Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 66146 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Neka predje bilo gde samo neka ode negde gde ce da igra fudbal. To je za njega najvaznije a i za nasu repreznetaciju bi bilo korisno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Ćalasan: Žigić samo u Premijer ligu

Agent reprezentativca Srbije Nikole Žigića Milan Ćalasan izjavio je da je on zainteresovan samo za prelazak u Premijer ligu.

Prema Ćalasanovim rečima, Žigić je veoma nezadovoljan tretmanom na Mestalji i po svaku cenu želi da promeni klub. "Prelazni rok završava za nekoliko dana, ali Žigić je miran i uveren da će uspeti da promeni klub i dobije šansu da igra. Sada treba samo da izvagamo sve ponude i da vidimo šta mu najviše odgovara", rekao je Ćalasan.

Za Žigića je zaiteresovano više engleskih klubova, ali je problem što bi svi želeli da ga angažuju na pozajmicu.

Valensija je u finansijskim problemima i insistira na prodaji, kako bi došla do neophodnog keša.

"Mislim da može da se pronađe kompromis, jer ima nekoliko klubova koji su spremni da u potpunosti preuzmu Žigićevu platu. To Valensiji znatno olakšava donošenje odluke", rekao je Ćalasan.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
Ja ga nebi pustio da igra u patos ligu on je jedna obicna cepanka
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Toliko godina  prodavanja u najjace klubove europe juve,arsenal,manchester itd i na kraju zavrsi u racingu al to se pokazalo ispravno i ostvario je transfer u valenciu sto je se pokazao kao veliki promasaj,kakvih sam se prica naslusao o njeu kontao sam evo ga novi Mijatovic ka tamo losija verzija Croucha
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
mislim da bi Nikoli najbolje islo kada bi dosao u bundesligu ( hertu ) on i panta bi bili dobar tandem ...
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Nikola Zigic presao u Santander na jednogodisnju pozajmnicu! Hvala bogu, makar ce moci da igra fudbal standardno sto je za nasu reprezentaciju i najvaznije.  Smile

Samo kad bi uspeo da se vrati u onu staru formu bilo bi odlicno.

Pametan potez sve u svemu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ostao u Valensiji..kaze, hoce da se dokaze :mrgreen:budala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Nikola Žigić: Novinari me svakog dana sele iz kluba u klub, još me samo nisu poslali nazad u Zvezdu. Međutim, niko ne nudi novac za mene, samo bi hteli da me pozajme, a Valensija to neće
Golgeter srpske reprezentacije Nikola Žigić kaže da ne čita sportsku štampu, jer ga novinari svakog dana sele u neku drugu ekipu! Napadač Valensije tvrdi da tokom prelaznog roka nijedan klub nije ponudio novac za njega, pa je zato ostao na „Mestaji".

Žigi smeta i to što ga novinari ne pitaju za komentar kada ga „sele u druge klubove", pa se zato više i ne javlja na telefone. Iz tog razloga on nije mogao da oceni da li mediji pružaju dovoljnu podršku državnom timu Srbije.

- Verovatno mi nećete verovati, ali ne čitam novine! Zbog toga ne mogu da ocenim kakav je odnos štampe i ostalih medija prema reprezentaciji, ali osećam da je atmosfera pozitivna. Nadam se da će tako i da ostane, ali i da ćemo mi na terenu opravdati podršku, kako medija, tako i navijača - rekao je Žigić.

Na pitanje zašto ne čita novine, Žigić je ujedno ponudio i objašnjenje zašto je sve teže pronaći njegovu izjavu u bilo kojim srpskim novinama.

- Ponavljam da ne čitam novine, niti se javljam na telefon u poslednjih nekoliko meseci. Nisam ljut na vas novinare, jer razumem da samo radite svoj posao. Međutim, boli me što kod nas u novinama prvo izađe neka priča o meni, a tek onda me zovu da me pitaju za komentar. Tada je uglavnom kasno da se bilo šta ispravi.

Žigić je objasnio šta mu je konkretno zasmetalo u srpskim medijima u poslednje vreme, a tom prilikom je potvrdio da je Valensija želela da ga proda na „letnjoj pijaci", ali da se nije našao nijedan zainteresovan kupac!

- Poslednjih mesec dana kad god otvorim novine, vidim da ste me preselili u drugi klub! A, sve vreme sam u Valensiji i izgleda da u novinama nemam šta novo da pročitam. Samo što me niste vratili u Zvezdu ovih dana! Dan po završetku prelaznog roka bukvalno svi mediji javili su da sam prešao u Rasing Santander, a da me niko ništa nije pitao, iako sam tog dana došao u Beograd. Valensija mene jeste htela da proda, ali nije našla nikog ko bi me kupio. Pojedini klubovi su se javljali za pozajmicu, ali čelnici mog kluba nisu želeli takvu opciju. Kada su promenili mišljenje, tada su ostale ekipe već našle adekvatne zamene. Ostao sam na „Mestaji" da se borim za status - staloženo je objasnio Žigić.

Kada su pripadnici sedme sile objasnili srpskom reprezentativcu da većinu informacija iz španske ili neke druge inostrane lige dobijaju putem interneta ili iz razgovora s raznim menadžerima, a da ne mogu da ih provere upravo zato što on izbegava svaki kontakt, Žigić je odgovorio:

- Isto što sam rekao vama govorim i španskim novinarima. Poznato mi je da i oni puštaju neproverene informacije, ali zaista ne znam kako to funkcioniše. Španski novinari su stalno s nama na treningu, a onda objave nešto što nisu proverili, nije mi to jasno... - zaključio je Nikola Žigić.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Žigić na pozajmici u Santanderu?

Rasing Santander namerava u svoje redove vrati srpskog reprezentativca Nikolu Žigića iz Valensije, piše „Marka“ u izdanju od srede.

Santander želi da pojača svoj napad pošto su Pedro Munitis i Mohamed Čite trenutno povređeni. Kao rešenje, Rasing namerava da dovede Žigića na pozajmicu iz Valensije u koju je prešao leta 2007, ali gde je odigrao veoma mali broj utakmica.

Žigić je sa Munitisom činio opasan napadački tandem u sezoni 2006-07. i Rasing bi što pre želeo da vrati u svoje redove srpskog internacionalca i to pre januarskog transfer roka.

Njihov plan, prema Marki, je da ponište registraciju za igranje u Primeri veterana Luisa Fernandesa, koji ima ozbiljne povrede oba kolena. Na taj način klub iz Santandera bi mogao odmah da registruje Žigića, pošto napadač Valensije još uvek nije odigrao nijedan minut u ligi ove sezone za vodeći tim Primere

Sportski direktor Valensije Fernando Gomez izjavio je u utorak da bi Žigić mogao da se vrati u Santander kao pozajmljen igrač, „čim se dogovore svi uslovi“ sa klubom sa severne obale.

Santander po prvi put u svojoj istoriji učestvuje u Kupu UEFA, pošto su takmičenje u španskom šampionatu prošle sezone završili na šestom mestu. U četvrtak Rasing igra revanš meč prvog kola u gostima sa finskom Honkom, koju su savladali u prvom meču sa 1:0 pre dve nedelje.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
Ja bi izbrisao ovu temu sto se njega tice jer on ne zna nista
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.