Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 66612 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Žigić za MONDO: Valensijo, stižem!

Nikola Žigić nastaviće karijeru u Valensiji. Ukupna vrednost transfera je 20 miliona evra, a od te sume 15 miliona Rasing će dobiti u kešu, dok će ostatak biti kompenzovan kroz transfer nekog od igrača ekipe sa Mestalje.

"Prezadovoljan sam postignutim dogovorom sa Valensijom, a zadovoljni su i ljudi iz Rasinga. Danas još treba da završim neke stvari u Santanderu, a sutra ujutro čeka me lekarski pregled, potpisivanje petogodišnjeg ugovora i predtavljanje navijačima i medijima", rekao je Žigić za MONDO.

Dvadesetsedmogodissnji centarfor je dodao da je presrećan što će karijeru nastaviti u velikom klubu koji se svake sezone bori za trofeje i igra u Ligi šampiona.

"Mnogo sam srećan, jer se sav moj trud sada isplatio. O ovakvom transferu prošle godine mogao sam samo da sanjam. Sada imam veliki motiv da još bolje i više radim i da sa Valensijom osvajam trofeje", poručio je Žigić.

Nikola Žigić prošlog leta stigao je na "El Sardinero" iz Crvene zvezde, a na 35 utakmica u dresu Rasinga postigao je 13 golova.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
Odlican izbor!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Zile legendo Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile Smile Smile Smile

Нисам баш сигуран за ову цифру од двадесет милиона евра, јер званичници ни једне ни друге екипе, нису саопштили колико је плаћен прелазак Жигића.

Звездини играчи заиста показују колико вреде. Жига у Валенсији, Јанковић у Палерму, Видић у Чмарчестеру још одраније, као и Станковић у Интеру. Е да нас још комшије испрате, па би нам репрезентација била много јача. Нажалост, њихове величине завршавају по неким турским махалама и црвеном бикоњи Салцбургу. И да не заборавим Кобленц, који је знатно ојачан доласком Пантића и Ломића.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 18:13:14 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy
evo i potvrde sa goal.com

09/08/2007 15:32

Valencia Agree Zigic Deal

Valencia have agreed to sign Nikola Zigic from Racing Santander after lengthy negotiations between the two clubs finally produced a deal, los Ché have announced.

The Serbian striker will put pen-to-paper on a five-year contract at Mestalla after undergoing a medical on Friday, a statement on Valencia's official website read.

Zigic has been a target of several clubs after enjoying an impressive first season in Spain and has chosen to stay in la Primera despite interest from the Premiership.

Standing at 2.02m tall, the 26-year-old is being seen as the penultimate piece in Quique Sánchez Flores' summer rebuilding programme at Valencia.

According to Marca, the fee agreed with Racing is around €20m and the Cantabrian outfit will now use that money to bolster their squad before the start of the campaign.

After making his name at Red Star Belgrade, Zigic moved to Racing last summer and went on to score 13 times in 35 appearances.

www.goal.com
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Iskreno, vise bih voleo da ga gledam u Premier ligi zato sto mislim da bi mu taj stil igre odgovarao i da bi on bio neki srpski napadac koji bi konacno nesto uradio u Engleskoj. Ali ok u svakom slucaju, nadam se da ce puniti mreze i ove sezone.. Smiley

Smile Smile Smile Smile

Звездини играчи заиста показују колико вреде. Жига у Валенсији, Јанковић у Палерму, Видић у Чмарчестеру још одраније, као и Станковић у Интеру. Е да нас још комшије испрате, па би нам репрезентација била много јача. Нажалост, њихове величине завршавају по неким турским махалама и црвеном бикоњи Салцбургу. И да не заборавим Кобленц, који је знатно ојачан доласком Пантића и Ломића.

Khm.. Danko Lazovic, Mladen Krstajic, Mateja Kezman, Sale Ilic (po cemu je Salzburg toliko losiji u odnosu na mocni Palermo? Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy

Khm.. Danko Lazovic, Mladen Krstajic, Mateja Kezman, Sale Ilic (po cemu je Salzburg toliko losiji u odnosu na mocni Palermo? Smile

pa mozda nije nista finansijski losiji, ali ipak moras priznati da palermo ima jaci tim.

tu je barzagli,zacardo,bresciano,amauri,micoli (stigao ovog leta)...

ipak kad pogledas u salzburgu je maltene glavni igrac alexandar cikler, koji se vec moze smatrati veteranom...

tu su dudic,ilic...
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 18:18:46 od Almeyda »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Мало вас подјебавам бве Smile

Мада што се Лазовића тиче, у реду, дечко је добар играч, али то што је прашао у ПСВ не мора обавезно значити, да је постао нека звезда. На крају крајева и Кежман је тамо добро играо, па смо га видели на неким другим теренима.

Илић је прашао из просечне у слабу лигу. Шта то говори? Палермо је бољи од Салцбурга, ако ни због чега другог, а оно бар због јачине лиге. Лиге која је трећа-четврта у Европи и у којој ће се борити за куп уефа или можда чак и за ЛШ.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 18:28:12 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy
jao ljudi jes' da zileta skoro svi gotive, al brate mora se priznati da je mnogo ruzan Smile

evo i slike Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
e bole me kurac sto je ruzan dok on igra dobro on je odlican Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.