Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:43:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jason Momoa  (Pročitano 102947 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 15
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

jason-momoa-conan-premiere-01.jpg
(243.57 KB, 815x1222)
jason-momoa-conan-premiere-02.jpg
(284.65 KB, 908x1222)
jason-momoa-conan-premiere-03.jpg
(278.85 KB, 815x1222)
jason-momoa-conan-premiere-04.jpg
(260.55 KB, 912x1222)
jason-momoa-conan-premiere-05.jpg
(281.17 KB, 969x1222)
jason-momoa-conan-premiere-06.jpg
(315.52 KB, 1023x1222)
jason-momoa-conan-premiere-07.jpg
(275.62 KB, 920x1222)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
tacno sam znala da slede slicice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple 15
Naravno... jos film da odgledam... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Nisam gledala serije... pamtim ga iz North Shore...

Naravno... jos film da odgledam... Smile

Znam da volis SF pa sam bio ubedjen da si gledala Stargate Atlantis.

Meni se svojevremeno jako dopao film Stargate, pa sam onda kako su se pojavljivale gledao i serije:
Stargate SG1, pa Stargate Atlantis i na kraju Stargate Universe. SG1 mi je bila dobra, Universe mi se nije dopala, a Atlantis gde igra Momoa mi je najbolja, toplo je preporucujem:

http://www.imdb.com/title/tt0374455/

Momou sam gledao samo tu i kao Khal Droga, a sto se tice Konana, stvarno sam veliki fan tog strip junaka i vec se pitam kako da sto pre "kupim" film. Nesto ne volim torente, a cenim da ce se tako najpre moci pogledati.  Smile

Prosto obozavam Konana, procitao sam i posedujem sto u stampanom, sto u elektronskom obliku najmanje 99% stripova koji su se kod nas pojavili od maja 1982. do danas.

Jako je tesko napraviti dobar film po takvom stripu. Danas imaju mnogo bolje mogucnosti sto se tice specijalnih efekata nego 1982. kada je sniman prvi Konan, sto je za podzanr "Sword and sorcery" posebno vazno. S te strane novi Konan ce ne sumnjam nadmasiti prethodng.

E sad sto se tice glavnog junaka, izuzetno je tesko naci glumca koji moze da igra Konana ili bilo kog super heroja, jer je gradju i proporcije kakve poseduju strip junaci u realnom zivotu gotovo nemoguce postici. Sto se tice gradje tela za Konana Svarceneger je bio i ostao neponovljiv. Po fotografijama i trejlerima Momoa (mada se odlicno nabudzio) tu ne moze ni da pridje Svarciju. Svarceneger je nizi od Momoe, i ima kraci trup, mnogo sira ramena i neuporedivo jace ruke. Isto vazi i za noge, Svarci ima krace i mnogo snaznije noge. To im cini proporcije prilicno razlicitim...

Dakle sto se tela tice Svarci je zakon, nema boljeg Konana od njega.

Sto se pak tice face, koliko je Svarcenegerovo telo bolje od Momoing, toliko je Momoina faca bolja od Svarcijeve. I pre 19 godina bilo mi je jasno da Svarcenegerova faca ne odgovara potuno za Konana, ali sada gledam Momoine fotke i to je to Momoa je facijalno original Konan:

..Faca, pogotovu nos, a narocito
pogled, Momoa je sto se toga tice
pravi Konan - nema dalje,
nema boljeg.

« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 00:43:37 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Bolje da liči na stvinu nego ne pičkicu, ali ovaj ga baš pretera.  Smile

Sad će Anea da me .
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pa i trebala bi da te:

Nemas pojma Bambi, ovo kako je izgledao u seriji: "Stargate Atlantis", je minimum koji muskarca cini muskarcem  Smile

Sada izgleda mnogo bolje.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
vi žene sve se pravite kao ono nevine, stidne, fora seks vas ne zanima, a vamo onesvješćujete pičkicu na Džejsona Momoa Bred Pita Džorža Klunija i njima slične Smile Smile Smile kako bi vam delio šamare zbog tog glumnjenja nemate pojma  Smile   brate recite " jesam raspoložena sam za seks isto kao i vi muški 24 sata, ali jebem se samo sa onim ko mi se sviđa i kraj" a ne da glumetate i glumite nevinašca  Smile
« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 02:59:06 od 735574 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ouch, tebi je neka baš gadno nagnječila jajca, metaforički (a možda i bukvalno) čim si toliko ogorčen na žene.  Smile To što si ti naišao na jednu koja te je lagala da je seks ne zanima (a istina je da je nije zanimao seks ali sa tobom), ne znači da su sve žene takve. Razbijam, bre, ovo profajliranje jebe kevu.  Smile

Ahile, to je sve maska, scenski nastup, ispod kog sa nalaze tone napumpanih mišića, a meni se ne dopada taj tip muškaraca koji se po ceo dan meri na vagi, gleda u ogledalo i histeriše ako je uneo 150 loših kalorija viška ili mu se potrošio losion za lice. Ne znam da li je Džejson takav, ali slike govore hiljadu reči.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
ok priznajem da su me odbijale, ali odbijale su me one koje se oblače kao prostitutke a njima sam nudio seks za jednu noć. obuče likuša dopičnjak, visoke štikle, dekolte i znači izgled koji te poziva " dođi karaj me pa mi svrši u usta" i ja joj ponudim seks za jednu noć i ona mi kaže " mrš kretenu nisam ti ja kurva" ili "ajde pali idiote napaljeni" i slično, a obukla se kao najobičnija kurva! a tako se danas oblači 99% devojaka kad idu u noćne klubove i slično. tako da poludim kad mi se predstavi kao da je neko nevinašce a tako obučena. tako da nema trika da devojke koje se oblače kao kurve nisu raspoložene 24 sata za seks.......jednostavno kod mene ta im fora ne prolazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pa očigledno je ne žele seks sa tobom,a ako ti njima priđeš i pitaš ih jesu li za seks za jednu noć, nije ni čudo što te odbijaju. Smile  No, ovde je tema o Džejsonu, da ne širimo priču, možeš otvoriti novu pa se do mile volje jadati o tim groznim, groznim ženama.  Smile

p.s. I zapamti: žene vole seks podjednako koliko i muškarci, ali isto tako vole i da se reči umotavaju u ukrasni papir i mašnice pre nego što dođu do njihovih ušiju; uglavnom.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:43:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.