Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 20:56:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ja imam talenat  (Pročitano 58300 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung S8
Citat
Ovi malci... Pilerovi... vec godinama sviraju u Knezu... nadam se da ce im napokon poci nabolje...

Slazem se. Takodje bi voleo se m Pilerovih da osvoje ona dvojica sa ofarbanim licem, otkinuli su na nastupu.

Smaraju vise ti pevaci, nadam se da nijedan pevac nece pobediti, imaju Grand show pa neka se tamo prijavljuju da pevaju.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Talenat: Opera i kabare u finalu (VIDEO)

Broj finalista se uvećava - mladim muzičarima koji su karijeru počeli kao ulični svirači i srpskoj Suzan Bojl u finalu će se pridruziti apotekar i operski pevač Marko Pavlović i "nova Lajza Mineli" Karolina Kočetova

Publici, Ivanu Tasovcu, Danici Maksimović i Aleksandru Miliću Miliju su se u drugom polufinalu šoua "Ja imam talenat" predstavili pevači, plesači i vitezovi Svibora, ali su "pravo prolaza" u poslednji krug takmičenja dobili samo najbolji.

Izbor finalista je, kao i prošle nedelje, žiriju napravio "veliki problem". "Mi stvarno imamo talenat", neprestano su ponavljali članovi žirija, a onda morali da "prelome" i jednog od najboljih, umesto u finale, vrate "kući".

Drugo polufinalno veče otvorila je Slobodanka Radojević sa pesmom “Jutros mi je ruža procvetala”, koja je na kraju nastupa, pored pohvala žirija za izgled i odabir numere, dobila i ružu od voditelja…da je zaliva "samo suzama radosnicama".

Usledeo je nastup devojčica iz plesne grupe Venera iz Vukovara koje su svojim šarenim suknjama, etno plesom i koreografijom na numeru "Ciganka" izmamile osmehe publike i pohvale žirija.

Devojka koja je sa velikim "simply yes" od žirija "ušetala" u polufinale izvođenjem legendarnog hita "Simply the best" Tine Tarner Nela Vukotić, još jednom je uspela da očara žiri ovog puta sa numerom "Don’t let go" sastava En Vogue. To, nažalost nije bilo dovoljno da se plasira u dalje takmičenje.

Posle nje, dah Južne Amerike prostrujao je binom šoua kada su Miloš Jadžić i Helena Petrović, "potencijalni finalisti" koji su izgubili borbu sa Karolinom i žirijem, otplesali strastveni tango uz numeru "Roxane".

"Pertle su mi se odvezale koliko ste bili strastveni", bile su jedine reči koje je Aleksandar Milić Mili uspeo da prozbori posle nastupa odlično uigranog plesnog para.

Sledeći je nastupio prvi finalista, apotekar koji je pre godinu dana otkrio da ume da peva operu. I to kako! Marko Pavlović je na kraju izvođenja arije izmamio od žirija i komentar da "ne leči lekovima, već pesmom".

"Od večeras imamo jednog apotekara manje, ali jednog operskog pevača više".

Usledeo je nastup momaka iz Srbije i Bosne Uzvik Crew koji su još jednom pokazali da ne znaju šta je gravitacija. Svojim brejkovanjem i akrobacijama koje su prema rečima Milija podsećale na "montažu" dokazali su da su vredni ulaska u finale. Ipak, kabare i opera su kabare i opera...

Mlada Katarina Kočetova, "rođena zvezda" čija se stremljenja ne završavaju u šou "Ja imam talenat" već u Holivudu, pokazala je kako izgleda Brodvej. Obučena u zeleni kostim i sa pernatim šeširom, vladala je scenom tokom izvođenja numere "Cabaret", a potom rekla da će i posetiti "pravi kabare" kada joj publika i žiri daju 100.000 evra. Nakon prolaska u finale, Karolina je korak bliža, ako ne Holivudu, ono nagradu koju priželjkuje.

"Ne znam ko će pobediti, ali znam ko je nova Lajza Mineli", bio je komentar Ivana Tasovca koji je u duelu između nje i tanga Miloša i Helene presudio u njenu korist.

Poslednji su nastupili momci vitezovi iz Svibora koji su još jednom pokazali drevnu veštinu ratovanja "domaćih junaka", nakon čega su reč dobili publika i žiri. Publika je najveći broj glasova dala "kabareu", tangu i, naravno, Marku, tako da žiri nije krio da se nalazi pred teškim zadatkom. "Postaje sve teže, ali samo najbolji idu dalje...".

Publika je rekla - opera, a žiri kabare!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
SonyEricsson v 600i
Auuu znak uzvika sinoc nije prosao tj nije ni medju prva tri bio neverovatno, a razbili su momci realno.Ona mala sto je prosla je imala jako mlak nastup po meni,a da izuzmemo sto je pevala istu pesmu kao i ona novosadjanka i prosla je dalje samo jer je ziri izbacio malu Jovanu prosle nedelje.
Ali zato Apotekar je super klinac je otpevao svaka mu cast, e to je suvi talenat i nista osim talenta.
Citat
Ovi malci... Pilerovi... vec godinama sviraju u Knezu... nadam se da ce im napokon poci nabolje...

Slazem se. Takodje bi voleo se m Pilerovih da osvoje ona dvojica sa ofarbanim licem, otkinuli su na nastupu.

Smaraju vise ti pevaci, nadam se da nijedan pevac nece pobediti, imaju Grand show pa neka se tamo prijavljuju da pevaju.
i ja bih voleo da Pilerovi pobede ali ako idemo tvojom logikom kako Verdija Miloš da peva u Grandu??? Za ostale i djene djene ali ovi sto pevaju operske arije nemaju drugi show
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 5130
Ko izabra ovaj ziri....
     sto ziri je super,a danica..........da ne govorim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
Auuu znak uzvika sinoc nije prosao tj nije ni medju prva tri bio neverovatno, a razbili su momci realno.

Nisu trebali da prodju, ovo nije takmicenje za vec afirmisane ljude koji promene ime, ubace par novih ljudi i kao "mi smo novi".

Ovo je ekipa ljudi koji vec dugo javno nastupaju po klubovima, bili su vise puta na tv, "vodja" ekipe je najavljivao masu puta dogadjaje, nastupe na raznim koncertima kao vid "predgrupe" itd.

Daleko od toga da nemaju talenat, gledao sam ih dosta puta uzivo i stvarno su neverovatni, ali opet, sustina nije da sad Djogani dodje da zaigra u Talentu ili da zapeva Marija Kalas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I will (always) survive - Gloria Gaynor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4651
Zastava locirana u vremenu, ali ne i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
"talenat" bi trebalo da prikaze realne talente, ljude koji su rodjeni nadareni, kao sto je ovaj momak Milos, a ne tamo neke navezbane plesace i igrace (mislim na one sto su plesali "strastveni" tango).
po mom misljenju, ni oni ispod 18 godina ne bi trebalo da budu u ovoj emisiji, malo mi je glupavo i poremeceno oblaciti decu u starije, leciti na njima komplekse i bolesne ambicije roditelja...deca imaju onu emisiju "carolija", pa neka se tamo igraju.
IP sačuvana
social share
"jelenche, onaj shto kashlje, jel to onaj isti shto cuti u bioskopu !?"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Tel.Me Your.Number
Uh al su me smorili ovi talenti za pola sata, onaj DC tim me je razočarao Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Talenat: Pevači u finalu

Iako smo na trećoj polufinalnoj večeri videli nastup na "ivici noža", magiju koja je prekinula i TV signal, gumirabiku, u finale su ipak otišli "glasovi koji miluju".

Broj finalista rijalitija "Ja imam talent" se uvećava - mladim muzičarima koji su karijeru počeli kao ulični svirači i srpskoj Suzan Bojl, apotekaru i operskom pevaču Marku Pavloviću i "novoj Lajzi Mineli" Karolini Kočetovoj pridružili su se Oliver Katić i Biljana Đurđević.

Direktno u finale se plasirao Oliver Katić, a potencijalni finalisti, koji su imali najviše glasova gledalaca bili su DC Team i Biljana Đurđević. Na žiriju je bilo da odluči: Mili je glasao za plesače, Danica za Biljanu, a Ivan Tasovac je presudio - Biljana.

Treće polufinalno veče otvorili su Boris i Milena koji su kompoziciju za nastup vežbali telefonom jer Milena živi u Kraljevu a Boris u Beogradu.

Ona u dugoj večernjoj haljini, on u svečanom crnom odelu izgledali su kao prave zvezde dok su izvodili predivnu baladu, a scenski nastup su upotpunili horom i balerinama.

Zatim je usledio nastup gimnastičarke Dragane Savić ili "devojke od gume" kako je najčešće nazivaju. Ona se "otpakovala" iz kutije i izvela svoju gimnastičku tačku uz hit Lady Gage "Bad Romance". U beloj baletnoj haljini od svog tela je pravila neverovatne oblike.

Danica joj je dodelila i novi nadimak "gumirabika".

"Glasom koji miluje" Biljana Đurđević je izvela staru narodnu pesmu, a publika ju je pratila sinhronizovanim lupkanjem dlanova.

Mili je bio oduševljen njenim nastupom i stajlingom koji je bio inspirisan srpskim narodnim nošnjama, a Danica ju je pohvalila što neguje izvornu muziku, dok je Ivan rekao da svojim pevanjem sve vraća u neko davno, srećnije vreme.

Zatim je trebao da se na sceni pojavi mađioničar Džordž Dajmond, ali zbog magije ili tehničkih problema (kako su to voditelji objasnili) nestalo je televizijskog signala.

Posle kraće pauze uz zvuke koji podsećaju na zlatno doba Holivuda, neverovatnom brzinom su uz pomoć "magičnog platna" njegova partnerka i on menjali kostime. Žiri su oduševili svojom magijom, na šta je Ivan dodao: "Brže menjate garderobu nego naši političari stranke".

Božidar Vrećo koji nam je do sada pokazao da jednako dobro može da otpeva i Pavarotija i Majkla Džeksona u polufinalu je izveo italijansku baldu u stilu učesnika San Remo festivala.

Makedonska senzacija Za Ned Do izvela je ponovo krajnje opasnu tačku, a publika nije smela da pisne.

Vezanih očiju sekli su krastavce koji su bili postavljeni na vratu, glavi... a klinci su pokazali umeće sa čakljama i mačem uz muziku iz filma Roki.

Žiri je nastup, koji su nazvali "na ivici noža", gledao otvorenih usta.

Sledeći je nastupio Oliver Katić koji je izvodeći pesmu Robija Vilijamsa "Feel" publiku ostavio bez daha, a "pogledom ispod obrva" oborio devojke sa nogu.

Na iznenađenje svih u publici je bila i njegova verenica, kojoj je na insistiranje voditelja šapnuo "volim te", rekavši da mu nastupati pred budućom suprugom nije problem, naprotiv…

Treće polufinalno veče zatvorio je nastup plesne grupe DC Team čiji su članovi izveli pomalo bizarnu tačku, simulirajući, uz pomoć zvučnih efekata, lomljenje kostiju.

Međutim, nakon što su sve naježili, i žiri i publiku ostavili su bez daha koreografskim pokretima koji su bili svojstveni samo preminulom kralju popa, a za svoj nastup su koristili i bitove njegove pesme "Triller".

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Talenat: Ples u finalu! (VIDEO)

Finale šou programa "Ja imam talenat" neće biti rezervisano samo za vokalne izvođače - za "malo plesa" u finalu biće zaduženi brejkeri Aleksandar i Ilija i plesni studio City Dance!

Četvrto polufinalno veče se u početku nije mnogo razlikovalo od prethodna tri: Pregršt talentovanih mladih ljudi koji poseduju izuzetne vokalne, plesne i umetničke kvalitete zabavljali su i ove nedelje trenutno najpoznatiji žiri u Srbiji – Ivana Tasovca, Aleksandra Milića i Danicu Maksimović, ali i brojnu publiku koja prati njihove karijere od samog početka. Ipak, kraj se nije mogao naslutiti...

Naviknuti da u finale iz nedelje u nedelju idu samo "vokali", žiri je ohrabren odlukom publike da put vredne nagrade od 100.000 evra i nade u budućnost prepunu hitova i deljenja autograma, pored brejkera, izbora publike, u finale pošalju i Dance City Studio.

Četvrte polufinalne večeri, naoružana tremom i željom da sve prođe "kako treba", prva je nastupila Tara Vukmanović, najmlađa takmičarka u šou koja će kad poraste "biti devojka" sa plesnom tačkom koju su pomagale četiri "odrasle" devojke, a onda i Petar i Dalibor koji su izveli "beat gajde box".

Fuzija hiphopa "na gajde", a potom i frulu sa kojom su "izbitboksovali" i "Đurđevdan" žiri je opisao kao "burek sa kavijarom" i "Miladin u Njujorku".

Nakon Petra i Dalibora, nastupila je devojka kojoj je žiri poslednji put zamerio "Hajdi stajling" Senka Petrović, a koja je otpevala "All that jazz" i time, prema rečima Danice Maksimović, "zaslužila mesto u finalu".

Nakon kabaretske tačke, nastupila je plesna trupa City Dance Studio, osam devojaka iz Novog Sada koje su prošle godine u Nemačkoj ponele titulu svetskih prvaka, a koje će se "uz blagoslov žirija", naći i u samom finalu.

Sledeći je nastupio Marko Janković koji je za svoj nastup spremio neobičnu fuziju - Miroslava Ilića na Džejms Braun način!

"Voleo sam devojku iz grada" u Markovoj interpretaciji žiri je opisao kao " bluz iz Mrčajevaca" nakon kojeg je polufinalista morao da odsvira i otpeva i "kako bi zvučao Ljuba Aličić kada bi bio Džejms" – odgovor je stigao uz pesmu "Uvek kad sam u Šapcu kraj Save"...nakon čega je usledeo gromoglasan aplauz publike.

Sledeća je nastupila Aleksandra Ristevski sa svoje "standardne četiri" koreografije uz jednu numeru, zbog koje se, nakon mešanja brejkdensa, hiphopa, trbušnog plesa...Ivan Tasovac zapitao: "Čime ’rane ovu decu?".

Potom je došao red na "nesalomivog" Pavla Joksimovića, publici poznatiji kao dečak koji je na trostruko "ne" žirija na audiciji rekao "da" i stavom i suzama izborio mesto u polufinalu. Pevao je Santanu tada i dobio "ne", otpevao je potom Vitni Hjuston i izborio "da", a polufinalne večeri otpevao Barbaru Strajsend i uz jedno "bravo" bio nadomak finala! Ipak, žiri je mislio drugačije...

Poslednji su nastupili novi finalisti Aleksandar i Ilija, momci koji su, prema rečima Ivana Tasovca doneli Brodvej u Beograd, a koji su se ponovo svojim plesom, akrobacijama, brejkdensom i glumom, "odšrafili, a potom zašrafili" publiku i žiri.

Brejkeri su se direktno plasirali u finale, dok su između potencijalnih finalista Pavla Joksimovića i City Dance Studija, Tasovac, Danica i Mili kratko "većali".

Spisak do sada poznatih finalista, uz brejkere i svetske prvakinje izgleda ovako: Sandra, Darko i Danijel Piler, Sandra Todorović, Marko Pavlović, Karolina Kočetova, Oliver Katić i Biljana Đurđević. Sledeće, poslednje polufinalno veče je u subotu, 26. decembra.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Bzbz, meni su gajde+ostali instrumenti u kombinaciji sa beat boxom bili najjaci... najbolji repertor, super sve osmisljeno, originalna ideja i odlicna energija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 20:56:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.