Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: James Cameron's AVATAR - revolucija u svetu filma  (Pročitano 111588 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Izvini moju ogranicenost, ali niti jedan film ne cenim po kvalitetu efekata. To jednostavno nema nikakve veze sa vestinom filmotvorenja, vec sa vestinom 3D dizajniranja. Za ovaj film nisam imao prevelika ocekivanja, cak nisam ni nameravao da ga gledam, ali sam eto odlucio da ga odgledam jer sam fan fikcije brace Strugacki, a vec se neko vreme govorilo o tome kako ih je Kameron pokrao. Hteo sam da vidim sta je, osim imena planete, godine desavanja i imena urodjenika ukrao. Ako si sposoban da uzivas u jednom filmu samo zato sto su efekti savremeni, onda da ti preporucim i Transformerse.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 146
Zastava Hawaii
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N900
To mene redovno zezne. Očekivanja.

zato trea da se ocekue najgore i nikad se neces razocarati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 146
Zastava Hawaii
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N900
Izvini moju ogranicenost, ali niti jedan film ne cenim po kvalitetu efekata. To jednostavno nema nikakve veze sa vestinom filmotvorenja, vec sa vestinom 3D dizajniranja. Za ovaj film nisam imao prevelika ocekivanja, cak nisam ni nameravao da ga gledam, ali sam eto odlucio da ga odgledam jer sam fan fikcije brace Strugacki, a vec se neko vreme govorilo o tome kako ih je Kameron pokrao. Hteo sam da vidim sta je, osim imena planete, godine desavanja i imena urodjenika ukrao. Ako si sposoban da uzivas u jednom filmu samo zato sto su efekti savremeni, onda da ti preporucim i Transformerse.

sad ti e specialni efekti=film, ja mislim da bi sad hit postalo i sat i po vremena same eksplozie. jebga, taka su vremena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Specijalni efekti su samo sminka, vazan deo svakog filma ali ipak sminka i ne mogu da oni sami da cine film.Isto bi bilo kada bi neko krenuo da pravi dom za sebe i onda posle zavrsene kuce resi da ga ulepsa jednom ogradom a onda posle toga resi da ograda sama cinu dom i da kuca nije potrebna.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 146
Zastava Hawaii
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N900
Specijalni efekti su samo sminka, vazan deo svakog filma ali ipak sminka i ne mogu da oni sami da cine film.Isto bi bilo kada bi neko krenuo da pravi dom za sebe i onda posle zavrsene kuce resi da ga ulepsa jednom ogradom a onda posle toga resi da ograda sama cinu dom i da kuca nije potrebna.

da ali ljudima je ta sminka vaznia od svega ostalog, isto ti e i sa igricama, koliko puta sam na pitanje kakva e igrica dobio odgovor uhhh da vidis kako dobra grafika a kad nekom pokazem stariu (odlicnu) igricu on kaze joj kako e ovo sranje, vid kako e jadna grafika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ako si sposoban da uzivas u jednom filmu samo zato sto su efekti savremeni, onda da ti preporucim i Transformerse.

uf al si mi reko! ni manje ni više nego transformerse?

nemoj pogrešno da me shvatiš ja nisam fan avatara (pogledao sam ga jednom i pogledao bih ga eventualno još jedno naravno isključivo u 3d) niti preterano cenim filmove koji se oslanjaju isključivo na efekte, ALI znam zašto sam otišao da gledam avatar i to sam i dobio. Vizuelni spektakl u revolucionarnoj 3D tehnologiji. Uostalom i ti kažeš da si dobio ono što si hteo, i to je OK, mada je po meni bezvezan razlog da pogledaš film.

a jel naprimer sin city ima neki super zajeban scenario? nema. ali to ga ne sprečava da bude remek delo.

planet terror je po meni potpuno genijalan film, ali ne bih ga preporučio svakome. feast mi je takođe odličan, ali svakako nije za širu publiku.

znači da poentiram, nijedan film nije napravljen da ga svi gledaju. svaki film gađa određenu ciljnu grupu, neki užu, neki širu, ali nijedan nije pravljen da ga gledaju svi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Sensation
И ја сам један од оних који су задовољни изашли из 3д сале,личио сам сам себи на дете кад сиђе са рингишпила,досадно је и врти се у круг ал јебига дођивљај је.

Да сам пре њега имао прилике да гледам 3Д филмове,вероватно бих повратио на Аватара,овако је ипак остао у лепом сећању.
Наравно,овде не говоррим о радњи филма итд,говно ко говно,не ради се ни о количини специјалних ефеката већ само о новитету који се појавио код нас,да су се Трансформерси појавили као први 3Д филм исто бих писао...ал срећа моја па нису  Smile

Е сад с друге стране,Аватар у себи не носи никакве Бог зна поруке па да гађа неку циљну групу која ће правилно разумети филм.баш напротив,овај филм је за све,класична комерцијала као што је и титаник био у своје време,ништа више...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Е сад с друге стране,Аватар у себи не носи никакве Бог зна поруке па да гађа неку циљну групу која ће правилно разумети филм.баш напротив,овај филм је за све,класична комерцијала као што је и титаник био у своје време,ништа више...

uf ala ste nedokazni. rekao sam da NIJEDAN film nije snimljen sa namerom da ga gledaju svi i da se svima svidi, pa nije ni avatar. nešto ne mislim da će neki ruski književnik da leti u bioskop da stavlja one nenormalne naočare na glavu. šta se se svi uhvatili za priču, poruku, scenario. kao da je to jedina stvar u filmu.

milion drugih stvari određuje ciljnu grupu kojoj je film namenjen.

odjavljujem se sa ove teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Ako si sposoban da uzivas u jednom filmu samo zato sto su efekti savremeni, onda da ti preporucim i Transformerse.

uf al si mi reko! ni manje ni više nego transformerse?

nemoj pogrešno da me shvatiš ja nisam fan avatara (pogledao sam ga jednom i pogledao bih ga eventualno još jedno naravno isključivo u 3d) niti preterano cenim filmove koji se oslanjaju isključivo na efekte, ALI znam zašto sam otišao da gledam avatar i to sam i dobio. Vizuelni spektakl u revolucionarnoj 3D tehnologiji. Uostalom i ti kažeš da si dobio ono što si hteo, i to je OK, mada je po meni bezvezan razlog da pogledaš film.

a jel naprimer sin city ima neki super zajeban scenario? nema. ali to ga ne sprečava da bude remek delo.

planet terror je po meni potpuno genijalan film, ali ne bih ga preporučio svakome. feast mi je takođe odličan, ali svakako nije za širu publiku.

znači da poentiram, nijedan film nije napravljen da ga svi gledaju. svaki film gađa određenu ciljnu grupu, neki užu, neki širu, ali nijedan nije pravljen da ga gledaju svi.

Sin City je snimljen po genjalnom stripu i prenosi atmosveru iz stripa na film na odlican nacin. Sta tacno fali scenariju Sin Citya?

Pogledaj jedan Matrix (ne racunajuci, naravno, ona 2 nastavka). Film briljira u toj nekoj vizuelnoj komponenti, ali i pored toga ima mnogo stosta da ponudi. Ako se na Matrix gleda kao na Avatara, onda je Revolutions najbolji od 3 dela zato sto ima najsavremenije efekte, a to je naravno besmisleno reci. Avatar sam pogledao samo da bih uvideo koliko su tacno braca Strugacki pokradena, bez ikakvih ocekivanja. Avatar nije nista bolji od transformersa, a cak i da jeste, ta razlika je minimalna.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
То што су хтели да прикажу ефекте није никакво оправдање за сам филм, кад су већ спуцали гомилу пара на исте могло је и да се искешира на иоле бољи сценарио. Радња не мора ад буде компликована да би филм био добар ал бар да се види да није причица склопљена за једно поподне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.