Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Java Microsoft Office  (Pročitano 1646 puta)
24. Okt 2006, 01:09:39
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
SonyEricsson w810i
Da li neko zna sajt na kojem ima Microsft Office,ali da je radjen u javi!

(01. May 2007, 10:39:52)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nema to nigde a i nece nikad da postoji.Tako da ni sajt,ustvari evo ti sajt www.microsoft.com\xA0 Smile pa ih pitaj kad ce da naprave.Uzmi neki pametni telefon pa ces imati office Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
Da li neko zna sajt na kojem ima Microsft Office,ali da je radjen u javi!

znas kako, ubedjen sam da takva aplikacija nece nikad postojati za java telefon....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ima se recimo program pod imenom Microsoft Word za Java telefone(uglavnom su svi radjeni za MIDP 1.0):

Zatim tu je i Notepad:

i na kraju egzistira i Excel tu negde(ima raznih verzija):

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

miniexcel-symbian_147.gif
(13.09 KB, 136x133)
« Poslednja izmena: 24. Okt 2006, 17:00:30 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ΓΕΩΡΓΙΟΣ '90

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 817
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola V3i
a gde ima da se skine Microsoft Word za java telefone?
*********** icon_censored********************

[Edit by Cigla tel.: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona SCG je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 24. Okt 2006, 16:45:53 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
a gde ima da se skine Microsoft Word za java telefone?
...ako je problem do piraterije, posaljite mi na pp, treba mi...
Nije blesav @Mikele što vam je zatvorio temu, vi ste potpuno nezahvalni i odmah zahtevate da vam neko isporuči gotovu robu. Smile

Čovek vam da šaku a vi bi celu ruku?!? Smile
zar nije dovoljna informacija o ovom programu?!? Proguglaj malo, imaš sajtove koji se specijalizovano bave prodajom Java aplikacija pa kupi isti ako ti baš toliko treba. Zar misliš da je neko dužan da ti ispunjava želje i odmah prosledjuje na PP.

Jeb*** zbog ovakvih imam želju da ni jednu jedinu informaciju više ne prenesem na ovaj forum jer niko zbog toga nije zahvalan, već hoće još, preko leba pogaču, .....

P.S. bio je postavljen gotovo dve godine u sekciji o Java igricama i aplikacijama na ovom forumu, što ga onda niste skinuli?!? Niko ni pažnju nije obraćao na njega, a ja ga lično postavio, a sad vam treba, ma nemoj! Znate li koliko je puta taj program download-ovan iz sekcije o SE telefonima u kojoj je bio i postavljen?!? Svega par puta u periodu od gotovo(da ne preterujem) pola godine.Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2006, 16:58:07 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ΓΕΩΡΓΙΟΣ '90

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 817
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola V3i
ja sam trazio, i nisam nasao... pa zato sam pitao ako neko ima...
...a sto ti je tesko da mi posaljes program od sigurno 100kb i manje???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
ja sam trazio, i nisam nasao... pa zato sam pitao ako neko ima...
...a sto ti je tesko da mi posaljes program od sigurno 100kb i manje???
Zato što sam ga postavio još pre pola godine u temi o igricama i aplikacijama za SE telefone zajedno sa Notepad-om(tada si bio ovde redovan član) i nikada te isti nije interesovao! Što znači da sam ja džabe gubio vreme i postavljao vam aplikacije na koje niste ni obraćali pažnju, a sada kada nema više download sekcije odjednom ste se setili da vam takva Java aplikacija treba, eto zato!

Zato sada neću ponovo da ga ikome šaljem. Na kraju krajeva program radi samo na starijim MIDP 1.0 Java telefonima i ne predstavlja neki važan deo softvera u novijim Java telefonima(jer i ne radi verovatno)! Još kada se uzme u obzir da je ovo modifikovana ruska verzija(koja otvara i .doc) programa Unteh MobilWord onda šta reći - posetite oficijelni sajt Unteh i kupite program ako vam treba ili se snadjite na drugi način!
Pored ovoga, dnevno imam kao što sam i ranije napisao preko 200 zahteva sa slanjem aplikacija i sa svojom dial-up vezom i ne bih mogao ni da odgovorim na sve te privatne poruke(ne računajući desetine e-mail narudžbenica) a da ne govorimo o slanju aplikacija.
Na kraju krajeva nisam bre ni ja ovde crveni krst da redovno brišem desetine e-mail poruka i stotine pp poruka u kojima neko uvek nešto traži džabe a kada sam i ranije udovoljavao niko se nije setio ni hvala da kaže.

Pored toga, hvala veliko @SF-u što je najzad zabranio pirateriju na ovom forumu, i samim tim, nema više zahteva za slanjem i postavljanjem piratskog sadržaja na istom. Imena programa i aplikacija koje dobijate su čisto u informativne svrhe kao vid korisne informacije koja će vam pomoći da već unapred znate ime aplikacije(ne lutate netom) koju želite da kupite na nekom specijalizovanom sajtu!

Za sve ostale informacije:

Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.

« Poslednja izmena: 24. Okt 2006, 17:23:13 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung L870
Da vas razocaram tako zvani Microsoft Word u javi nemoze da otvara fajlove sa .txt extenzijom, vec one koje ste sami kucali i snimi u tel. Tako da i nije neka steta.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Da vas razocaram tako zvani Microsoft Word u javi nemoze da otvara fajlove sa .txt extenzijom, vec one koje ste sami kucali i snimi u tel. Tako da i nije neka steta.
Eto, još jedan razlog manje da se ovaj program potražuje.

P.S. dajte onda ime nekog program koji može da otvara Word tj., .doc dokumente na Java telefonima....

Edit: "Microsoft_Word" radi lepo na SonyEricsson T610 ali ne otvara išta što već nije radjeno u njemu, sada sam probao isti, znači ne vredi što se tiče .doc dokumenata!

Što se tiče Excel dokumenata, pored programa "Simprit.MiniExcel.v1.50.S60.Java" koji sam predstavio gore za koga kažu opet da otvara excel dokumenta(a mrzi me više da isprobavam) postoji još jedan pod imenom:

Norbsoft nSheet

Pa proverite sami i javite kako rade(uvek imate mogućnost download-a demo tj., probne verzije)!!! Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2006, 17:51:31 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.