Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:31:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Javna preduzeća na grbači građana  (Pročitano 21473 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
Umesto da smanjuje, Vlada proširuje državni aparat

их бре ... па има влада времена до октобра да испуни обећања дата ММФ-у ...

Не знам само ко ће им бити крив 1 новембра  Smile Неће бити Сорош и папа то је већ исфурано а неће бити ни сама влада ... велика мистерија  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung neki
Krivo je moooooore! Smiley
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Citat
Umesto da smanjuje, Vlada proširuje državni aparat

их бре ... па има влада времена до октобра да испуни обећања дата ММФ-у ...

Не знам само ко ће им бити крив 1 новембра  Smile Неће бити Сорош и папа то је већ исфурано а неће бити ни сама влада ... велика мистерија  Smile
Doci ce rusi na tenkovima da isteraju sve dusmane.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Eps ima svoju sluzbu i to veoma jaku i dobro placenu, koja se zove : razvoj. U tom segmentu treba da bude i energetska efikasnost.Ona radi u tesnoj saradnji sa Institutom za energetiku pti ETF-u i Institu Rudarstva.
Koju pamet moze agencija za energetsku efikasnost njima da prodaje?
Obnovljivi izvori energije ne mogu bez ekologije a tamo im je i mesto, dok obnovljiva biomasa treba da pripada oboma ministarstvu poljorpivrede i ekologiji.(poljoprivredni i gradski otpad, vocarstvo i sume)
U Srbiji treba bre zakon ko sve sme da bude izabran.Treba doneti zakon o polticarima. Politikom se bave situirani ljudi koji se odricu svakog primanja. Prevozno sredstvo dozvoljeno za politicare su sopstvene noge, izuzev recimo starijih koji mogu da koriste svoj licni bicikl. Smile Smile Smile
Stranke mogu da rade iskljucivo na dobrovoljnoj osnovi. nema racuna, nema primanja nek si donesu od kuce za ljubav stranke sve sto treba. Telefon zabranjen. Ionako su izasli i suma i ispuzali ispod kamena, pa mogu da se dovikuju. Ako ne prelaze granicu buke. Smile Smile Smile

Za dva dana bi bile ugašene sve stranke u Srbiji.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230

Za dva dana bi bile ugašene sve stranke u Srbiji.  Smile Smile
I drzava bi funkcionisala bolje nego sada.Rad bi dobro na vrednost kad se rastereti, citanje novina poslu ne bi bilo vise unosno i prirodno bi sve krenulo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
U savremenim kapitalizmu maoraju da postoje političke partije, ali da njihova efikasnost nije najvažnija pokazuje Italija. Ima nešto drugo , što je važnije, a to je opšti konsenzus oko važnih državnih i nacionalnih pitanja. Toga u Srbiji nema i izgleda da uskoro neće biti. Pored toga mora postojati jaka državna administracija , nezavisna od političkih partija i svesna svoje obaveze da vodi državu u parvom smeru. Što je još važnije mora postojati intelektualna elita , sposobna da da zvekne po glavi političku boraniju u usmeri je na pravi put. Srbija je daleko od svega toga, šta više Srbija je razbijena u ekonomskom političkom i svakom drugom pogledu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
U savremenim kapitalizmu maoraju da postoje političke partije, ali da njihova efikasnost nije najvažnija pokazuje Italija. Ima nešto drugo , što je važnije, a to je opšti konsenzus oko važnih državnih i nacionalnih pitanja. Toga u Srbiji nema i izgleda da uskoro neće biti. Pored toga mora postojati jaka državna administracija , nezavisna od političkih partija i svesna svoje obaveze da vodi državu u parvom smeru. Što je još važnije mora postojati intelektualna elita , sposobna da da zvekne po glavi političku boraniju u usmeri je na pravi put. Srbija je daleko od svega toga, šta više Srbija je razbijena u ekonomskom političkom i svakom drugom pogledu.
Drzavna administracija ima paru od ubiranja poreza. Njima je u interesu da ljudi sto vise obrcu pare da ubiru porez inace nemaju plate. Efikasno i brzo resen problem donosi pare samoj administraciji. Prosto: brza dozvola za gradnju, brza gradnja, breze pare od poreza. Brzo otvaranje firme, brze firma radi, brze se naplacuje porez Zato danas se i razmatra da se sve preko neta resi. Zhidovi menjaju vladu ko ciganin konje u najzescem ratu koji se vodi na planeti. I sve funkcionise bez greske. Italijani su promenili 50 i kusur vlada od drugog rata naovamo. Samo jedna vlada im je slavila pun mandat.Svedski politicar vidi drzavna kola kada dolazi strani drzavnik a propisano je protokolom da se koriste.Inace dosta mu je i bicikl. Samo im ukini privilegije pa da vidis kako ce im se ogadi politika. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Evo ko je veceras gledao na b92 reakciju?
Meni ne dodje da verujem da mogu mediji da progutaju tako nesto. Dakle onaj iz minsitarstva finasija ladno kaze: mi im damo pare iz budzeta a sta oni rade, nemamo pojma pa to je ismejavanje uma. Dakle dajes pare na drzavnom nivou a nemas nadzor, inspekciju, povratni izvestaj kako se te pare trose?
Pa ne cudi me da je svinjar dobijo paranoju da postane ministar srpski trostruki.
I kome se sve to prodaje? Zar nema finansijske policije? ugovori, dostavnice, ugradnje. Pa tamo su svi mesetari.
Zavrsni racuni firme, pa makar bila pet puta privatna.
Ovi bre razvlace lesinu koja se zove Srbija bez milosti i svi kazu: nisam odavle. Smile Smile Smile
Onda cela vlada udje u jedan vagon i klajc klajc, popravljamo pruge Franz Jozefa, bicemo sila na Balkanu.

A to je bedna zeleznica, sa sto miliona a gde je energetika sa par milijardi. Sve u partijskim rukama.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2009, 23:20:03 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ministri su mnogim građevinskim firmama dali poslove , oko izgradnje puteva, za koje nije bilo para. Sada su te firme pred bankrotom. Šta reći, neozbiljni ljudi na vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Evo dosao mi racun za struju 50% veci i Tjaniicev rts 35% veci.
Kad cujes onog Skundrica sa robijaskim stosevima da nista nece poskupeti, budi spreman da te oderu.
To je naucio od Slobe, tako se radilo.onaj je isto udarao robijaske stoseve, stampao dnevno nule na novcanice a Komrakov vikao: marka pada, dinar stabilan.

Ja vam govorim da mediji su sjroz u sluzbi rezima. Ono sto sam video na rekciji je skroz nebuloza. Kao evo tu se negde vrti korupcija, samo je treba uhvatiti za rep.
Kao onaj tamo isplacivao u kesu, dizali lovu itd itd. Pa majku mu jel ima ugradjni, dostavnica, narudzbenica, ugovora.
Dodje inspektor kod onog u trafiku i nadje mu za cas da je prikrio 5 boksa cigara.
Onaj iz ministarstva finansija udari jos vecu nebulozu: mi im dali pare predvidjene iz budzeta a sta oni rade, nisam odavle. Dakle ministartvo daje 100 miliona evra, pa nema nadzor, nema kontrolu, nema povratnu informaciju, nego gleda svinjara na tv kad kaze: nikad bolje.
To serviraju ljudima da je ovaj preko svoje dve firme izmesetario da ona druga ide u stecaj. Smile Smile Smile
pa to je bre ziva lova sa svakim tragom do dzeparca svakog od ministra (pretpostavljam, cim se tako ponasaju).
I to razvuku za 100 miliona evra, a milijarde preko eps-a i marzhi nikom nista.

kakve bre lisice kad hapse. Direktno lance i na rukama i na nogama, kugla u ruci kad se dize u maricu. Noge u dupe: brze mrdaj majku ti lopovsku. Jaooooo naivne knjigovodje, poslovodje, direktori nemaju pojma.
« Poslednja izmena: 15. Sep 2009, 23:31:17 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:31:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.