Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 65794 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Nije to nista cudno, mnogi igraci su mozda kao klinci navijali za klub protiv koga su morali igrati kasnije... Znam za nekoliko ljudi koji su igrali za Partizan (kosarku uglavnom) a koji su navijali ceo zivot za Zvezdu.
Svejedno.. Nikola je igrao za nas, voleli smo ga i dalje ga volimo, a nakon svega sto je proziveo u Crveno Belom cak i da je kao klinac navijao za Partizan to vise nije narocito bitno..
Tacno je da je njegov ugovor prvo ponudjen Partizanu.. imbecili su odbili.. Zvezda je zgrabila i napravila cudo...
Bez vredjanja. . .Sto bi rekao Bjeka:Tad smo imali Andriju Delibasica sta ce nam Zigic?
Ili jos legendarnije:Radonjic daje vise golova od njega,ne treba nam. . .
@rojrodzer nemam pametnija posla nego tebe da provociram. . .On je trazio da od Menadzera da se prvo ponudi Partizanu. . .
Bas mi je zao sto nije bio u Partizanu. . . .Jedini vasi igrace koje sam gotivo su:Zoran Jovicic i Vladimir Jugovic. .
A za Zigica mislim da je ok covek za razliku od Pantelica. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
imbecili su odbili

Ako uzmemo u obzir koga su dovodili.. i ko im igra u napadu.. to stoji.
Ne mislim na navijace, navijaci se ne pitaju kada se potpisuje ugovor.. zna se ko se pita.
Citat
Pa Milojevic recimo navija za Zvezdu, pa je do ove sezone svake godine vama ubacivao solidan broj poena.. Kakve veze to ima, profesionalci su to..
I Vesa Petrovic (Ave!), i Dejan Koturovic (Ave!) i jos neki igraci koji su bili reprezentativci u najboljim vremenima... al nebitno.. bitno je da oni postuju dres u kom su, ma koji to bio.
Citat
Jedini vasi igrace koje sam gotivo su:Zoran Jovicic i Vladimir Jugovic. .
Nije mi jasno na koji nacin se tu nasao Jovicic... mislim on je bio interesantan u tandemu sa Miodragom "Vidim Zemun i Zvezdaru istovremeno" Pantelicem.
Mi jesmo doduse imali sasvim ok rezultate u to vreme.. i ono sto se igralo, cak je pomalo i podsecalo na fudbal.. ali od toliko igraca... de bas on..
A sto se tice toga kakav je Pantelic covek.. izrazavam iskrenu sumnju da o tome mozes doneti makar i povrsnu ocenu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@SerbianFighter Jovicic je bio solidan igracic i ok lik
Jugovic je bio igracina,tu se svako slaze a meni je bio drag i kao igrac i kao covek. . .Mislim realno svi vasi veliki igraci u to vreme su bili idioti a neki i velika djubrad bar po meni:Savicevic,Mihajlovic,Stojkovic. .. .nemam nameru da vredjam. . .
Verovatno ne mogu da sudim o Pantewlicu ali njegov stav ponasanje,nadobudnost i nakuircenost,mislim. . ..
Dok je Zigic skroz na mestu,zato je i uspeo u karijeri. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Nije to nista cudno, mnogi igraci su mozda kao klinci navijali za klub protiv koga su morali igrati kasnije... Znam za nekoliko ljudi koji su igrali za Partizan (kosarku uglavnom) a koji su navijali ceo zivot za Zvezdu.
Svejedno.. Nikola je igrao za nas, voleli smo ga i dalje ga volimo, a nakon svega sto je proziveo u Crveno Belom cak i da je kao klinac navijao za Partizan to vise nije narocito bitno..
Tacno je da je njegov ugovor prvo ponudjen Partizanu.. imbecili su odbili.. Zvezda je zgrabila i napravila cudo...
Bez vredjanja. . .Sto bi rekao Bjeka:Tad smo imali Andriju Delibasica sta ce nam Zigic?
Ili jos legendarnije:Radonjic daje vise golova od njega,ne treba nam. . .
@rojrodzer nemam pametnija posla nego tebe da provociram. . .On je trazio da od Menadzera da se prvo ponudi Partizanu. . .
Bas mi je zao sto nije bio u Partizanu. . . .Jedini vasi igrace koje sam gotivo su:Zoran Jovicic i Vladimir Jugovic. .
Ti si opet van kontrole...Od kog menadzera je on trazio da se ponudi...pa on nije imao menadzera u vreme kad je dosao u Zvezdu.Onda ga je snimio onaj Calasan,zastupao ga kod potpisivanja drugog ugovora u Zvezdi ,a kasnije i najvise profitirao od Zigicevog transfera.
Kome se on nudio? Ti od svega nastojis da napravis Partizan kao velik i bitan klub,kao Zigic je trazio od menadzera da ga ponudi ...
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Kompleksi. . .
Njega je Calasan preporucio prvo Partizanu pa onda zvezdi,Calasan ga je "snimio" mnogo pre sto je dosao u zvezdu. .  tj.on je bio posrednik u potpisivanju sa zvezdom. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ti si opet van kontrole...Od kog menadzera je on trazio da se ponudi...pa on nije imao menadzera u vreme kad je dosao u Zvezdu.Onda ga je snimio onaj Calasan,zastupao ga kod potpisivanja drugog ugovora u Zvezdi ,a kasnije i najvise profitirao od Zigicevog transfera.
Kome se on nudio? Ti od svega nastojis da napravis Partizan kao velik i bitan klub,kao Zigic je trazio od menadzera da ga ponudi ...
Calasan ga je pokupio posle vojske jer ga je gledao u Apatinu..
Ugovor je ponudjen prvo partizanu ali oni nisu hteli dati toliki novac i pristati da Calasan bude vlasnik pola ugovora.

Citat
Mislim realno svi vasi veliki igraci u to vreme su bili idioti a neki i velika djubrad bar po meni:Savicevic,Mihajlovic,Stojkovic. .. .nemam nameru da vredjam. . .
Verovatno ne mogu da sudim o Pantewlicu ali njegov stav ponasanje,nadobudnost i nakuircenost,mislim. . ..
Stojkovic je djubre?
Mihajlovic je djubre?
Na osnovu cega to?
Mihajlovic jeste pravio incidente, ali zbog onoga sto je radio uglavnom ga ne bih osudjivao.. kao sto niko nije osudjivao baticu posle onoga u hrvatskoj...
Stojkovic je djubre? Bio je odlican predsednik fudbalskog saveza, isto tako jako dobar posao u Zvezdi radi obzirom na situaciju u klubu..
A o njihovim ljudskim kvalitetima mozeo da sudimo kroz dela.. a iza Sinise posebno stoje mnoga humana dela.

A inace.. vas dvojica prestanite da se jurite kao retardirana deca koja se gadjaju govnima u pesku.. stvarno je iritirajuce gledati vas kako mlatite praznu slamu po temama.. i jedan i drugi znate po nesto.. ali stvarno malo oladite, nadjite nesto zensko posto ovo stvarno smesno deluje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Dobro za Savicevica mogu da tvrdim sa sigurnoscu .. . . a za ovu dvojicu. . .
Stojkovic me pre svega iritira svojom pojavom,pravi je onaj seoski fudbaler,koji se malo kultivisao i sad glumi gospodina. . .
Meni je Batica ispao smeker onda,ali nikako ne mogu reci da opravdam taj postupak,Mihajlovic je imao dosta takvih ispada u karijeri a naglasiom bih zestoko vredjanje Viere na rasnoj osnovi. . .A istalno se ponasa nadobudno a to mnogo iritira barem mene. . .

Ja se ne jurim ni sa kim,video si ko je bio upravu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Kompleksi. . .
Njega je Calasan preporucio prvo Partizanu pa onda zvezdi,Calasan ga je "snimio" mnogo pre sto je dosao u zvezdu. .  tj.on je bio posrednik u potpisivanju sa zvezdom. . .
Zigica je Calasan poceo da zastupa kad je ovaj dosao u Zvezdu.Prvi ugovor je potpisao Dzajic sa Zigicem i to za minornu cifru koja se pominje u ranijem postu,a kasnije je Piksi potpisao drugi i to sa Calasanom posto je ovaj u medjuvremenu poceo da zastupa Zigica. Za tvoju informaciju on je uglavnom posredovao kod transfera i to uglavnom zvezdinih igraca u inostranstvo.On je priznat menadzer i ne vuce se po vukojebina da trazi fudbalere.
Zato nemoj da lupetas da se Zigic nudio Partizanu preko menadzera...Zigic je medju masom anonimnih igraca preporucio neki od lokalnih skauta,ali na srecu...
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Gde je mozak?
Ugledni menadzer se ne vuce po selima?pa kako bi onda pronasao talente? u Real Madridu?
Uostalom nemam vise volje da se raspravljam,SF ti je gore napisao da sam upravu za Calasana a ti dezinformacije plasiraj negde drugde. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Gde je mozak?
Ugledni menadzer se ne vuce po selima?pa kako bi onda pronasao talente? u Real Madridu?
Uostalom nemam vise volje da se raspravljam,SF ti je gore napisao da sam upravu za Calasana a ti dezinformacije plasiraj negde drugde. . .
Niste u pravu ni ti ni on.Tebe sam vec par puta osporio ovih dana u proizvoljnom lupetanju,tako da me ni sad ne cudi.Calasan je zastupao Zigica kod drugog ugovora,kada je i namestio sebi pola transfera.Prvi ugovor Zigic je potpisao za sicu bez ikakvog menadzera kao anoniman igrac,sto je i Dzajic potvrdio.Sledeci put se bolje informisi pa se onda upustaj u raspravu
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.