Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 66016 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile  Kad bi uzeli makar 30 miliona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Vidi se i u temi o najboljem igracu da je najbolji
IP sačuvana
social share
Novac je kao seks, čini se mnogo važniji kad ga nemaš... - Čarls Bukovski
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Treba hteti treba smeti, pa da vidis kud se leti.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola v500
He, he igrace on tamo mnogo bolje, jer oni znaju kako da ga iskoriste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple Iphone 5s
Zigolas Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Napadač Crvene zvezde sve bliži Nemcima
Žigić: Hamburg? Što da ne!

Nikola Žigić je u ovom trenutku bliži ostanku na „Marakani“ nego prelasku u Vest Hem ili Arsenal, ali i bliži odlasku u Hamburg nego ostanku u Crvenoj zvezdi. Saberi - oduzmi, visokom napadaču SCG iz dana u dan pada cena na tržištu.

Hoće će li Nikola Žigić doživeti sudbinu Saše Ilića, Vladimira Ivića i brojnih naših fudbalera, koji su zbog odbijanja višemilionskih ponuda morali da se zadovolje „sićom“, saznaće se kad-tad. Vest Hem je Zvezdi nudio čitavih 10.500.000 evra, Arsenal 500 hiljada manje, ali su na „Marakani“ glatko odbili oba transfera. U trku za ubojitim centarforom crveno-belih se zatim uključila moskovska Lokomotiva. Međutim, ponuda Muslinovog kluba nije ni razmatrana tako da je Nikola Žigić sada najbliži Hamburgu.

- Ako je ponuda Hamburga dobra, prešao bih u njihove redove. Zašto da ne? U pitanju je jedan od velikih evropskih klubova iz jednog od najvećih gradova u Evropi. Hamburg je sigurni učesnik Lige šampiona, a ja bih u tom klubu bio sigurni prvotimac - izjasnio se Žigić.

Trenutna ponuda Hamburga je daleko manja od nedavnih ponuda londonskih premijerligaša. Reč je o sumi od 6.000.000 evra, od koje bi polovina pripala Crvenoj zvezdi, a polovina Žigićevom menadžeru Milanu Ćalasanu. Bez obzira na to što Nemci nude čitavih četiri miliona evra manje od Engleza, Žigiću bi sigurno više prijao prelazak u Hamburg, jer mu je tamo obećana veća plata nego u Arsenalu i Vest Hemu. Sa druge strane, pomenuti Bundesligaš nudi manje obeštećenje Zvezdi, nego pomenuti Premijerligaši.
G. A

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Dragan Stojković, predsednik Zvezde, o tituli, navijačima, prelaznom roku, opoziciji...
Piksi hoće da zadrži Nikolu Žigića!
Prelazni rok uvek donosi nagađanja, pretpostavke, a nisam ni ja naivan pa da otkrivam sve karte. Žigić ima svoju cenu, ali od sitnica zavisi gde će otići. Ko zna, možda Zvezda bude u mogućnosti da mu ponudi bolji ugovor. Sve je moguće. Biće veoma interesantno, tajanstven je Stojković

Dragan Stojković, prvi čovek Crvene zvezde, nije krio zadovoljstvo zbog više nego uspešne ceremonije dodele medalja, šampionskog pehara, prisustva 30.000 navijača i pobede nad Vojvodinom (3:1) koja je ujedno i 15 uzastopni trijumf na domaćem terenu, čime su Kovačević i drugovi upisani zlatnim slovima u klupsku istoriju. Dan posle spektakularnog slavlja na "Marakani", Piksi je priznao da mu je ova titula, prva u ulozi predsednika "crveno-belih", slađa od onih koje je osvajao kao igrač:

- Tada bismo se okupili i popili po koje piće. Nije se slavilo kao u sredu veče, pogotovo ne tako svečano. Nisam želeo neku perverziju za proslavu 24. titule, samo sam hteo da to izgleda kao u Evropi. Treba da budemo ponosni pošto smo poslali fenomenalnu sliku u svet. Ako bih mogao nekome da posvetim titulu onda bi to bilo mom pokojnom ocu Dobrivoju, koji je bio veliki Zvezdaš i poštenjačina - počeo je priču Stojković.

DELIJE SLAVILE KOD POBEDNIKA

Navijači Crvene zvezde znali su i te kako da proslave 24. šampionsku zvezdicu. Nekoliko hiljada "delija" su posle meča sa Vojvodinom krenuli pešice od Topčiderskog brda do Kalemegdana, gde su uz pesmu, piće, ali i pod budnim okom Žandarmerije slavili do sitnih sati kod statue pobednika.
S druge strane, fudbaleri Zvezde su se podelili u grupe i svako je otišao na svoju stranu. Neki su otišli u Stupicu, neki u F 6, a bilo je i onih koji su ostali kod kuće. Kako kažu, štede snagu za glavno veselje, a to je posle finala Kupa sa OFK Beogradom, 10. maja.

OD PRVOG DANA VEROVAO SAM U ZENGU

Stojković smatra da je Zengi uspelo da pođe za rukom da igračima promeni mentalitet pošto ekipa u svakoj utakmici pokazuje ozbiljnost i želju za pobedom:
- Kada sam došao na mesto predsednika, znao sam da moram nešto da promenim, da povučem konkretan potez, pa makar on bio i loš. Promena trenera u velikom klubu je delikatan posao. Dostanić nije loš trener, naprotiv, on je odličan... Obavio sam prvi razgovor sa jednim stranim trenerom, kada mi je jedan vaš kolega predložio Zengu. Čuli smo se telefon, jer se on odmarao na Ibici i dogovorili smo susret. Sastanak je trajao nepuna dva minuta. Od prvog dana verovao sam u Zengu i, na kraju, ispostavilo se da nisam pogrešio u proceni - kaže Piksi.

Peta Zvezdina zvezda nije ostala ravnodušna prema navijačima koji su posle meča sa Vojvodinom skandirali njegovo ime.

- Navijači su posebna priča. Napravili su sjajan ambijent i hvala im na tome. NJihovo skandiranje sam doživeo kao priznanje za sav rad otkako sam došao na mesto predsednika. Nisam klinac, pa da se palim na takve stvari, ali ono što se desilo na proslavi titule pogodilo me je pravo u srce.

Piksi se osvrnuo i na to što mnogi kvazimenadžeri pokušavaju da obore cenu i vrednost Nikole Žigića.
- Ne može se bez menadžera. Javljaju se oni sa licencom, divlji i oni od kojih ti se kosa diže na glavi. U fudbalu ima lepih, ali i prljavih stvari. Ne uzbuđujem se oko toga, to je sastavni deo ovog cirkusa. Prelazni rok uvek donosi nagađanja, pretpostavke, a nisam ni ja naivan pa da otkrivam sve karte. Žigić ima svoju cenu, ali od sitnica zavisi gde će otići. Ko zna, možda Zvezda bude u mogućnosti da mu ponudi bolji ugovor. Sve je moguće. Treba biti hrabar. Biće veoma interesantno.

Obavljeni su i prvi razgovori sa trenerom Zengom o potencijalnim pojačanjima, kao i to na koga se više ne računa.

- Imamo neku sliku kako to treba da izgleda. U principu sve se zna. Videćemo kolike su naše mogućnosti da napravimo neke korekcije, jer je važno da dovedemo još bolje igrače. Nije tajna da naš čovek boravi u Brazilu. On gleda brazilski fudbal, ne nekog posebnog igrača, a ako neko već posebno iskoči.... Verujte, tog Kerića, koji se pominjao kao naš posrednik, zaista ne poznajem.

Prvi na listi želja nalazi se tandem Liteksa Francuz Žan-Filip Kaje i Slovenac Milivoje Novaković.
- Kaje i Novaković su interesantni. Posle finala Kupa, dakle već 11. maja, krećemo u operaciju Bugarska.

Nije zaboravljena ni opozicija koja je minulih godinu dana podmetala klipove u točkove "crveno-bele" mašinerije.
- Samo budala može da kaže da nema opoziciju. To je svakodnevna borba, ali i izazov. Unose nemire, puštaju razne tračeve, sastaju se, pritom ne mislim samo na bivše rukovodstvo.

U ovom gradu sve se sazna... Vetrovi su duvali, na žalost, ne oni čeoni, već oni najgori, bočni. Pokušavali su na sve načine da me obore. Čvrsto sam stajao na zemlji i odolevao tim napadima zahvaljujući mojim vernim saradnicima. Ne mogu da se začudim kako se busaju u grudi da su Zvezdaši, a rade neke stvari. Sutra kada ne budem više predsednik, radiću sve da Zvezdi bude bolje. Već na samom početku razbili su mi kamenom prozor na kancelariji. E tu sam rekao sebi da nema predaje, da idem do kraja. Preovladao je onaj pozitivan inat.

Na kraju, Piksi ne krije da Zvezda finansijski loše stoji:
- Na miru treba da analiziramo stanje i situaciju i da pronađemo rešenje kako ne bi slabili tim. Lako je prodati tri, četiri igrača i tako rešiti sve finansijske probleme, ali onda ne tražite Ligu šampiona - zaključio je Stojković naglasivši da već sada ima ponude za tri igrača, a da to nisu u pitanju Milan Dudić, Nikola Žigić, a ni Nenad Kovačević.
G

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
...Jedan je Nikola Žigić...
Sada mogu slobodno da kažem (mada ne i sigurno), da je Žigić odigrao verovatno svoju poslednju utakmicu na Marakani (u Zvezdi barem  Smile ). Valjda neće mnogo da nas buši kada Zvezda uđe dogodine u Ligu Šampiona, pa eventualno ako dođe Arsenal (ako uopšte pređe tamo???) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
RAT ZA ŽIGIĆA
Hamburger spreman da za šest miliona evra kupi Zvezdinog dugajliju

Nikola Žigić u Hamburgeru! Drugoplasirani tim Bundeslige spreman je da izdvoji šest miliona evra kao obeštećenje za visokog fudbalera Crvene zvezde. Nemci ne žele da svoju ponudu povećavaju, iako su spremni da Zvezdinom dugajliji daju platu po njegovoj želji. Pored Hamburgera, u trci za Nikolom Žigićem i dalje su Arsenal, Roma i moskovski klubovi Dinamo i Lokomotiva.

Želja predsednika Crvene zvezde Dragana Stojkovića je da Nikolu Žigića proda pre početka Svetskog prvenstva u Nemačkoj, a ponuda Hamburgera je barem za sada najrealnija. Menadžer visokog centarfora Milan Ćalasan pregovarao je sa Arsenom Vengerom iz Arsenala, ali je londonski klub stopirao pregovore, zbog neizvesnog statusa Tjerija Anrija. Ponuda od deset miliona evra, koliko su prvobitno nudili Englezi, više nije aktuelna, pa se rukovodstvo crveno-belih okrenulo drugim opcijama.

- Hamburger je jedan od najvećih klubova u Evropi. Ako njihova ponuda bude odgovarajuća, ne bih imao ništa protiv da zaigram u Nemačkoj. Bundesliga je vrlo kvalitetna i tamo se igra fudbal koji meni odgovara. Ukoliko novcem koji nude Nemci budu zadovoljni u Crvenoj zvezdi, otići ću u Hamburg - rekao je Nikola Žigić.

Hamburger, po ranijem dogovoru sa Ćalasanom ima prvenstvo kupovine Nikole Žigića, ukoliko on bude dolazio u Nemačku. Izvor Kurira iz Nemačke, blizak rukovodstvu Hamburgera, tvrdi da je dolazak Nikole Žigića u HSV vrlo izvestan.

- Rukovodstvo Hamburgera, na čelu sa direktorom Ditmarom Bajersdorferom, spremilo je budžet za predstojeći prelazni rok. Nemci planiraju da za Nikolu Žigića Zvezdi ponude šest miliona evra. Njegova plata nije problem i spremni su da plate Žigića koliko traži. HSV je potreban napadač, jer Japanac Takahara nije kalibar za Ligu šampiona i on sigurno napušta klub. Žigić je po treneru Tomasu Dolu idealan partner Brazilcu Ailtonu za sledeću sezonu.

Stojković: Nikola možda i ostane

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković smatra da Nikola Žigić pod određenim uslovima može da ostane na Marakani.
- Transfer Nikole Žigića je tema koja je u centru pažnje, ali bio bih naivan ako bih otkrivao sve karte. On ima svoju cenu, ali od mnogo faktora zavisi gde će i pod kojim uslovima Žigić otići. Možda i Crvena zvezda bude u mogućnosti da mu ponudi dovoljno za ostanak - rekao je prvi čovek Crvene zvezde, dodavši da u ovom trenutku postoje tri konkretne ponude za igrače, ali nijedna nije za fudbalere čija se imena pominju u medijima.
(A. R.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
SonyEricsson K800i
Ako on ostane, gde ce Piksi naci pare?
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Venger: Ne kupujemo Žigića!
Petak, 5. maj 2006. 22:56

Trener londonskog Arsenala Arsen Venger izjavio je da "tobdžije" neće dovesti centarfora Crvene zvezde Nikolu Žigića, jer ima igrača istog kalibra u podmlatku.

Na zvaničnom sajtu Arsenala u petak uveče je objavljena Vengerova izjava da "nema potrebe da Arsenal dovodi Žigića", jer ima jednog dvometraša u podmlatku, 18-godišnjeg Danca Niklasa Bentnera, koji čeka priliku da se dokaže.

Bentner je postigao 27 golova u 30 utakmica za Arsenalove rezerve.

“Ne,” odgovorio je Venger na pitanje da li želi da dovede Žigića.

“Priznajem da sam se video sa Žigićem i da smo razgovarali, ali već imamo takvog igrača u podmlatku. Bentnera", izjavio je Venger za klupski sajt.

Žigić je ovih dana izjavljivao da bi voleo da ode i u Nemačku, preciznije u Hamburg, koji mu đruža odlične finansijske uslove.

U izjavi "Večernjim novostima" od subote, Žigić je naglasio da sigurno odlazi iz Crvene zvezde na leto, ali da još ne zna tačno gde.

"Kao profesionalac želim prvo da završim sezonu sa Zvezdom i krunišem još jednim trofejom. Posle finala Kupa razgovaraću sa predsednikom Stojkovićem i, verujem, napraviti dogovor odličan za obe starane. Odlazak je sasvim realan pošto je moja želja da se oprobam u novoj sredini. A ako ne bude išlo, uvek mogu da se vratim u staro jato", rekao je Žigić.

On je i ranije naglašavao da želi da pronadje novi klub pre Svetskog prvenstva u Nemačkoj. Osim nekoliko engleskih klubova (Everton, Arsenal, Mančester siti i ranije Vest Hem), za njega je zainteresovan i Hamburg.

"Mislim da će se kockice složiti pre šampionata u Nemačkoj. Nikada nisam sanjao milione, niti su me ponele ponude, do poslednjeg minuta ću se svim srcem boriti za crveno-bele boje", poručio je Žigić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.