ukusom" vodja navijaca ?

Opet ponavljam pevanje pesme "kosovski junaci" na severu marakane nema ama bash nikakve veze sa JSO-om!
A sto se tice dalje polemike o zvezdi i delijama o tome necemo ovde Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bring Bring Bla Bla

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
nemojte da pricate kad nemate pojma o tome. ljudi iz jedinice za specijalne operacije su ponos srbije i narod treba da bude srecan sto ima takvu jedinicu. nemoze covek koji je branio srbiju da bude zlocinac.i nemojte da pricate o tome kad neznate nista. zivite sa tim sta znate i sto vam je neko rekao a ni on nezna nista. elita srbije. moral. istina. jso
IP sačuvana
social share
PENDULA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
nemojte da pricate kad nemate pojma o tome. ljudi iz jedinice za specijalne operacije su ponos srbije i narod treba da bude srecan sto ima takvu jedinicu. nemoze covek koji je branio srbiju da bude zlocinac.i nemojte da pricate o tome kad neznate nista. zivite sa tim sta znate i sto vam je neko rekao a ni on nezna nista. elita srbije. moral. istina. jso

gde god je bila ta elitna jedinica tamo srpskog naroda nema vise! a problem srbije je sto jedan deo naroda i dalje mislli da su te bitange srpski ponos!
zato elitni postani realni!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
gde god je bila ta elitna jedinica tamo srpskog naroda nema vise! a problem srbije je sto jedan deo naroda i dalje mislli da su te bitange srpski ponos!
zato elitni postani realni!

to shto tamo vishe nema srpskog naroda nema veze sa jedinicom, dobro je poznato svima ko je i kako gubio srpske teritorije, ali cinjenicu da je to bila elitna jedinica koja nikad i nigde nije porazhena niko ne mozhe da ospori. na stranu to shto su se pojedinci iz jedinice bavili kriminalnim delatnostima, ali generalno gledano jedinica kao jedinica imala je poverenje naroda, narochito naroda u ratnim podrucjima. ulivali su im sigurnost kad se pojave, i s te strane je potpuno razumljivo da su oni za njih heroji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:42:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.