Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Apr 2025, 00:37:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jadi mladog mene  (Pročitano 3451 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa eto.znao sam..nisi se dzaba zaljubljivao.... Smile Smile Smile
nemos tako kroz zivot.. Smile samo da mislis na seks... Smile ne ide to    Smile Smile Smile

osjecanja moraju da prednjace..ispred svega.. Smile Smile

seks je samo urodjeni zivotinjski nagon za razmnozavnjem  Smile
a emocije i dusevne razmjene istih...su ono sto ljude razdvaja od zivotinja... Smile

cim si  ti njo  reko da te malo izblowjobuje  Smile
ona je vidjela da tebi nije stalo ni o cega drugog... Smile Smile Smile
i da si isti kao i svi drugi muskarci... Smile Smile Smile
i zato te je sutnula.... Smile Smile Smile

drugi put pamet u glavu.. Smile
.i nemoj oma cunu izvadit i rec ajd pocuclaj ga malo.. Smile
negho trebas nju da navedes da ga sama zmeu u keru i vista u stau  i normalno da ga malo pocucla ...... Smile Smile
to tako ide...razumjes ti mene... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2014, 13:44:52 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Pa misllim da je ocigledno da zeli da se pomiri sa bivsim i da je mene najlakse eliminisati...
Pa sta se sekiras onda? Izbegao si metak sa takvom lujkom koja ce pre idiota koji je bije nego normalnog momka...

Tako da, budi srecan zbog toga i trazi neku koja ce umeti da te ceni.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Second best.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Kume, to je neko celjade opicenu u glavu totalno! Bjezi od toga, fataj normalne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Kume, to je neko celjade opicenu u glavu totalno! Bjezi od toga, fataj normalne.

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple iPhone 7
Desilo mi se za mene jedno bolno iskustvo, i evo vec mesec dana, se mucim, ne mogu da nastavim sa zivotom.  Posto sam muskarac, sa drugarima mi je jako tesko da pricam o ovome, jer bi me ismejali, kao sto sam i ja njih ismevao, znate kako to vec ide, zato sam odlucio da se ovde posavetujem, mozda neko ima slicno iskustvo. .

Pre 3 meseca, izadjem u jedan nocni klub, pijuckam vodku sa drugarima, nezainteresovan za desavanja oko mene. . . dve devojke dolaze u nas separe i ubrzo odllaze. . . upoznam se onako, reda radi, odvalim glupost i nastavim da pijem. . kad vraca se jedna od njih nakon satak, da me pita da joj nisam video drugaricu, sva nervozna. . ja opet nesto pocnem da lazem,  ona se pocne smejati, razbije casu na stolu i poljubi me. . . kaze sva se trese, nikad nije poljubila neznanca. . . da mi svoj broj, u fazonu, znam da mi se nikad neces javiti. . . vec sam tad osetio nesto prema toj misterioznoj devojci, cim sam ustao, nazovem je da vidim da mi nije dala pogresan broj, mozda je bila pijana. . zvoni telefon, ne javlja se. . . kad salje posle sms da je na predavanju i da se nada da sam je ja zvao. . . izadjemo na pice, provedem najlepse vece ikada. . problem je bio sto sam ja morao da idem na mesec dana iz grada gde studiramo. .

I kad sam otisao, po celi dan smo se culi, poruke, pozivi, FB. . . i odlucimo da zapocnemo vezu. . . bila je stvarno pazljiva prema meni, brinula se, ako je ne nazovem, odmah mi salje dopunu. . svak noc od 11 do 4-5 ujutru smo bili na telefonu. . cak smo probali i fon sex. . svaki put kad sam izlazio tamo gde sam bio, plakala je, jer je bilo strah. . da cu je prevariti. . i stvarno sam imao par prilika, nisam zeleo, po prvi put sam osetio da je neka devojka vredna mog truda. . . dolazi Nova godina, ona ide u Bec, odvaja novac od svog studentskog dzeparca da mi kupi poklon, zove me iz Beca gde je minut razgovora 2 E. . .

Tad se javlja i prvi problem. . . pocinje da mi prica o bivsem sa kojim je bila 2 godine, koji je bio kreten, tukao je, pretio ubistvom. . . pa je uhvati napad placa u sred razgovora. . . ja odlucim da to prekinem dok ne bude kasno, jer sam osetio da mi je bas stalo do nje. . . i onda njena uveravanja, ne zeli nista sa njim, hoce samo sa mnom i ja ajde, poverujem. .

Prodje i tih mesec i malo vise dana, kupim joj ulaznicu za neki plesni koncert, jer je luda za plesom, buket ruza, napisem posvetu, kupim njene omiljene slatkise. . . ona meni donese poklon,kupi nam flasu martinija. . . 24 h bukvalno nismo ustajali iz kreveta, nista nismo jeli,ni pili, Sting u pozadini, nikad ljepsi dan nisam imao. .

Nismo spavali zajedno,al' sve ostalo je bilo tu. . . da ne idem u detalje. . i ona samo na jednom kaze da nije spremna za vezu, da ne zeli vise nikad da me viidi. . . . zvao sam je milion puta uvek isti odgovor, ne zeli sa mnom vise. . . iako nista uradio nisam, sta vise, nikad bolji nisam bio. . . posle smo se videli jos  jednom, slucajno, tad smo bili zajedno. . i jedno me zvala da mi da neku razglednicu. .

Da li je moguce da me totalno izbrisala iz svog zivota, da sam tako mali i beznacajan postao ? Ne znam da li vise da se trudiim uopste, ako ona to ne zeli. . . da li se pomirila sa tim momkom, da li je ok da se ja borim, ako se oni stvarno vole, u totalnom sam haosu, nadam se nekom pametnom savetu. . . . .

Donekle sam u slicnoj situaciji, samo sto ste vi otisli malo dalje, je l'....
Mojom krivicom smo raskinuli, i meni nakon mjesec dana dodje u glavu da mi je stalo do nje. I ja idiot priznam, nema sta nisam pisao...i mislila je da tako moze da me vuce.
Tebra, meni je tesko i sad. Imam 22 godine i ovo mi je, bar do sad, obiljezilo zivot i to kako...
Sta raditi? -Budi joj pri ruci, a istovremeno nedostupan. Napravi neku distancu. Jer kakvu god odluku da doneses vjerovatno nece biti dobar ishod po tebe. Vidi sta ona kaze, sta nagovjestava. Ako ti intuicija kaze da tu nema nista, preispitaj svoja osjecanja.
Ja sam u autu totalnom, ali borim se. Radim na sebi. Kupujem sebi neke sitinice, vjezbam, radim...sve to samo da bar na trenutak skrenem misli. To preporucujem i tebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia Lumia 920
Ti si mlad, ali to je tako jasna situacija da voli drugog muskarca, skloni se iz njenog zivota, tj. skloni nju iz svog.Nema tu puno razmisljanja.
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Savet godine  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ako ste bili mesec i po, to nije mnogo. Mozes ti nju lako da prebolis, vidis da nece. Mozda je ocekivala da ce ga izbrisati, ali nije uspela, mozda se on pokajao. Mozda joj nije stalo do zivota, zna da ti nisi covek koji moze nekog da rokne, a da izvrsi samoubsitvo joj je kukavicki, pa ima ko ce u buducnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Apr 2025, 00:37:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.