Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kondukter u autobusu trazi kartu od putnika, a putnik kaze: - Ja sam Srbin, ja ne placam kartu! - Ne interesuje mene sta si i ko si, nego pokazi kartu! - Ja ne placam kartu, ja sam Srbin! Kondukter pozove vozaca da zaustavi vozilo i da izbace coveka, a ovaj, ne gledajuci stane. Kada je primetio sta radi kondukter, uzme palicu i krene na njega. Pocne da ga maklja, a kondukter ce: - Nemoj, Srbo, majke ti.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!