Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Je li ovo dovoljan razlog za rastavu? - Brak bez seksa  (Pročitano 37106 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Apple 15
Ne, to je default odgovor o semantickoj razlici izmedju "sve" i "vecina" Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Daleko od toga da su "zene gospodarice u svemu", ali to sto nemaju penis ne znaci da su kao kuvane noge i ne leze sve kao fosne. A zena muzu nije sex slave i naravno da moze da odbije sex, kao i on. A to sto ti tretiras zenu kao gumenu lutku na naduvavanje, druga stvar!

Smile

Ja nikada zenu nisam tretirao kao gumenu lutku ...  Smile

Ne znam da li si procitala moju prvu poruku u ovoj temi u kojoj glasno i jasno kaze da ...

Citat
Sto se tice mog konkretnog slucaja ( ako nekog zanima ) .. seks nismo imali jer sam ja bio previse zauzet tokom dana ( studije i posao ) u to vreme da prosto nisam imao vremena ni dobro vece da kazem posto bi kolabrirao u krevetu. Retko kad smo se vidjali tokom nedelje ( dva, tri puta nedeljno ) i tada sam zeleo da budem romantican   sa cvecem i tako tim .. seks mi nije bas padao na um. U vezi smo bili jedva dva meseca. Zenska je mislila da ja cim vidim devojku, da je odma vodim u krevet.    ... nisam ja od te sorte.

Podebljani deo govori o tome da mi vagina i taj deo oko nje nisu jedina koncetracija na zenskom telu.  Smile

Procitaj malo sta ljudi pisu pre nego sto dajes neke konstatacije  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 18:23:03 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Devojka je zelela sex sa tobom, prosto je. Kazes da ga niste uopste imali, kapiram da je zelela da spavate da vidi jeste li kompatibilni i uostalom prirodno je zeleti sex.
Ti nisi bio u toj prici na taj nacin i zeleo si nesto drugo. A i nisi imao vremena ni previse snage. Ni jedno ni drugo nije za osudu po meni, jednostavno niste se nasli. Niti je ona kurva niti si ti lik kome se ne dize.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nego sta je objektivno ?

reci da su zene gospodarice u svemu .. ukljujuci i odluku kad ce da legnu pod muza a kad nece ? Smile
Citat
[b][/b]
Na osnovu ovoga sam napisala to sto sam napisala, ne pratim tvoje postove. Nego, whatever... Smile
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Devojka je zelela sex sa tobom, prosto je. Kazes da ga niste uopste imali, kapiram da je zelela da spavate da vidi jeste li kompatibilni i uostalom prirodno je zeleti sex.
 Ti nisi bio u toj prici na taj nacin i zeleo si nesto drugo. A i nisi imao vremena ni previse snage. Ni jedno ni drugo nije za osudu po meni, jednostavno niste se nasli. Niti je ona kurva niti si ti lik kome se ne dize.

Upravo to ... ali sam samo hteo da dokazem doticnoj iznad da ja ne tretiram zene kao gumene lutke  Smile i da je ona ta koja je raskinula vezu jer ja nisam bio " u fazonu "  Smile a da to nije trebao da bude razlog raskida posto se upravo ta doticna ( bivsa ) sada kaje posle svega kroz sta je prosla ..

nego sta je objektivno ?

reci da su zene gospodarice u svemu .. ukljujuci i odluku kad ce da legnu pod muza a kad nece ? Smile
Citat
[b][/b]
Na osnovu ovoga sam napisala to sto sam napisala, ne pratim tvoje postove. Nego, whatever... Smile

Svako ima pravo na svoje misljenje  Smile ali ja ni u tom sto sam rekao nisam rekao da su zene od gume nego da dosta zena danasnjice misli da su gospodarice i kao sto je Anea vec lepo rekla

Draga moja, cenim da se jasno izrazavam, a mislim  sigurna sam da nigde nisam upotrebila rec "sve", nego "vecina" i sve to povezala sa odnosom prica vs. ucinak...

Tako da.. zaista ne razumem cemu tolika frka...  i takmicenje u tome ko ima veca muda - zene ili muskarci?

Dakle .. dabome ...  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6s
Vecina ljudi nisu, objektivno, dobri u krevetu...
To ne znaci da ne mogu da obave svoju primarnu funkciju... reprodukcija i uzitak ne moraju biti povezani...
Oni koji jesu dobri, obicno nisu Svarcenegeri i ne nose u gacama minigun, vec prosto poznaju dobro svoje telo, poznaju telo partnera, imaju malo vise iskustva, ulazu malo vise truda i stalo im je, tj. ne gledaju samo svoje dupe...
Kao sto vrhunski slikar nema tri ruke, ili jednu dugacku dva metra...
Kao sto vrhunski atleticar nema cetiri noge...
Tako ni vrhunski ljubavnik ne mora imati 30 cm u opustenom stanju, a ni devojka ili zena koja je izuzetna u krevetu ne mora imati tri sise ili dve glave...
Obicni ljudi... kao i vecina drugih...

I jeste... lepo kaze Munka... kljuc svega je da dvoje jedno drugom odgovaraju...
Po pitanju anatomije, po pitanju afiniteta (od tehnika do doba dana kada vole ili ne vole takvu vrstu "akcije"), po pitanju ucestalosti i sl...

Ne zele svi atomski seks gde se ruse zidovi, plafoni, i komadni namestaj rastura do piljevine Smiley

Mnogo devojaka, jesu fosne u krevetu...
Ne mogu da kazem da sam bio sa hiljadama, ali imam nesto iskustva i taj utisak mogu da potvrdim...

Mnogo momaka takodje u krevetu nemaju pojma... ili misle da je to kopanje rudnika, ili misle da je idealan seks do 30 sekundi nakon cega zadihani padaju, ili nesto trece...

Cak ne mora da ima veze ni sa time kako izgledaju, mada teorije jesu da mnoge lepe devojke i momci misle da je to sasvim dovoljno i da nema potrebe za nekim posebnim dodatnim angazmanom...

Madona je svojevremeno rekla za mladje muskarce, tj fakticki klince u krevetu: "Oni ne znaju šta rade, ali rade to cele noći!"
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ja mislim da je za dobar seks najbitnija bliskost.
Osecaj da nekome pripadamo i da nas taj neko voli...
Poljupci, nezni dodiri...

A ne da se to samo odradi...

Mora prvo da se probudi strast da bi se uzivalo u seksu...

Isto kao sto se u hrani vise uziva kad je covek gladan, ima apetit.  Smile

A sto se tice braka, normalno je da se izgubi zelja za partnerom
kad su svi skloni svadjama, a svadje ubijaju ljubav.
Tu su svakodnevni problemi, rintanje po ceo dan, tu su deca.
Hvala Bogu, postoje vibratori - meni bi to bila uteha
ako muzic ne bi imao snage i vremena za mene.  Smile
Prevara i razvod nikako.

« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 19:15:11 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung 
hm... posto je nastala nova tema u okviru navedene, ajd' da dodam i ja svoje misljenje, sto na osnovu svog, sto na osnovu iskustava svojih bliznjih

1. svakako da su u pocetku svi neiskusni i da je seks nesto sto moze da se uvezba, ako je nekome stalo do toga da i svoj i uzitak onoga drugoga unapredi i celu pricu ucini raznovrsnijom

2. i definitivno ne postoji katedgorija dobar-los u krevetu
neko ko je sa jednim ili jednom prava seks masina za uzivanje u svakom pozitivnom smislu, sa nekim drugim moze biti savrsena fosna, ili pak vrlo dosadna i neinspirativna seks super multipraktik zanimacija, i muska i zenska  bez razlike Smile
tajna je verovatno, u zacinu C.
neko nas privlaci a samim tim i inspirise i svasta nesto, neko malo ili nimalo ... 

3. svako ko kaze za nekoga da je los u krevetu, prvo sebe diskredituje  Smile

4. ne postoji los seks (sem ako nije u pitanju prislila), seks je sam po sebi prijatan itd. pitanje je samo: moze li biti jos prijatniji?  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Vecina ljudi nisu, objektivno, dobri u krevetu...

Jbt Veliki Šefe, pa ti si probao sve   Smile

Citat
definitivno ne postoji katedgorija dobar-los u krevetu

naravno da postoji...

Citat
svako ko kaze za nekoga da je los u krevetu, prvo sebe diskredituje

nije tačno...  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S lll
Da se malo vratimo na temu...

IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.