Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jao, ja sam poludeo.  (Pročitano 2078 puta)
04. Jan 2004, 10:00:19
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 247
Zanima me sta slusaju moji vrsnjaci (oko 14 godina) jer ja sad cepam narodnjake da je to strasno. Ne znam sta mi se desava ali mi je svaka pesma dobra. Takodje to slusa ceo moj razred a na proslavi nove godine smo se otkinuli od narodnjaka. Sta mislite?
IP sačuvana
social share
[spam]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Mislim da si na putu da postanes pravi dizelas!

U tvojim godinama ja sam slusao Rock'n roll, a i sad se nista nije promenilo!

Vi zivite za narodnjake, a oni od vas!  

Blago vama, blago njima, blago ludima ...  :32g:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
LALALA sulusa koliko mi se cini strani rock, a mozda je i mladji od tebe... U to doba sam slusao nas rock stari ako se tako moze nazvati: Zabranjeno pusenje, BD...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa i ja sam u tom dobu onako poceo da slusam rock'n'roll...Ali narodnjake nikad nisam voleo...Covece....nemam reci...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Zasto mislite da sam ja toliko mlad?

Pa ja sam odrastao sa Zabranjenim Pusenjem i Bijelim Dugmetom ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 247
mislio sam na sadasnje vreme, a ne da vi koji sad imate preko 20 godina da pricate sta ste vi onda slusali. zanimaju me misljenja sadasnjih vrsnjaka. drugo je onda vreme bilo!!!
IP sačuvana
social share
[spam]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa ja imam 17 godina....I jos uvek sam ostao na rock'n'roll-u...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
ne slusam previse narodnjake ali ima dobrih velesih pesama,
svaka muzika ima svoju vrednost i primeu, licno najvise gotivim rok,pank i ska, ali nemoj samo da slusate narodnjake, to sto ti se svidjaju nije nista lose, ne treba se stideti toga ali nemoj se zaludjivati samo jendom muzikom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Evo ti sta sam ja slusao sa 14-15...
Kopirano sa neke moje virutalne prezentacije pravljene u vreme bombinga...
Citat
Queen / Freedie Mercury je covek sa najboljim glasom koji je ikada ziveo , a pesme su savrsene Roling stones / Legende su uvek dobre za opustanje , a i svi vole da ih slusaju Europe / ima par dobrih pesama , iznad svih FINAL COUNTDOWN Guns and roses / takodje neke pesme s dobre , a spomenucu ih kasnije Prodigy / dok su ih svi mrzeli ja sam ih obozavao , Kit i ekipa su bili najbolji muzicari zadnjih 10 godina! Astral projection i Music Instructor / nisu losi kad hoces da se razmrdas Enigma / za mnoge nepoznata grupa , ali za prave poznavaoce muzike idealna za odmor i opustanje Simple minds / za opustanje i pozadinu ''lepih trenutaka'' Deep forest / idealno za ucenje i odmor Red hot chill pepers / dok nisu presi u komercijalu , nije bilo lose za zurkice Depeshe mode / legende koje nikad nisu omanule Bob Marley / no comment Tina Turner / no comment R . Kelly / poseduje fantasticne glasovne sposobnosti ... moze da prodje Eros Ramazzotti / idealan za opustanje kao u ostalom i svi italijani Toto Cutugno , Al Bano , Nek / iste preporuke kao i E.R. Djole Balasevic / tekstovi ... muzika je u drugom planu Riblja Corba / Tesktovi i muzika su odlicni Prljavi Inspektor Blaza i Kljunovi / Tekstovi , covek je pravi showman Sasa Vasic / ... decko savrseno peva , a i svira .. trenutno najkompletniji muzicar kod nas Moby / Savrsena muzika ... za sve Ortodox Celts / Lepo sto bar neko gaji taj stil muzike Robie Williams / Legenda erosmith / No comment Santana / narocito starije pesme Zdravko Colic / Legenda je ipak legenda Grupa Legende / Nisu losi za opustanje a i Ivan super peva ijelo Dugme / Legende Zabranjeno pusenje / Dr. Nelle rulez Cenim ja i druge , eminema , dido , Limp Bizkit i sl ... ali ovo sto ovi ljudi gore rade je umetnost!

Malo je stihijski pisano, pre svake grupe treba novi red i sl, ali snacicete se...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.