Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 66385 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Tu voto: Zigic Zigic    24,11 %         102
Garay    21,75 %         92
Munitis    15,37 %         65
Oriol    7,33 %         31
Toño    5,44 %         23
Vitolo    5,20 %         22
Antonio Tomás    4,49 %         19
Scaloni    4,02 %         17
Colsa    3,31 %         14
Serrano    2,84 %         12
Melo    2,13 %         9
Balboa    2,13 %         9
Luis Fernández    0,95 %         4
Pinillos    0,95 %         4

Dobar je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Briga me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 410
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson K550i
http://www.realracingclub.es/

¿Quién fue el mejor jugador del
Racing-Recreativo ?

Tu voto: Zigic
Zigic    81,85 %         239
Colsa    3,77 %         11
Garay    3,08 %         9
Serrano    3,08 %         9
Munitis    2,05 %         6
Scaloni    1,03 %         3
Toño    1,03 %         3
Juanjo    1,03 %         3
Vitolo    1,03 %         3
Calatayud    0,68 %         2
Oriol    0,68 %         2
Pinillos    0,34 %         1
Luis Fernández    0,34 %         1

Žigić dao dva gola, izazvao penal, malo kasnije i crveni karton!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
 Smile
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Žigić za MONDO: Navikao sam na ovacije

Nikola Žigić, napadač Rasinga iz Santandera, u nedelju je na utakmici protiv Rekreativa (4:3) dokazao da i od najboljeg može bolje. Dva gola, asistencija, iznudjen penal i isključenje protivničkog fudbalera.

Reprezentativac Srbije i pre toga je bio ljubimac navijača na El Sardineru, kako li je tek sada?

"Dobijam ovacije na svakoj utakmici, publika me obožava. Bilo je dobro protiv Rekreativa, baš me krenulo. Prvi gol sam postigao glavom, drugi nogom, a oba su bila lepa. E, onda sam uživao kad me je trener izvodio iz igre. Mnogo mi je lepo ovde, ne stižem da se uželim Beograda i kuće", rekao je Žigić u razgovoru za MONDO.

S obzirom na to da su se rezultati tima drastično popravili od dolaska visokog centarfora, čelnici Rasinga ne bi trebalo da brinu o statusu u Primeri.

"Sve manje se priča o opstanku, a sve više o pokušaju da se krene ka sredini i vrhu tabele. Prvenstvo je dugačko, možda bismo mogli da 'zapucamo' na plasman u neko evropsko takmičenje", kaže Žigić.

Igrama poput ove protiv Rekreativa, nemoguće je ne privući pažnju većih klubova. Predsednik Reala Ramon Kalderon još prošle nedelje je naložio svojim ljudima da pažljivo prate partije napadača Rasinga, pošto je na stadionu Santjago Bernabeu zadao mnogo problema Fabiju Kanavaru i ostalim defanzivcima "kraljeva".

"Tek sam sedam kola u Rasingu. Ne očekujte nikakve senzacije, posebno ne ove zime. Možda u junu, ali to je daleko. Tek sam se privikao na navijače Rasinga. Hoću još malo da ih slušam kako mi skandiraju ime", poručuje Žigić iz Santandera.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Apple 
banderas je odlican!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Valensija plaća 30 miliona za Žigića!!!

"Rasing Santander je mali klub za Nikolu Žigića", rekao je Radomir Antić, a tragom njegove izjave španski mediji već su počeli da sele srpskog golgetera u novi klub.

Prema poslednjim informacijama Valensija je spremna da Santanderu plati 30 miliona evra za 202 cm visokog napadača, a transfer bi mogao biti realizovan već u zimskom prelaznom roku.

Rasing je međutim demanotvao pisanje španskih medija uz oštar odgovor da žele da sačuvaju svog najboljeg igrača u dosadašnjem toku sezone.

Bivši fudbaler Crvene zvezde postigao je 5 golova u Primeri, a preciznom statistikom španski novinari utvrdili su da je Žigić "kriv" za još pet pogodaka svog tima, pa ispada da je od 12 golova koliko ih je Rasing postigao ove sezone Žigić učestvovao u 10.

Impozantna brojka dovela je sprskog golgetera u centar pažnje. Za sada se javljaju samo španski klubovi, a osim Valensije, koja je sudeći po napisima u španskoj štampi već spremila novac, za "Žigu" se raspituje ni manje ni više nego Real Madrid. Ipak iz tabora kraljevsgko kluba su mnogo uzdržaniji po pitanju dovođenja reprezentativca Srbije.

Valensija ima velikih problema sa povređenim fudbalerima u ovoj sezoni. Klubu se potrebna pojačanja iz još jednog razloga. Ukoliko engleski šampion Čelsi ponudi transfer Davidu Vilji španski klub će verovatno pristati, pa će deo novca zarađenog od transfera svog najboljeg napadača potrošiti na Žigića.

Sa cenom od 30 miliona i ugovorom u sličnom finansijskom tonu jedan od najboljih golgetera koje je Zvezda ikad imala postao bi jedan od najplaćenijih igrača na Pirinejima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Valensija bi bila pravi izbor..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Mojoj sreci ne bi bilo kraja Smile

Levo Visente,desno Hoakin,iza Baraha i Albelda = ~30 golova po sezoni,opusteno!

Jao,jao,kako bi to bilo dobro...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
A i Zvezdi bi valjalo kad bi cena bila 30 miliona
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Apple 
sto,jel i ona tu nesto dobija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.