Koji su njegovi kvaliteti? Znaci ovo nije patetika, ovo ozbiljno pitam.. koji su njegovi kvalieti i kao coveka i kao politicara i kao potencijalnog lidera?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kao lider sigurno ima kvalitete, ipak je on bio vodja protesta i ume da organizuje i kontrolise masu. Meni se bas svidja to sto u govoru zastane, razmisli pa kaze. Ne vidim tu njegovu nepismenost vec njegovu promisljenost. Ono sto nisam siguran je da bi mogao da vodi drzavu. Ali ko zna...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nesto bas nema kvalitete jednog vodje U svakom sluvaju to sto malo barata demagogijom ... nista ne znaci Mozda nedostaje malo odgovornosti i obraza ili malo vise A o psihickim sposobnostima
Tuzno je kako ne moze da se nadje niko ko bi upravljao svrbijom ... niko pametan
Kao lider sigurno ima kvalitete, ipak je on bio vodja protesta i ume da organizuje i kontrolise masu.
Strajkovi sindikata... idealan covek...
Jako je tesko kontrolisati masu... Izuzetno... A jos teze organizovati... Ipak nisam siguran da on moze da ima viziju napretka. To je jako slozena stvar. Nisam siguran da on moze da sagleda sve neophodne aspekte koje jedna kvalitetna drzava treba da ima.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2005, 19:35:44 od mikelandjelo80 »
Koji su njegovi kvaliteti? Znaci ovo nije patetika, ovo ozbiljno pitam.. koji su njegovi kvalieti i kao coveka i kao politicara i kao potencijalnog lidera?
Ovako ja gledam na to....1) Da nije lider, ne bi izbio u prvi plan studentskih protesta....seti se badzeva... 2) Da nije energican i sposoban, ne bi ga Djiki uzeo u najuzi krug saradnika.... 3) Vreme ja na njegovoj strani...ima vremena da ispravi i ispegla sve greske u nastupima, pa i razmisljanjima 4) Dok dodje njegovo vreme, bice vec, sto je i sada veoma iskusan politicar 5) Beskompromisno je za ulazak Srbije u EU i NATO, sto je VITALAN interes zemlje 6) Nije toliki demagog kao ostali...iako ce to vremenom sigurno postati.......
Za ljudske kvalitete ne znam, ali , brate, KO JE TAJ koji na politickoj sceni Srbije ima ljudske kvalitete....prosvetli me
Jako je tesko kontrolisati masu... Izuzetno... A jos teze organizovati... Ipak nisam siguran da on moze da ima viziju napretka. To je jako slozena stvar. Nisam siguran da on moze da sagleda sve neophodne aspekte koje jedna kvalitetna drzava treba da ima.
On niti je vodio niti je kontrolisao masu.. to je uglavnom radila policija.
Citat
1) Da nije lider, ne bi izbio u prvi plan studentskih protesta....seti se badzeva...
Da.. secam se.. svaka nedozrela i nedojebana studentknjia je nosila Cedo ozeni me... tada sam shvatio koliko je ovde tesko.
Citat
2) Da nije energican i sposoban, ne bi ga Djiki uzeo u najuzi krug saradnika....
Kad se vidi ko je sve u tom krugu bio... ne bih ja to bas tim recima rekao.
Citat
3) Vreme ja na njegovoj strani...ima vremena da ispravi i ispegla sve greske u nastupima, pa i razmisljanjima
Jes.. ako sad izgleda ovako... za 10 godina ce moci da bude pandan micunu.
Citat
4) Dok dodje njegovo vreme, bice vec, sto je i sada veoma iskusan politicar
Ako dozivi to vreme i fizicki i politicki.
Citat
5) Beskompromisno je za ulazak Srbije u EU i NATO, sto je VITALAN interes zemlje
I to mu nije nikakva preporuka..
Citat
6) Nije toliki demagog kao ostali...iako ce to vremenom sigurno postati.......
Ne moze neko za koga cela srbija zna da placa 10 k eura mesecno telohranitelje a nezaposlen je, da se bavi demagogijom.