Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 10:02:41
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Jana (Pročitano 30372 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Spremna na sve Ja nemam gde ovo je moj dom tu zive ljudi dragi srcu mom svu srecu nose sa sobom I ti si tu svracas mi u sne na proslu tugu podsecas me bila sam luda za tobom I da me molis necu te sada i zato idi iz moga grada ja nisam ona od pre sada sam spremna na sve I dom je moj isti k'o pre ma sve je isto samo srce ne zbog tebe vise ne boli Kajes se sad al' to je tvoja stvar mi vise nismo zaljubljeni par kraj druge ti me preboli
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Za tebe, za mene Vise boli i od bola kad za tobom placem ja od ljubavi jaca ljubav vodi me do ludila Od zivota zivot pise od ljubavi ljubav veca sve se s tobom srcem pise tuga, suze, radost, sreca Za tebe, za mene, za ljubav umirem i zivim zagrli, poljubi, zamoli svemu tvom se divim Od vecnosti duze traju noci kad te cekam ja zivot nebi bio zivot kad te ne bih volela
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Svedok stvaranja istorije
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ja nisam ona Neko bi drugi zbog usana mojih ostavio sve i poludeo a ti, kao da ne postojim pricas mi kako ti je bilo s njom Neko bi drugi u postelji mojoj prodao i dusu za dodira dva a ti, ti budan sanjas o njoj k'o da sam njena losa kopija Ref. 2x Ja nisam ona odakle ti pravo da sa njom me stalno uporedjujes ja nisam ona u svemu sam bolja i seti se toga kad izgubis me (zauvek) Neko bi drugi na tvome mestu obe ruke dao za mene a ti, dok meni telo gori nudis mi usne hladne kamene Neko bi drugi u postelji mojoj prodao i dusu za dodira dva a ti, ti budan sanjas o njoj k'o da sam njena losa kopija Ref. 2x Ja nisam ona, ja nisam ja nisam ona, ja nisam ja nisam ona, ja nisam ja nisam ona
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jana Tuzni se smeju najlepse Dan, a meni jos je mrak i bol u dusi jak kida me i ne stedi al' ti, za tebe nije kraj ti nisi covek taj koji mog bola vredi Da ne cuje zlo nek si dobro bar ti kad nisam ja zivot je grub uvek prema jacima Ref. Ja sam samo tudja sreca uvek bila od sudbine ove nemam gde pre imena svog sam tugu ja dobila ali smejem se jer tuzni se smeju najlepse Hej, ja mogu bilo gde samo sa tobom ne, reko si da moram sama a znam ti negde nisi sam ti ljubis dalje sve bez stida i bez srama Da ne cuje zlo nek si dobro bar ti kad nisam ja zivot je grub uvek prema jacima Ref. Da ne cuje zlo nek si dobro bar ti kad nisam ja zivot je grub uvek prema jacima
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Beleg Imam jednu manu, previse sam jaka da li je do mene il' do horoskopskog znaka sve u svemu, nemam cenu da me kupis, da me prodas, ne mozes, to ne Imam od rodjena beleg taj na glavi ako si kraj mene, onda mora da si pravi jer slabici mole one sto se maze, male plave manjave, zar ne A ja nikada ne mogu biti ta Ref. 2x Ne treba mi neko da njime brisem pod budi musko, hajde, sakom udari od sto da osetim da gorim pod dodirima tvojim ponosna da budem sto si moj Ref. 2x
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Idi pa se leci Kuda, zasto me stalno pitas kuda kao da slepa sam i luda kada bez tebe podjem negde Ne trazi srecu u mome oku kad ti vidim jos se u tvoje ime stidim kad me pred svima ponizis Ref. To necu, nisam ja od oni koji mole ma koliko suze da me bole uvrede i lazi sve te grube reci idi pa se leci milo moje Nisam ja od oni koji mole rodila me mati da me vole a ja gubim dane s tobom jos od lane idi pa se leci milo moje Kome, zasto me stalno pitas kome kome cu posle veze ove kao da nekoga vec imam Ne trazi srecu tamo gde sumnje dusu lome do sada bilo je po tvome o zar da tako ostane Ref. Nisam ja od oni koji mole ma koliko suze da me bole uvrede i lazi sve te grube reci idi pa se leci milo moje Nisam ja od oni koji mole rodila me mati da me vole a ja gubim dane s tobom jos od lane idi pa se leci milo moje, milo moje
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jana Ja te samo ljubim Rekli su ne ljubi ga taj ti covek ne treba rekli su jos mnogo sta a ja nisam slusala Da me nisi vredan ti a ni moje ljubavi a ja njima bas ni rec nisam rekla dugo vec Ref. 2x Ja te samo ljubim i vreme ne gubim Rekli su mi ljudi zli da i drugu ljubis ti ali zena oseca kad je stvarno voljena Da me nisi vredan ti a ni moje ljubavi a ja njima bas ni rec nisam rekla dugo vec Ref. 2x
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jana Kuci, kuci Da si juce bio tu, da ljubio nisi nju mozda danas, ko to zna, ljubila bih tebe ja da si juce bio tu, tu na mome ramenu mozda danas, ko to zna, ljubila bih tebe ja Al' mi sada vise ne trebas juce dobar, danas ne valjas (2x) Sinoc si mi hitno trebao sada mi je dobar bilo ko (2x) Ref. 2x Kuci, kuci, kuci, kuci, kuci sad kod nje ne trebas mi sada, treb'o si mi malo pre juce bih rekla da, ali danas ne drugi put ponovo, dodji kasnije Da si sinoc svratio, ne bi joj se vratio zora bi ti svanula tu na mojim usnama da si sinoc svratio, ne bi me on ukrao zora bi ti svanula tu na mojim usnama Al' mi sada vise ne trebas juce dobar, danas ne valjas (2x) Sinoc si mi hitno trebao sada mi je dobar bilo ko (2x) Ref. 2x
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jana Ljubav nije greh Cime meris moju tugu i koliko imas jos razloga za smeh znam da volis zenu drugu samo voli dobro znas da ljubav nije greh Ref. 2x A je li gresno to sto si me ostavio kad sam te podigla sa dna kad sam ti dusu lecila sve oko sebe izdala da bih te spasila Cime moje suze brises sta ce reci utehe kad tope se k'o sneg znam kraj neke druge dises ja sam ionako tren, a ona zauvek Ref. 2x
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jana Prevari me Ko te ne zna taj je srecan ti i tuga jedan, jedan sve na tebi lazno je sve sa tobom kratko je Da mi slazes ti to znas meni uzmes, drugoj das zadnje pare dajes sve da sviraju za tebe Ref. 2x Prevari me bas ti stoji sta te briga da l' to boli ja sam zena mogu sve prezivecu bez tebe Kad je puklo nek se slomi nek te neka druga voli ja odavde nemam gde a ti idi, uzmi sve Da mi slazes ti to znas meni uzmes, drugoj das zadnje pare dajes sve da sviraju za tebe
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 09:36:40 od provera »
Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 10:02:41
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .