Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 66253 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Zigic u Racingu
Crvena zvezda i Santander kasno sinoć postigli dogovor. Napadač crveno-belih u naredne četiri godine nosiće dres španskog kluba

Visina transfera nije objavljena, pretpostavlja se da su se klubovi našli između pet i šest miliona evra

Nikola Žigić prelazi u Rasing iz Santandera. Čelnici Crvene zvezde i Santandera postigli su kasno sinoć dogovor, a napadač crveno-belih ugovor će potpisati danas i u naredne četiri godine nosiće dres španskog prvoligaša. Visina transfera nije poznata, ali se pretpostavlja da su se Zvezda i Rasing našli negde između pet i šest miliona evra.
- Razgovarao sam sa gospodinom Pernijom, predsednikom Rasinga, i veoma smo blizu konačnog dogovora - bilo je prvo što je za Press rekao Dragan Stojković, predsednik Crvene zvezde.
- Zadovoljni smo ishodom pregovora i ostalo je da se usaglasimo oko još nekih detalja. Ovo je još jedna potvrda da su naši igrači na ceni u Evropi, što je veliko priznanje za Crvenu zvezdu kao klub. Zato se i trudimo da im pronađemo jake sredine u kojima će još više moći da napreduju.
Na pitanje da li je Rasing pravi klub za Žigića, Stojković je pomalo u šali odgovorio:
- To biste morali Nikolu da pitate. U svakom slučaju, igranje u Primeri je velika stvar i predstavlja izazov za svakog igrača. Takođe, za jednog mladog čoveka Španija je lepa zemlja za život.
Predsednik kluba iz Santandera Fransisko Pernija, svestan problema koje njegov tim ima u navalnom redu, ekspresno je juče doputovao u srpsku prestonicu kako bi utanačio posao oko Žigića. Prvobitna ponuda Španaca od pet miliona evra nije zadovoljavala rukovodstvo našeg najtrofejnijeg kluba, koje je tražilo milion više. Međutim, prelazni rok se završava sutra u ponoć i nije bilo previše vremena za cenkanje.
Pored navijača Rasinga, Žigićevom dolasku najviše će se obradovati šef stručnog štaba ovog kluba Migel Anhel Portugal, koji je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima.
- Potreban nam je centarfor Žigićevih karakteristika, koji u svakom trenutku može da napravi problem protivničkoj odbrani - rekao je Portugal.
Eto, dođosmo i do kraja sage o Žigiću. Posle silnih priča i napisa o Vest Hemu, Arsenalu, Lokomotivi, Juventusu i Fejenordu, reprezentativni napadač skrasiće se u Španiji, a gol koji je postigao u nedelju protiv Hajduka iz Kule bio mu je poslednji u Zvezdinom dresu.
(D. R.)

Sošo traži Kovačevića

Nenad Kovačević nalazi se na meti Sošoa. Francuski prvoligaš intenzivno je pratio Zvezdinog kapitena za koga je uputio i zvaničnu ponudu od dva miliona evra. Ipak, predsednik Dragan Stojković još nije doneo odluku da li će prihvatiti ponuđene uslove ili ne. Kovačević je u toku jučerašnjeg dana bio na razgovoru kod Stojkovića, ali ostalo je nepoznato kakav su dogovor postigli.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Novac je kao seks, čini se mnogo važniji kad ga nemaš... - Čarls Bukovski
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k300i
Žigić: Odužio sam se Crvenoj zvezdi

Nikola Žigić je od srede fudbaler Rasinga iz Santandera. Dosadašnji napadač Crvene zvezde i ljubimac navijača beogradskog kluba smatra da se odužio 'crveno-belima'.

"Od kako sam došao pa sve do sinoć sam u Crvenoj zvezdi proveo četiri neverovatne lepe godine što se tiče fudbala i života uopšte. Na najlepši mogući način su me prihvatili ljudi u klubu, saigrači i navijači. Mislim da sam se svima odužio na najbolji način jer sam uvek pružao dobre partije. U Crvenoj zvezdi sam osvojio mnoga priznanja, postao najbolji strelac lige, najbolji igrač, izborio se za mesto u reprezentaciji, ali ništa od toga se ne bi ostvarilo da nije bilo svih koje sam pomenuo", rekao je Žigić.

"Ne mogu posebno da izdvojim nijedan gol ili utakmicu u dresu Crvene zvezde jer je svaka bila važna i draga na svoj način. Svaki gol i utakmica zauzimaju posebno mesto u mojoj karijeri i zato je nemoguće da posebno izdvojim neki detalj".

I pored toga što su mediji Žigića 'selili' u Vest Hem, Arsenal, Bolton, Portsmut, Fejenord, Hamburger, Juventus i još neke klubove, reprezentativac Srbije završio je u Kantabriji.

"Rasing je ponudio najbolje uslove, a Španija je zemlja u kojoj mogu još da napredujem i da se potpuno afirmišem kao igrač. Veoma sam zadovoljan ugovorom i nadam se da ću u novom klubu nastaviti da pružam partije kao i u Zvezdi. Mislim da je Rasing dobar klub u kojem mogu da pokažem koliko vredim, a da posle godinu ili dve dana vidimo šta će biti. Ipak, o tom-potom. Najvažnije je da odigram dobro u Rasingu", rekao je Žigić.

Žigić smatra da je bilo vreme da pokuša u nekoj od najjačih liga Evrope.

"Mislim da je ovo bio pravi trenutak da odem i da vidim koliko mogu da uradim u jednoj tako jakoj ligi kao što je španska. Ako ne budem mogao, tu je Crvena zvezda kojoj ću se uvek vraćati", poručio je na kraju razgovora Nikola Žigić dodavši da veruje da ova ekipa Crvene zvezde i bez njega može da ostvari zacrtane ciljeve.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
ma kralj je

sretno ziga majstore
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Krivaji 300 soma od Zigica
Prvi klub Zvezdinog centarfora dobija pet odsto od obeštećenja Crvenoj zvezdi na osnovu pravila FIFA

Mali vojvođanski fudbalski klub Krivaja dobro će zaraditi od obeštećenja za prelazak Nikole Žigića u španski Rasing Santander na osnovu pravila FIFA da matičnom klubu igrača pripada garantovanih pet odsto od transfera. Ako Zvezda dobije šest miliona evra na osnovu obeštećenja, prostom računskom operacijom dolazi se do iznosa od 300.000 evra, koliko mora da legne na račun Krivaje, gde je visoki golgeter napravio prve fudbalske korake.

Ovu računicu Krivaji ne mogu da pokvare činjenice da se zarada ravnopravno deli između Crvene zvezde i menadžera Milana Ćalasana i da je u seniorskim danima Žigić igrao za AIK Bačku Topolu i barski Mornar. Direktor Krivaje Zoran Sudžuković kaže za Kurir da će u blagodetima zarade najviše uživati juniorske kategorije kluba.

- Naš klub postoji, iako je prethodno rukovodstvo nemarom dovelo Krivaju do situacije da bude ugašena. Sada očekujemo pare koje nam pripadaju od Žigićevog transfera. U klubu smo vec imali sastanak i okvirno raspravljali o tome gde bismo utrošili novac - kaže Zoran Sudžuković.

U kojem rangu se takmiči Krivaja?
- Imamo samo pionirsku selekciju i petliće. Seniore nemamo, ali ćemo ih ponovo okupiti kad budemo dobili pare. Treniramo na tri terena i mislim da imamo bolje uslove za rad od većine prvoligaša.

Deo kolača i Stojadinoviću

Kolač od Žigićevog obeštećenja deliće se između Crvene zvezde i menadžera Milana Ćalasana, koji je reprezentativca Srbije kao anonimnog fudbalera doveo na Marakanu u zimu 2002. godine. Takođe, obaveznu proviziju dobiće i menadžer Zoran Stojadinović, koji je posredovao u dogovorima Rasinga i crveno-belih. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je 10 odsto sume koje će pripasti Ćalasanu.      

Kakva vam je situacija s opremom?
- I to ćemo obnoviti. Naša deca su sakupila 40.000 čepova "lav" piva, tako da očekujemo dve garniture dresova od "Karlsberg Srbije", koji su pokrenuli akciju.

Kakav je bio Nikola Žigić u omladinskom uzrastu?
- Bio je i ostao dobar momak i fudbaler. Znali smo da će uspeti, jer njegov kvalitet nije samo visina. Mislim da će Španci tek videti koliko je on koristan igrač za tim. Ako mu bog da zdravlja, neće se dugo zadržati u Rasingu. Siguran sam da više vredi i da će za godinu-dve zaigrati u jačem evropskom klubu.

Da li vas Nikola posećuje kad dođe u posetu roditeljima?
- Krivaja je malo mesto i njegov dolazak mora da bude primećen. Obično ga okruže deca koja treniraju fudbal i tada im strpljivo odgovara na sve što ih interesuje.

Ne žalim za parama

Ove zime engleski Vest Hem nudio je za Nikolu Žigića 10,5 miliona evra, ali ga Dragan Stojković nije prodao Englezima. Prema našim saznanjima, Zvezda je sa menadžerom Milanom Ćalasanom podelila šest miliona evra dobijenih od Santandera.
- Ne žalim što Žigića nisam prodao Vest Hemu. Možda bi neko menjao titulu za toliki novac, ali ja neću. Znao sam šta radim i mislim da nisam pogrešio - kazao je Stojković.      

(D. P.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zavrsio sam osnovnu u Krivaji, i trenirao za klub, ali sam pobegao kad se mesto zajedno sa klubom pocelo raspadati.
Njihovi pioniri, sve sto je ostalo od nekadasnjeg lepog kluba uz teske uslove su izborili ubedljivo prvo mesto u svojoj opstinskoj lizi prosle godine. Nisu to bili neki strasni igraci, ali su uvek igrali uvezbano i kao jedno...
Spomenuti Sudzukovic je lopov, naime kad su dosli trece-ligaski Norvezani na priprenme u Krivaju, pre oko godinu dana, pokupio je sve pare sto su ostavili i kupio stan u B. Topoli...   Smile  Smile
Bojim se da ce i ovih 300.000e otici vecinom njemu i ostalima, a najmanje u klub...
IP sačuvana
social share
Novac je kao seks, čini se mnogo važniji kad ga nemaš... - Čarls Bukovski
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Briga me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 410
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson K550i
Racing Santander 1 - 0 Celta de Vigo

Zigic dao gol!
Na prosloj utakmici Zigic dao 2 gola. U ovom trenutku Racing Santander ima ukupno 3 postugnuta gola i sva tri je dao Zigic.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Klasa.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
Dokazuje da je igrac extra klase u sta su mnogi sumnjali, pogotovo grobovi sa juga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ali ipak 1:1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Evo sad gledam posle gola koji je dao ceo stadion mu je skandirao ime.Legenda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Pa on i jeste Legenda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.