Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 66574 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja nemam 17 godina, a i ne znam kakve veze ja imam sa bilo cim ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Imas mozda 18 eventualno 19...Pa ima zato sto ponizavas "posao" koji je kao radio...A to je plod tvoje maste....
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ne ponizavam ja nikog samo kazem da u fudbalskom smislu Jovetic ima veci potencijal.

TO "Cuvao ovce" ne znaci da je to sramotan posao nego da je u tim godinama bio miljama daleko od Jovetica. . .

I mani se procena mojih godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Imali smo mi pun kurac tih potencijala a retko koji od njih je zapravo i uradio nesto. Dakle,kad/ako Jovetic jednog dana predje u klub iz samog evropskog vrha (top10) onda pricaj nesto,ovako samo ispadas smesan (ni onaj smajli te ne vadi)

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Ne ponizavam ja nikog samo kazem da u fudbalskom smislu Jovetic ima veci potencijal.

TO "Cuvao ovce" ne znaci da je to sramotan posao nego da je u tim godinama bio miljama daleko od Jovetica. . .

I mani se procena mojih godina.

Da Jovetic ima potencijala to stoji...ali sto je rekao Falzone tih potencijala imamo za izvoz...I Ziga je stvarno u tim godinama bio daleko..ali je decko uspeo...Jedan tim je odvojio za njega 25.000.000 ...a pitanje je da li ce Jovetic toliko da vredi u Ziginim godinama...Jer nikad se nezna...dug je put pred Joveticem,a i veci talenti su se takoreci gasili... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Jao, sjecam se svojevremeno nekog tempa, tu su navedeni igraci partizana - Duljaj, Kezman, Vukic itd, uglavnom, svi ukupno procijenjeni na otprilike 60 miliona maraka - tada je to bilo kao danas u evrima (tada, prije sedam, osam, ni ne sjecam se koliko godina)...

Enivej, sta bi?
@ PuS
Ajde da taj Jovetic postane igrac, pa da ga vidimo.

I jos bitnija stvar: Takvih kao Jovetic ima, a ovakvih kao Zigic nema, Zigic moze da okrene utakmicu i donosi prevagu na utakmici. Ali, kad naucis da gledas fudbal, shvatices koliko si se sad nalupetao.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2007, 18:31:00 od Consigliere »
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Jovetic ima 17 godina i najbolji je igrac nase lige. . .

Zigic je sa 17 godina cuvao ovce.
Smile Smile
Pazi da ne zavrsi kao i svi ostali vasi "talenti".
Koliko se kurcite vasim potencijalima a u vrhunskom fudbalu samo trojica srpskih igraca: Zigic, Vidic i Stankovic, i za divno cudo svi iz Zvezde. Objasni to.
Bice da vi talente i potencijale imate samo u "Sportu" i "Zurnalu"
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Sto zbog cene zvezdinog i srpskog u odnosu na partizanov,tako i zbog ziginog kvaliteta 

BTW Joveticeva jedna kopachka vredi vishe nego ceo Zigic sa sve onim  traktorom Smile
ohohohohoho ajde da sad ne preterujemo . . .Prosto je smesno porediti njihove trenutne cene . . . Zigicev telefon kosta koliko i ceo partizanov budzet . . . za 3 godine . . .

Da li ce Jovetic nesto napraviti ne znam . . .Moje licno misljenje da hoce, i da ce da bude strasan igrac. . .Za sada Jovetic moze samo Zigiliju da glanca kopacke(i to samo one za trening) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Jovetic ima 17 godina i najbolji je igrac nase lige. . .

Zigic je sa 17 godina cuvao ovce.
Smile Smile
Pazi da ne zavrsi kao i svi ostali vasi "talenti".
Koliko se kurcite vasim potencijalima a u vrhunskom fudbalu samo trojica srpskih igraca: Zigic, Vidic i Stankovic, i za divno cudo svi iz Zvezde. Objasni to.
Bice da vi talente i potencijale imate samo u "Sportu" i "Zurnalu"

Сећам се оних прича о Кежману док је играо у Партизану. Те тражи га Милан, те Бајерн, те овај, те онај. Најгоре од свега је то, што је јадничак прочитао ту глупост (мада ме не би чудило, да је сам платио новинарима да објаве тако нешто), сутрадан је отишао у редакцију темпа да се слика у Милановом дресу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Zigicev telefon kosta koliko i ceo partizanov budzet . . . za 3 godine . . .

Хаха
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.