Da li je Cedomir Jovanovic u daljoj buducnosti jedini politicar, za koga se danas moze reci da ce biti relevantan, mozda cak i predsednik neke buduce vlade??
Mlad, elokventan, obrazovan, hrabar, drzak......
Da li se slazete da ce okolnosti i vreme izbaciti ovog politicara na vrh Srpske politike??
Samo, molim , bez napamet naucenih pesmica o drogi, dzipovima...i sl.
[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 19. Dec 2005, 01:35:02 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Bice premijer... vlade vrtica "Bubmara" iz Resnika.... Ako je taj gmaz jedina buducnost nase zemlje, onda je najbolje da odmah izvrsimo kolektivno samoubistvo... elokventan... pricamo o osobi koja nema dovoljno koncentracije da spoji dve smislene recenice...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne priznajem da je mladi, ruzni i netalentovani dramaturg mogao postenim putem da zaradi to sto ima i da se na legalan nacin zameri tolikim ljudima da mu treba omanja vojska da ga cuva. Takodje onakav izgled nakon toliko godina ne moze da se ima jer su ga par puta prebili na protestu ili u stanici. U svakom slucaju... on da dodje na vlast... ja pakujem kofere... i ovako sam blizu toga.. sa time...