Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Je li ovo dovoljan razlog za rastavu? - Brak bez seksa  (Pročitano 36957 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
.Rekla je da je to njoj odvratno i da jednostavno ne želi seks

ovo nikada nisam cula da je neko rekao  Smile...jbt  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa...ima raznih ludi, sa različitim inhibicijama, traumama, diktatom vaspitanja...neki su zaista ubeđeni da seks služi isključivo produženju vrste.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
boze  Smile...ali da ...odkad sam napisala komentar setila sam se jednog drugog primera ...jedna poznanica moje poznanice ne zeli da se tusira dok ima mesntruaciju , svo vreme . jer joj je majka rekla da to ne valja .znaci zena se ne kupa minimum 5 dana dok ima  Smile
onda i ovaj tvoj primer Brano ima smisla  Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2010, 10:33:10 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
Neke ljudi ne shavtaju da muskarci imaju zivotinske instinkte sto se seksa tice, kao i zene. Kao sto bilo koji muzjak gleda da opali sto vise zenki (da ima sto vise seksa, ne misli se na broj partnera), tako su i zene samo 7 do 10  dana mesecno u teranju. Da bi vam bilo jasnije, nek se muskarci zapitaju koliko puta su odbijeni i nek se zene zapitaju koliko ih je puta muskarac odbio. Tako da bilo koja zena koja redovno ne daje svom decku (razlozi boli me glava, beshika, umorna sam) ili muzu, moze da rachuna da ce biti ostavljena ili prevarena.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2010, 10:51:21 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Isto tako neki judi ne shvataju da nisu svi ljudi isti i da postoje i oni koji imaju jako slab libido, neki ga čak i nemaju.Ima ljudi koji nemaju potrebu za seksom.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
ako izmedju partnera nema seksa, onda su oni najbolji drugovi.
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N97
Iz tri odnosa dvaput zatrudnela ? To je kao da dobijesh sedmicu na loto. Lazhe ta kao pas. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Isto tako neki judi ne shvataju da nisu svi ljudi isti i da postoje i oni koji imaju jako slab libido, neki ga čak i nemaju.Ima ljudi koji nemaju potrebu za seksom.
Tacno... zato je ogroman problem kad dvoje ljudi u vezi nemaju slicne energije kada je to u pitanju...
Naravno, mogu da se prilagode jedno drugom... da stave sebe u drugi plan...
Ali kompromisi oko takvih stvari obicno ne izadju na dobro...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Neke ljudi ne shavtaju da muskarci imaju zivotinske instinkte sto se seksa tice, kao i zene. Kao sto bilo koji muzjak gleda da opali sto vise zenki (da ima sto vise seksa, ne misli se na broj partnera), tako su i zene samo 7 do 10  dana mesecno u teranju. Da bi vam bilo jasnije, nek se muskarci zapitaju koliko puta su odbijeni i nek se zene zapitaju koliko ih je puta muskarac odbio. Tako da bilo koja zena koja redovno ne daje svom decku (razlozi boli me glava, beshika, umorna sam) ili muzu, moze da rachuna da ce biti ostavljena ili prevarena.

dragi bifidus kao zenu me strasno vreca tvoje zivotinjsko razmisljanje.
dakle da obrazlozim , mi zenke nismo u teranju kao kucke . mi imamo svojih hormonalnih problema koje cesto prozurokuju citav niz fizickih bolova. tipa glavobolja, bolovi u stomaku pre ili posle mesecnog cikllusa i tako dalje.
to sto je bog bio milostiv prema vama i nije vam udelio crvene dane i citav niz tegoba , a vama dao neprestanu erekciju cak i na sok od narandze ne znaci da jedni prema drugima treba da budemo surovi i iskljucivi.

dakle, muskarac koji ce zenu ostaviti jer mu ne "daje" dovoljno i nije muskarac za tu zenu. tako da slobodno moze da ide. uvek postoji onaj kojem je najlosija zena -najbolja na svetu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
očigledno nisi razumela, ono što sam hteo da kažem je da muškarac može uvek, a žena ne može, što je i normalno. e sad, muškarac nikad neće odbiti ženu čak i kad je umoran ko rob u rudniku, dok će se žena vaditi na gluposti. Niko nije pričao o problemima žena za vreme i posle mesečnog ciklusa. Njoj ako je do toga, ona će to i raditi, ako nije neće. E sad u prvom slučaju, kad muškarac kaže umoran sam, tu odma nije nešto uredu, dok se obrnuti slučaj smatra za normalan. Druga stvar je  da npr. jednom u šest meseci meni ništa ne znači ( osim nabildovane ruke Smiley ), naravno ne u tom smislu da se trba seksati 13 puta dnevno...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.