Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jadne buduce generacije sa ovakvim prosvetnim kadrom  (Pročitano 782 puta)
08. Okt 2007, 23:40:16
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Tragicno je da O. S. ` Drinka Pavlovic`, u najstrozijem centru Beograda ne razvija duh zajednistva, podrzava neeticke ispade najnevaspitanije dece i sl.  U borbi za neki uspeh cele skole bitne stvari, potrebne za zivot se gube iz vida.  Na zalost skola ne deluje ni obrazovno, ni vaspitno, sto primecujem kao roditelj ucenika odeljenja VII/2.  Ocene se daju popraviti, ali socioloski problem, uvucen duboko u ovu skolu sa jako losim kadrovima drustveno ce unakaziti ovu decu.  Geslo ove skole je `DO USPEHA PREKO LESEVA`.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Da je to jedina skola u Srbiji pa da shvatim. medjutim prosvetari su poludeli u poslednje vreme.
Za vreme 90-tih zaista su imali male plate i bili su obezvredjeni. medjutim danas nije bas tako.
Imaju solidne plate u odnosu na ostale a i zavrasavali su fakultete-medjutim vecina njih ne moze da sebe nazove pedagozima. Ni P od pedagogije u njihovom radu.
Oni koji predaju srpski, matematiku, fiziku, hemiju -zanci gde treba da e uci i trebaju ocene za srednje skole ili fakultete otaljavaju posao( savka cast ima i izuzetaka ali u poslednje vreme veoma malo) a ovamo za 7-10 evra drze privatne casove tim istim ucenicima koje nisu naucili na redivnim casovima ili ih salju narazmenu kod prijatelja po sistemu -ja tebi djaka privatno ti meni djaka privatno ( da se vlasi ne dosete i kritikuju ih).
Nastavnici fizickog svi uplivali i neke klubove sekcije i mlate lovu kroz ono sto treba da bude dodatna nastava fizickog. Svakog meseca clanarina za sekciju ili klub prosecno 20-25 evra pa ti vidi kada imas nekih 50 pa navise polaznika.
I ko je u celoj prici L I C E M E R A N  ????????

Roditelji kojis e zale na stvarnu situaciju u skolstvu ili nastvanicki i profesrorski kadar.

A posebno pitanje je u vezi Direktora skola- imaju sada pravo da i bez tendera odlucuju o rekretaivnim, o eksurzijama, za knjige je njihov tal i slicno. nafatirase se do zla boga na ledjima roditelja. A svi uglavnom kukaju u stilu- Ma samo mi je za 1.500 dinara veca plata no kada sam radio nastavu a imam pet puta vise obaveza.
Na pitanje jednom mom drugaru zasto se onda ne vrati na profesorsko mesto i predaje on kaze -Jel bih bio lud da skacem sebi u dzep i onda mi u toj prici -objasni malo funkcionisanje svega.
Ispade da svaki direktor koji ne mzne "legalno: bez mita i korupcije nego samo sto ima prava godisnje ima oko 2-3000 evra.
Pa izvolite"mucite se".
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.