Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:43:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jarac  (Pročitano 112437 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kakvi god bili,jarcevi su jake osobe,njih niko ne moze da zajebava,dosta procenjuju sitauacije unapred a ako se slucajno desi da se prevare,nikada nece dozvoliti da ih neko ni najminimalniji vremenski period vuce za nos... Smile zbog toga im se bas divim... mislim i da su dosta pravedni..znaju sta hoce, ma kako ponekad izgledali kao da ne znaju... dobri su oni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 827
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma znamo mi da smo dobri Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako da znam na cemu sam sa jarcem? Doticni jarac mi se nije javio vec 2 nedelje (njegov je red) a ja grickam nokte od radoznalosti sto ga nema, ali ne zelim da popustim I da ga ‘spopadam’ …. Uh … da li se to meni cini ili je neko reko da jarcevi uvek znaju sta hoce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemoj da popustas i nemoj da ga spopadas..javice se on... Smile a ako se bas ne javi dugo,cisto mu malo stavi do znanja da si jos tu...ako bude nesto hteo,uradice to.a da li ces znati na cemu si sa njim...pa on ce ti verovatno reci na cemu si,ali ti i dalje neces znati... Smile ovo je iz iskustva. reci ako te jos nesto zanima,dobro poznajem jarceve... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
e bash neceda se javi, ja se ne bhi javio...
Javi se ti njemu, on to zeli cim se on ne javlja... neces da ga razocaras  Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2006, 23:24:45 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ee da da!!to sam primetila da jarcevi rade,jednostavno ljudi nece da se jave!!jedan dan je sve super ,volite se,ljubav cveta...sutra vec ko da su zbrisani sa zemlje!!to meni nikada nece biti jasno...
kad bolje razmislim..hmmmmm...pa i ja to radim!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Re: ninaaaaa

hvala na recima, puno mi znaci … na sta mislis kad kazes cak I ako mi kaze ja I dalje necu znati… mozda je on meni vec nesto rekao a ja nisam shvatila.. ups : ); ustvari sam uvek imala osecaj sa njim da je direktan; doduse bila je jedna situacija u kojoj se on bio povukao iz naseg druzenja  (nase zivotne situacije su dosta komplikovane) I onda sam mu se ja javila posle nekoliko meseci I on je bio sav presrecan, komunikacija je trajala intenzivno (naglasak je na intenzivno) neka 2 meseca I sad ge evo nema vec dve nedelje (sto zaista nije strasno) ali znajuci da se vec jednom bio povukao plasim se da to ne bude ponovo slucaj (mada ako hoce da ode, onda hoce : )….  Sta ti mislis o ovome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ee kad jarac nesto hoce,onda to i sam uzme! nista i niko ne moze promeniti misljenje jarca!al da ih moras nekada "pogurati" e to je istina!
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozda je 'pogurati' strategija zaista ponekad potrebna za jarceve ali da li to znaci da ako neko ne pogura ni komunikacije nece biti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
ma kakva gurka, cuti tamo i pozovi ga i informisi me na pp kako se ponasa, ja cu da ti kazem tachno sta hoce.. eto to je moje dobro delo kao iskupina sto sam maltretirao sve one curice Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:43:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.