Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izvor Glasa: Mladić lociran, neće da se preda, vlast ne bi da hapsi  (Pročitano 38335 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Gotovinu je izdao jedan peder koji se zove Ivo Sanader a uhvatila ga je španjolska policija. to su naši domaći izdajnici.

Ivica Račan je pustio Gotovinu da pobjegne...njega se uopće tada nije hvatalo. To je paradoks. Da ga je jedan komunista pustio , a jedak kao "Hrvat" ga prodao za Judine Škude....

Ali vi se pravite kao da svom silom tražite Mladića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
Ma gluposti.....kao fol nešto radite tražite, hvatate ga vraga.

Ma da ste uposlili 10 posto policije samo našli bi ga. Nije stvar u tome gdje je on. To vi znate. Nego ne želite da hapsite.
Ovo sve što se piše su gluposti koje se serviraju Europi. Ma sto puta ste ga mogli uhvatiti da ste htjeli....Da cijela jedna
država i policija nije u stanju uhapsiti jednog čovjeka i poslati u Haag je smiješno....

Samo se vi folirajte.

A njemu savjetujem da se što prije ubije.  Smile

Ti brate,kao da si pao s Marsa...nismo znali,nego sad od tebe saznajemo,i to sto pises ,bolje uputi na pravu adresu(Vlada Srbije),nego ovde nama...
Onda pitaj Visokog predstavnika u BiH,zasto ne uhapsi Karadzica,onolika vojna sila,policije,spijuni,sateliti...i...opet nista... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
E vidiš to se i ja pitam koji igru to oni igraju....zaista slažem se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
He,koju igru igraju...kakve li su sve igrali pa ,nekim zapadnim diplomatama se ne iznosi prljav ves...ko zna kakvi su dilovi u pitanju...mi to nikad necemo ni saznati...sad je "uslov svih uslova" Ratko Mladic,javno,a tajno...mozda i oni sami(zapad),kazu:"Nemojte ga dirati"...kao i oni "spektakularni"pokusaji hapsenja Karadzica po Bosni(hapsenje sina,umalo ne pobise one popove na Palama,itd...)...nemoj da budemo smesni...kad oni(zapad)bude hteo,ima da ga uhapse za sekund... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Al je lociran rodjak Mladić , eto super .....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
E vidiš to se i ja pitam koji igru to oni igraju....zaista slažem se.
Ja sam to pokusavao da kazem na nekj od tema... Danas vide sta rucam i veceram. Ko zna kakve se igre igraju, a Karla Del Ponte je samo mali pijun, koji nema veze o cemu se radi. Zalosno je to sto su ti koji ga hapse ucestvovali sa njim u raznom kriminalu, a sada ajde samo reda da ga spomenu... Mislim na Karadzica...

Sto se tice Mladica, meni je njega zao jer se on borio za narod i nije hapao lopatom. Nije prodao Gorazde i Sarajevo, nego je bio u poziciji u kojij je danas Karla Del Ponte...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Meni je ova prica oko Mladica bas ugodna i zabavna jer iscekujem kako ce to biti sve kada i Hrvatska udje u EU...a Mladic se jos uvijek bude setao i uzivao kulinarske specijalitete jedne JNA...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Da i mene interesuje kako ce Srbija uci bez predaje Mladica i Karadzica u EU... Mogu samo da zamislim Karlinu facu  Smile a joj...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nista Karla tu nema da prica....Engleska,Francuska a i moja Njemacka tu kazu no nein!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson W810i
Srbija je usla u PzM bez predaje mladica... Pa ako nekada bude eu(engleskoj, francuskoj ili tigerovoj njemackoj Smile ) odgovaralo da srbija postane clan iste onda ce i uci. Dotada je vecina stvari puko zamajavanje. U principu bi trebalo dici privredu, zakone dovesti na standard eu i smanjiti nivo korupcije a pitanje karadjica i mladica prepustiti bioloskim procesima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.