Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: James Cameron's AVATAR - revolucija u svetu filma  (Pročitano 112589 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
oooo jbt gledam sad glasove na imdb  Smile izgleda da su ljudi zaboravili da treba oceniti film a ne tu "senzacionalnu" tehnologiju ili st je vec  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
oooo jbt gledam sad glasove na imdb  Smile izgleda da su ljudi zaboravili da treba oceniti film a ne tu "senzacionalnu" tehnologiju ili st je vec  Smile

Ja imdb smatram najvecim sranjem. Svaki film kojim sam ja bio odusevljen, ali odusevljen dobijao je izmedju 4.7 i 5.5. Ono sto mi je bilo tako-tako je uvek imalo izmedju 7 i 8. Ali zato ono sto sam nazvao najvecom gluposcu u istoriji filma e to je uvek bilo iznad 9!!! Jedanput sam skinuo prvih 5 filmova na listi najbolje ocenjenih da ih odgledam i moram da priznam da sam bio zestoko razocaran. Dva nisam uspeo da odgledam vec sam prekinuo posle pola sata od smora, a od ona tri odgledana jedan je bio tako-tako dok su ostala dva bili krsine nevidjene! Ja sam sledeca 3 dana zalio sto sam idiotski i bezveze izgubio 2 sata gledajuci Rosemary's Baby!  Smile

Toliko o imdb.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16

Ja imdb smatram najvecim sranjem. Svaki film kojim sam ja bio odusevljen, ali odusevljen dobijao je izmedju 4.7 i 5.5. Ono sto mi je bilo tako-tako je uvek imalo izmedju 7 i 8. Ali zato ono sto sam nazvao najvecom gluposcu u istoriji filma e to je uvek bilo iznad 9!!! Jedanput sam skinuo prvih 5 filmova na listi najbolje ocenjenih da ih odgledam i moram da priznam da sam bio zestoko razocaran. Dva nisam uspeo da odgledam vec sam prekinuo posle pola sata od smora, a od ona tri odgledana jedan je bio tako-tako dok su ostala dva bili krsine nevidjene! Ja sam sledeca 3 dana zalio sto sam idiotski i bezveze izgubio 2 sata gledajuci Rosemary's Baby!  Smile

Toliko o imdb.

Jbg, mogu da se slozim da su neki filmovi na imdb-u precenjeni(kao npr. ovaj), ali prvih 5 su bez dileme najboljih pet filmova ikada snimljenih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Jbg, mogu da se slozim da su neki filmovi na imdb-u precenjeni(kao npr. ovaj), ali prvih 5 su bez dileme najboljih pet filmova ikada snimljenih.

OK, ako je Rosemary's Baby (koji je zaista bio u prvih pet onda kada sam ih skidao) bez dileme jedan od pet najboljih ikada snimljenih onda ja odoh da se obesim...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
pa jeste legendarni film,samo ti to jos nisi shvatio
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung D830
ljudi ukusi su razliciti... Smile
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5
OK, ako je Rosemary's Baby (koji je zaista bio u prvih pet onda kada sam ih skidao) bez dileme jedan od pet najboljih ikada snimljenih onda ja odoh da se obesim...  Smile
Ocene na imdb su katastrofa, posebno za filmove napravljene u poslednjih 10 godina u ne treba ih uzimati u obzir uopste pri izboru filmova.

Rosemary's Baby je inace kultni film Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson T715
..ukusi jesu razliciti, ali Rozmarina Beba je sve sem sranje.

A sto se Avatara tice, mislio sam da ce biti gore. Nije toliko los film, zapravo jako je dobra zabava pod uslovom da ga ne gledate u 3d jer je jako lose odradjen, a u Koloseju pored placene karte koja je za 3D skuplja moraju da se iznajme i naocare, koje su jos i lose odrzavane, tj. prljave i izgrebane. Ovih dana cu otici da pogledam film i u 'normalnih' 2D pa onda da procenim o koliko dobroj kolicini zabave se stvarno tu radi.
IP sačuvana
social share
The same infinite detail and awareness could be projected through the radios and televisors, but are not. No, no, it's not books at all you're looking for! Take it where you can find it, in old phonograph records, old motion pictures, and in old friends; look for it in nature and look for it in yourself. Books were only one type of receptacle where we stored a lot of things we were afraid we might forget.
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ozbiljan reditelj nikada nece snimiti takve gluposti kao sto je 3d film. Cameron vec 18 godina to nije.

@stefaneka

Koji su to filmovi tada bili u top 5 ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ozbiljan reditelj nikada nece snimiti takve gluposti kao sto je 3d film.

Ozbiljan rezhiserj che da pokusha da pomjeri granice filmske industrije. Kameron radi to (barem tako izgleda, josh nisam odgledao film), dodushe na drugachiji nachin, ali je chovjek barem ustrajao na svom cilju. Samo se nadam da mu ovo ne postane navika.

Citat
Cameron vec 18 godina to nije.

Istinite lazhi - mozda njegov najslabiji film (piranu 2 ne rachunam), opet je zabavan i funkcionishe u onom konceptu kojem je namjenjen - akcijska komedija koja parodira Bonda. On je gledao to kao omazh akcijama iz 80-tih. A shto se tiche titanika - iako mrzim film, nema sumnje u to da je film odlichno rezhiran, i da je kameron izvukao maksimum. E sad shto je takva, to je druga stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.