Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 19:00:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jasenovac-Blajburg  (Pročitano 52209 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Jos jedan spomen Srebrenice i tema ide pod lock...

Dakle?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
    Sve ostrašćeni momci koji od rata i ubijanja nisu omirisali ništa, ili su bili vrlo mali kad su naši proterivali njihove, ili obrnuto, i bezgranično seru, seru...Ne dao im Bog da im zazviždi ozbiljno oko ušiju. Pretvorili bi se u najmonstruoznije koljače onih koji ne dele njihovo mišljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
ja a ti si kao neki krajisnik,zasto nisi onda prihvatio Z4?
Z4 je bio kukavicije jaje koji bi samo odlozio etnicko ciscenje, cisto da znas!

Tema je Jasenovac-Blajburg dogadjaji iz 2svetskog rata a opomene danas! ne mesajte ratove 90-ih sa tim!!!
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 16:15:51 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
max jeli to posudeno ime od luburica
sto bi srbi rekli to je skrivena zelja da budes rvat
ma LOL
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Neznam zasto se ne mogu usporedit Pavelic i Mladic dovoljno je reci da je Srebrenica najveci logor nakon 2 ww   

Сребреница није логор, нити је Младић направио логор у Сребреници. Smile

Mislim da zaista nemas pravo da odredjujes ko su Srbi i kako razmisljaju...
Ja Srbe ne dozivljavam na isti nacin kao ti.
Mene su ucili da su Srbi pitom i dostojanstven narod, a ne ono kako ih ti predstavljas.
Ti samo hranis i potvrdjujes zapadnjacku iskrivljenu sliku o Srbima... ali to ide samo tebi na dusu... Wink

Uostalom.. sam tvoj nick je uvreda za srpski jezik... i kulturu...

Мислим да имам право да радим шта хоћу. Право по уставу, а и морално право. Видели смо како ти доживљаваш Србе, ови западно од Дрине су паметни, ови источно од Дрине нису. Да су те учили да су Срби достојанствен народ, сигурно не би рекла тако нешто. Такође не би истицала ту југословенску заставу ни у шали.

Не знам на који начин ја потврђујем западњачку слику о нама Србима (а и заболе ме она ствар за њихову слику). Можеш ли ми појаснити?

И ако би могла око ника да ми појасниш такође?

Genocid kao cin se ne odlikuje po tome koliko je netko poubijao ljudi nego zasto i zbog koje namjere je pocinjen takav pokolj...po tome se karakterise dali je pocinjen genocid ili ne...

Ja koliko znam radikalne struje ima onda u Srbiji onoliko koliko i SRS-a i SPSa... pa mozemo reci i da Kostunica ne zeli da izruci "heroje" ...
Ne shvatam kako to drzava slavi Pavelica i zlocince... ja znam da drzava je financijer i Bleiburga i Jasenovca... i da je dala onoliko novca koliko je zahtjevala organizacija koja se bavi godisnjicama zbivanja. Gradiska stara se odavno ne pjeva a ispade nekih kretena koji setaju u crnom se ne moze prislikovati na cijelokupan narod, ili ti zelis da tako i drugi gledaju na Srbe kada pale ambasade, kada ljepe bulevare bjegunaca i kada urlaju u Knezu Mihajlovoj neke nacisticke parole....

Nema razlike izmedju zlocinaca pa bilo koje nacije oni bili, a tako ni njegovih sljedbenika...

Геноцид је покушај (успешан или неуспешан) да се одређена етничка, верска или каква друга групација на одређеној територији уништи. За разлику од етничког чишћења, где је циљ да се дата територија "очисти" од одређене групе људи (нагласак је на протеривању, мада је обично заступљено и физичко уништење), код геноцида је циљ физичко истребљење.

По овој дефиницији, геноцида у Сребреници није било.

Људи у Србији не гласају за СРС и СПС зато што су они радикална струја и пропагирају програм против других нација, јер то нису и не раде, већ гласају против ових других.

Ваша држава самим издвајањем средстава за помен стрељаним усташама и другима у Блајбургу велича усташтво и те људе. Ваша држава је подигла споменик Анте Старчевићу у Осјеку, ХРТ преноси концерт Томсона на коме 20 000 људи нацистичким поздравом, поздравља њиховог идола Томсона итд...

Такође, постоје разлике између злочинаца. Нису све убице једнако третиране, ни пред законом, а ни пред Богом што би рек'о народ. Злочинци се разликују по размерама њиховог злочина, суровост приликом извршења, намерама и мотивимаа итд... У односу на Павелића и друге усташе, Младић је хуманиста.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Smesno koliko je Anea partizanski ostrascena. Blajburg je uporedila sa Ravnom Gorom??!! Meni licno su smesni ti likovi koji nose majce Mladica i Karadzica. Treba da se zna da oni nemaju blage veze sa Ravnom Gorom i proslavom koju tamo tradicionalno u maju organizuje SPO.
Sa druge strane treba pogledati malo i te partizanske ekstremiste koji su `45 streljli desetine hiljada ljudi bez ikakvog sudjenja. Cetnici i ustase su doziveli istu sudbinu od strane komunista ali ta dva pokreta se ne mogu porediti. Zlocina je bilo na svim stranama i nema niko pravo da ih brani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Мислим да имам право да радим шта хоћу. Право по уставу, а и морално право.

Vidis... kao sto kaze "po Ustavu" je tvoje pravo ograniceno zakonima drzave... a dalje je ograniceno pravima drugih ljudi...
Ti vredjas moje pravo na izrazavanje nacionalnosti i kaljas i brukas moj narod - Srbe.
Sto se tice morala, on je prilicno rastegljiva kategorija...
Citat
Видели смо како ти доживљаваш Србе, ови западно од Дрине су паметни, ови источно од Дрине нису.

To je tvoja konstrukcija izazvana izlivom sujete na mozak.
Ja sam samo konstatovala da su ljudi s one strane Drine pametni, jer vecina pametnih srpskih glava potice sa tih podrucja...
Za ovdasnje se nisam izjasnjavala jer nisu ni spomenuti...

Citat
Да су те учили да су Срби достојанствен народ, сигурно не би рекла тако нешто.

Da si ti dostojanstven, ne bi morao da dokazujes svoje srpstvo... pre svega sebi, a zatim i nama neduznim zrtvama...

Citat
Такође не би истицала ту југословенску заставу ни у шали.

To je tvoj najjaci argument?  Smile
Ja sam cak dva puta objasnila cemu zastava, a racunam da je pametnom dovoljno i jednom reci.

Citat
Не знам на који начин ја потврђујем западњачку слику о нама Србима (а и заболе ме она ствар за њихову слику). Можеш ли ми појаснити?

Naravno da mogu - ti predstavljas Srbe kao bukadzije i heroje bez pokrica... posto ih\nas sve izjednacavas sa sobom...

Citat
И ако би могла око ника да ми појасниш такође?

Ulicarski recnik. Prilicno kompleksaski nick. Prosto se vristi: "Niko mene ne sme da dira!"

Posto smo to razresili, vrati se temi... ako je to ikako moduce...
Ostale kritike mozes da izneses ovde:

http://forum.burek.com/index.php/board,26.0.html

Smesno koliko je Anea partizanski ostrascena. Blajburg je uporedila sa Ravnom Gorom??!! Meni licno su smesni ti likovi koji nose majce Mladica i Karadzica. Treba da se zna da oni nemaju blage veze sa Ravnom Gorom i proslavom koju tamo tradicionalno u maju organizuje SPO.
Sa druge strane treba pogledati malo i te partizanske ekstremiste koji su `45 streljli desetine hiljada ljudi bez ikakvog sudjenja. Cetnici i ustase su doziveli istu sudbinu od strane komunista ali ta dva pokreta se ne mogu porediti. Zlocina je bilo na svim stranama i nema niko pravo da ih brani.

Rise of SPO...

Njak... taj film nikad necemo gledati...  Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 18:15:06 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Njak, hehe, ali nema pametnijeg odgovora. Da budem iskren i ne ocekujem ga.
A za ovo drugo izgleda da ce uci u parlament.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Njak, hehe, ali nema pametnijeg odgovora. Da budem iskren i ne ocekujem ga.
A za ovo drugo izgleda da ce uci u parlament.  Smile

Pnovo na grbaci DS... da... Ta tuzna istorija se ponavlja...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa sad dosta su oni druge vukli na grbaci red je i neko malo njih da povuce.  Smile
Ali to nije tema.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 19:00:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.