Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izvor Glasa: Mladić lociran, neće da se preda, vlast ne bi da hapsi  (Pročitano 38218 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Da da klassic fantastic...
Nisu moji dosli 70.ih nego 92 a sada care vozikamo se 7icama i E klasama....Gastarbeiteri su oni koji su dosli prije rata...

ma vazhi i onda je mrmot zamotao chokoladu, al i u tim bajkama delujesh kao gaster, svi imate isti san "da vozite merDZu"  Smile Smile Smile

Nauci prvo sta znaci Gastarbeiter pa mozemo dalje da pricamo...a san nemamo nego uzivamo...san je to sto ti imas moj mili Twice...ali ajde dosta offa..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
da sam imao tu vrstu snova kao ti verovatno bih zapalio negde u "njemachku" na arbajt ali poshto nisam, posetio sam je samo turistichki Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uuuuhhhh,gde odoste vas dvojica... Smile imam rodjaka koji je vec 30 godina gastrbajter,tamo je stekao svoju porodicu.kao sto rece:stranac tamo,stranac ovde.covek  je otisao tamo zato sto ovde nije mogao da nadje posao.no to sve nema veze sa temom.sta su zapeli sa mladicem u hag,pa u hag :boxing:tudjman krepo,izetbegovic crko,a sto mesica zaista ne poslase malo,makar mesec dana u hag?i dace bog da nikada ne uhvate mladica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
uuuuhhhh,gde odoste vas dvojica... Smile imam rodjaka koji je vec 30 godina gastrbajter,tamo je stekao svoju porodicu.kao sto rece:stranac tamo,stranac ovde.covek  je otisao tamo zato sto ovde nije mogao da nadje posao.no to sve nema veze sa temom.sta su zapeli sa mladicem u hag,pa u hag :boxing:tudjman krepo,izetbegovic crko,a sto mesica zaista ne poslase malo,makar mesec dana u hag?i dace bog da nikada ne uhvate mladica Smile

A zasto neposlase i Karadzica i Vuka Draskovica i Kostunicu koji se slikaju sa kalasnikovom i Vuka koji prijeti muslimanima u vrijeme rata....

@Twice moras razumijeti nesto ako uspijes...Gastarbeiteri su ti ljudi koji su kao sto peharice rece otisli prije nekoliko decenija...shvatas ili je to malo teze....ali dobro ipak tebi je san kupiti samo Yugu...ajde mozda i to ti se ostvari...a kod mene si na turisticku dobro dosao...ako ti daju vizu!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
@tiger
To sto se Kostunjavi slikao sa kalasom...je stvarno nebitna glupost,a i Kostunije je mentol,tako da to nema ama bas,nikakvog znacaja,ne zna on ni sta je drzao u rukama,jer je kao i uvek spavao...Sto se Vuka tice,on je rekao u N,Pazaru,1990(pre rata):"Ko bude mahao Turskim barjakom u Srbiji,ostace i bez ruke,i bez barjaka"...dakle Turskom,ne muslimanskom,bosnjackom,koja tada nije ni postojala...uzimajuci u obzir Tursko prisustvo u Srbiji 600 godina,i opstu exspanziju mrznje u celoj SFRJ(Vuku su tada u Sandzaku na plakatima kopane oci,i rezan vrat) nije neka pretnja,opet kazem Turskom zastavom,a tada su Ugljaninovi mahali istom(znam, rodom sam iz Sandzaka)...
A,kada je 1993.Vuk javno na televizijama rekao da,ako bi isao nekoga da brani,onda bi isao da brani Muslimane iz Gacka(rodom je odatle),jer su oni dole, ti, koji su najebali....E,od tada krece prica kako je on "izdajnik",novi Vuk Brankovic i ostale nebuloze....da citiram dobro izdresiranog Milosevicevog kera,Seselja:
"Od Gatackih Muslimana,najgori su Vuk i Dana"....(Danica,Vukova supruga)...strasno...nije Vuk nikakav sovinista...procitaj neku njegovu knjigu,npr "Noz"...videces da je bezopasan lik... Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 01:43:46 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Nemoj neko da dira Vuka, s' njim garant ulazimo u EU.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
Nemoj neko da dira Vuka, s' njim garant ulazimo u EU.  Smile

Ne to,Kombi...samo sam hteo tigeru da objasnim,kako Vuk nije sovinista...nema on nikakve sanse na izborima...ali covek je stari antislobovac... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Ma daj. I on se opasno lizao sa Slobom. Seti se samo ko je bio ministar spoljnih poslova za vreme NATO agresije.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
Ma daj. I on se opasno lizao sa Slobom. Seti se samo ko je bio ministar spoljnih poslova za vreme NATO agresije.

Malo si se zajebao...nije on tada bio to... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
a kod mene si na turisticku dobro dosao...ako ti daju vizu!

tiger losh ti je ovaj pokushaj da sebe izdignesh a drugoga podcenish Smiley kao shto rekoh nemachku sam posetio kao turista dakle viza nije problem. te bajke koje slushash kako Srbi nigde ne mogu da putuju spadaju u domen nauchne fantastike.

niko79 da li je Vuk odsekao ruku nekome ko je mahao turskim barjakom?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.