Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan SMS za obrok gladnima na Kosovu i Metohiji!  (Pročitano 12658 puta)
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
По мом скромном мишљењу већ добијају превише. Ти Срби са Косова и онако живе боље од многих у Србији. Притом, шта год да добију незахвални су. У томе се не разликују од комшија Шиптара.
Ti nisi normalan . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Не кажем да живе као бубрези у лоју, али да им се даје - даје им се.

Ma da njima je dole super mogu da prošetaju jednom ili možda čak kroz 2 ulice, u školu idu pod vojnom pratnjom, u crkvu ako im se dopusti da odu, struju dobiju čak 4-5 sati dnevno(mada je i to previše) ja stvarno ne znam šta se žale oni dole neka nas puste više na miru da se razvijamo i idemo u evropu bez viza  Smile. Pa jesi ti normalan čovječe šta je tebi da je njima dobro da dobijaju pare pa ja bi im i trostruko dao zbog toga gdje su i kako žive  Smile. Kakvih bolida sve nećeš naći strašno  Smile
IP sačuvana
social share
Sledimo duh naših predaka... 1389 

Kosovo je srce Srbije
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Чекај не разумем...100.000 еура довољно за 25 кућа?

Pa, racunali su da mogu da otkupe napustena domacinstva za cca 4.000 eura... posto se imanja ionako prodaju u bescenje...

Smile
Jako sam tuzna kad procitam nesto tako...
Када би знала колико се новца директно и индиртектно издваја за њих не би била тако тужна. А то да су незахвални - јесу.

Izdvaja se daleko manje nego pre 90-ih...a te price da oni zive ko bubrezi u loju... sorry, but jebiga.. ne verujem da su istinite...

Па мало је смешно и помислити да можеш купити кућу за 4.000 еура а камоли још и читаво имање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Ma da njima je dole super mogu da prošetaju jednom ili možda čak kroz 2 ulice, u školu idu pod vojnom pratnjom, u crkvu ako im se dopusti da odu, struju dobiju čak 4-5 sati dnevno(mada je i to previše) ja stvarno ne znam šta se žale oni dole neka nas puste više na miru da se razvijamo i idemo u evropu bez viza  Smile. Pa jesi ti normalan čovječe šta je tebi da je njima dobro da dobijaju pare pa ja bi im i trostruko dao zbog toga gdje su i kako žive  Smile. Kakvih bolida sve nećeš naći strašno  Smile
А где сам ја рекао да је њима доле супер? Рекао сам да им држава даје довољно новца и да им не треба давати више. А да су незахвални - јесу. Нажалост више пута сам се у то уверио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
По мом скромном мишљењу већ добијају превише. Ти Срби са Косова и онако живе боље од многих у Србији. Притом, шта год да добију незахвални су. У томе се не разликују од комшија Шиптара.

Misljenje ne da ti je skromno,nego ga uopste nema. Smile

А где сам ја рекао да је њима доле супер? Рекао сам да им држава даје довољно новца и да им не треба давати више. А да су незахвални - јесу. Нажалост више пута сам се у то уверио.

Mozda su zaista nezahvalni ,al glupi sigurno nisu pa da tebi zahvaljuju.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Па ево на пример има овде један на форуму, са Косова, сав бесан, каже држава им ништа не даје. Лаже наравно. А од чега живе ако им не даје држава? Умрли би од глади да им држава не даје ништа. И на крају шта они мисле да овде цветају руже? Да ли знају колико има стотина хиљада породица које имају месечне приходе од 12 хиљада динара па им држава ништа не помаже него им сече струју, принудно наплаћује дугове итд. За наше услове, држава улаже велики новац доле.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
@twice

Pre dve godine, mama moje drugarice je kupila kucu... doduse... urusenu... sa pomocnim prostorijama i imanjem za 6-7.000 eura... par kilometara od Rume...
Svojevremeno sam u selu pored Zrenjanina videla oglas coveka koji je za 10.000 maraka prodavao kucu staru 40godina od 150kvm, u centru sela, sa pomocnim zgradama i bastom od 10-15 ari...

Ne mislim da su mislili da im kupe za bas 4.000e, ali da im pomognu u kupovini sa tih 4.000e... deo oni, deo izbeglice...

Inace... nasa vlada je ponovo pocela da dobija donacije za izgradnju kuca i stanova za izbeglice ... i dalje se deli izmedju domace socijale  i izbeglica... tako da... oni sto su protestvovali zbog nove okretnice na Cukarici (nehigijensko naselje na izlazu iz Bgd ka Obranovcu... kukali su kako im se posle kisa plavi naselje od kada je izgradjena obilaznica, pa su trazili da ili dobiju stanove ili da se rusi obilaznica(sic!)... pa je izbio pozar u tom istom karton naselju, izgorele su telefonske instalacije, Zarkovo i Zeleznik su bili mesecima bez telefona... i tako to...) mozda i dobiju nove fine, sveze okrecene... stanove solidarnosti...
« Poslednja izmena: 29. Feb 2008, 10:10:03 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Свима вама који тврдите да је Србима на Косову и Метохији добро и да су незахвални да Бог да и вама исто тако добро било па да на исти начин можете незахвални да будете!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95 8gb
Off obrisan
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.