2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jadranska Liga - 2004/2005  (Pročitano 13562 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
cestitam zvezdi na pobedi

nadam se da je bila ok tekma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Losa.. sve u svemu losa.. mislim sta znam.. milojevic je dao pola poena za partizan i sem njega niko ni prosecno nije odgirao, onaj friski crnac Henderson dade isto dosta za zvezdu, 20ak, ostali u zvezdi onako solidno.. al nema energije napetosti. ko da nije derbi bio
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
cini mi se vec par god nema te atmosfere
a i procitah da su i jedni i drugi imali povredjenih igraca

moje misljenje da ja kriva ova seljacka liga, sta mi ima da idemo u jebenu sloveniju i siroki brjeg da igramo, o hrvatima da nepricam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan Pivaru MB rezultatom 95:86 (30:17, 27:26, 19:23, 19:20) u derbiju 24. kola Goodyear lige. "Crveno-beli" su se tako osvetili večitom rivalu za poraz u prvoj fazi takmičenja i izjednačili na tabeli regionalnog takmičenja.

Zvezda je ključnu prednost ostvarila na startu, a do kraja prve četvrtine razlika je bila dvocifrena. Od tog trenutka Partizan je zapretio samo posle dobre serije u trećoj četvrtini, ali ni tada razlika nije išla ispod sedam poena.

Odlučujuću ulogu u pobedi "crveno-belih" imao je Džerod Henderson, koji je sa 26 poena bio najefikasniji Zvezdin igrač, ali i najborbeniji na terenu. Pomoć su mu pruižili Jeretin sa 14, Dragojlović sa 11 i Stefanović sa 10 poena.

U ekipi Partizana ozbiljniji otpor rivalu pružao je samo Dejan Milojević, strelac 37 poena, a uz njega je dvocifren bio samo Božić sa 11 pogodaka.

Zvezda je očigledno znatno ozbiljnije ušla u utakmicu i od samog početka diktirala tempo. “Crveno-beli” su meč otvorili sa dve trojke (Radivojević i Stefanović) posle kojih nikad nisu izgubili vođstvo. Posle 18:13 u osmom minutu usledila je serija 10-2, tokom koje je razlika dosegla dvocifren broj. Samardžiski je u desetom minutu već zaradio četvrti faul, a prvi period završen je rezultatom 30:17.

Trener “crno-belih” Duško Vujošević uklopio se u bledo izdanje svog timau prvom poluvremenu. Posle tehničke sredinom prve četvrtine nekadašnji selektor je isključujuću drugu dobio već u jedanaestom minutu utakmice, posle čega je ostatak meča proveo na pristojnoj udaljenosti od klupe svog tima. Međutim, ovog puta nije ponovljen incident koji je prelomio prošli derbi.

U tim trenucima ponovo je Zvezda bila u seriji (8-3 na startu drugog perioda), a Partizan je u žestokom problemu bio u 16. minutu, kada je na semaforu pisalo 29:49. Partizan se tada vraća serijom 12-4, a do poluvremena Zvezda je bila na bezbednih +14 (57:43).

Milojević je solo deonicom na početku drugog poluvremena sveo razliku na minus 10, a prvi put je jednocifreno bilo u 35. minutu posle trojke Bakića (60:69). Do kraja te četvrtine razlika je bila između osam i dvanaest poena, a na početku poslednje četvrtine trojkom Markovića Partizan prilazi na -7 (69:76), jedini put između osmog minuta i kraja.

Tada Zvezda pravi seriju 7-1 (završenu odlučujućom trojkom Hendersona) i pobednik je odlučen. U finišu je Zvezda opet bila na plus 15 (opet Hendersonovom trojkom), a Milojević je utakmicu zatvorio sa 4 poena i još jednom sveo razliku na jednocifren broj.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović bio je zadovoljan pristupom utakmici svog tima, za šta je ocenio da je bilo možda i ključno.

"Zadržali smo hladnu glavu i stekli veliku prednost u prvoj četvrtini, koja je možda bila i ključna. Igrači obe ekipe bespoštedno su se borili sve vreme, na čemu im čestitam", rekao je Trifunović posle meča.

Zvezdin trener rekao je i da je došlo vreme da njegov tim sazri.

"Dobro smo ušli u utakmicu i ispoštovali smo dogovore. Nismo pali, ali možda smo mogli da napravimo i veću razliku. Mislim da je došlo vreme da počnemo da sazrevamo kao ekipa", rekao je Trifunović.

Trener Partizana Duško Vujošević ocenio je da je pobeda Zvezde bila čista.

"Osetio se nedostatak plejmejkera. Zvezdino dobro otvaranje unelo je još veću nervozu kod nas, a oni su igrali bolje", rekao je Vujošević.

Trener Partizana dodao je da "ne veruje" da je njegovo isključenje presudilo utakmicu.

"Uticalo jeste, bar zbog onoliko bacanja. Ja sam tehničku dobio kada mi se učinilo da nije bio dobar kriterijum prilikom suđenja faulova i morao sam da izađem zbog Todorićevih grešaka", objasnio je Vujošević.

"Jednostavno, nije dobro da ekipa bude bez trenera, ali ne mislim da je to presudilo. Ne želim ničim, ni tonom, ni rečima, da umanjim pobedu Zvezde i pokvarim im radost", dodao je Vujošević.

Hala: Pionir. Gledalaca: 5869. Sudije: Muhvić (Hrvatska), Pukl (Slovenija), Gondas (Grčka).

Partizan: Tripković 7, Bogdanović 5, Božić 11, Marković 5, Samardžiski 4, Milojević 37, Erden, Borovnjak 5, Veličković 3, Paunić, Đurković, Bakić 9.

Crvena zvezda: Jeretin 14, Jelesijević, Bjelica 3, Bajav, Dragojlović 11, Lepojević 8, Vitkovac 8, Radivojević 8, Dragićević, Henderson 26, Stefanović 10, Vukosavljević 7.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Hemofarm - Union Olimpija 107:96
Bosna ASA BHT - Zadar 81:73
Zagreb - Pivovarna Laško 63:82
Geoplin Slovan - Cibona VIP 77:84
Split CO - Široki Hercegtisak - 89:85
Šibenka Dalmare - Reflex - Četvrtak 10.03.2005
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Refleks - Sibenka
84:80 (22:18,18:20,21:17 i 23:25).
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Split    Šibenka   13.03.05.       
Široki    Slovan   12.03.05.       
Cibona    Hemofarm   13.03.05.       
Olimpija    Partizan   92:76      
Zvezda    Helios    12.03.05.       
Budućnost    Zagreb   12.03.05.       
Laško    Bosna            13.03.05.       
Zadar    Reflex   81:88
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Široki    Slovan   87:85      
Olimpija    Partizan   92:76      
Zvezda    Helios            71:74      
Budućnost    Zagreb   67:89      
Zadar    Reflex   81:88
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cibona - Hemofarm 79:80
Laško - Bosna 75:79
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.