Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Pa da... nisam looda da propustim ovo zezanje! Samo sam imala manjih tehnichkih poteshkocja! By the way ljudi svideo mi se jedan dechko shto pushi lucky strike, ima smedju trshavu kosu i (mislim) plave ochi: bio je u nedelju u jazz kafeu a u ponedeljak u meku na Terazijama... Khm..khm...ako je on kojim sluchajem na ovom forumu (a shanse su 10000000000000000: 1 da nije ) ovaj neka pusti glasa!
Šta da ti dam? Sebe ne mogu Jer se mnogo volim A volim i tebe Al ne kao sebe Jer ako bih volela tebe kao sebe ili možda više tebe nego sebe Život bi rešio tada da me sjebe...