Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izvor Glasa: Mladić lociran, neće da se preda, vlast ne bi da hapsi  (Pročitano 38698 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta taj Mladiic predstavlja tim ljudima koje g sakrivaju nemogu da shvatim a pogotovo da ih je toliko Smiley 1

da mnogima je to cudno.... Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cudime da covijeka koje naredio ovakve zlocne

http://www.umsa.org/umsavideo/srebrenica/Srebrenica.wmv

neko moze da smatra herojom, da ga smatra braniteljem srpstva, da ga krije od kazne. ovo na ovim snimcima su cista jad i bijeda, djacacici...nikom nista krivi...1995 a takva se zvjerstva dogadjala..gdje je tim ljudima savjest? tom mladicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
To se i ja pitam! Imaju li ti ljudi koji ga sakrivaju uopce ista ljudskog u sebi..neshvatljivo!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
 Oficiri Vojske SRJ uskoro na saslušanju zbog Ratka Mladića
Aco Tomić: Hapšenje me neće iznenaditi

Nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije Nebojša Pavković dao je Haškom tribunalu izjavu da se Aco Tomić, bivši šef KOS-a, sastajao s Mladićem, kao i da sadašnji šef vojne obaveštajne službe Svetko Kovač tačno zna gde se odbegli general krije, tvrdi izvor „Blica“. Svoja saznanja Pavković i Tomić moraće da podele sa zamenikom tužioca Drugog opštinskog tužilaštva Brankom Stamenkovićem. On je podneo zahtev za sprovođenje istrage protiv Tomića, Pavkovića i još dvojice bivših pripadnika Vojske Jugoslavije zbog pomaganja Mladiću i zakazao saslušanje za 3. novembar.

Kako „Blic“ saznaje, jedan od četvorice bivših oficira VJ protiv kojih je pokrenuta istraga je Branislav Puhalo, nekadašnji Mladićev telohranitelj kome je haški optuženik svojevremeno dao i punomoćje za podizanje penzije. Sagovornik „Blica“ koji je želeo da ostane anoniman tvrdi da će se na ispitivanju naći još jedan visoki oficir Vojske, a da istraga za sada ne obuhvata bivše načelnike Generalštaba Vojske Jugoslavije Branka Krgu, Dragoljuba Ojdanića i Momčila Perišića. Marina Klarić-Živković, portparol i zamenik predsednika Drugog opštinskog suda, odbila je da precizira o kome je reč i samo je rekla da je poziv upućen četvorici bivših pripadnika Vojske Jugoslavije. Zanimljivo, prekjuče je u Drugom opštinskom sudu zamenik tužioca Stamenković saopštio da će biti saslušano pet osumnjičenih.

„Blic“ takođe saznaje da istraga nije pokrenuta na osnovu novih detalja, već do sada poznatih informacija da su osumnjičeni znali da se Mladić skrivao u vojnim objektima, a da povodom toga ništa nisu preduzimali.

Pavkovićev advokat Stevan Protić kaže da nije u kontaktu sa klijentom, te da o pomenutoj prijavi ne zna ništa. Tomić, s druge strane, odbija da odgovori na pitanje „Blica“ kada se poslednji put video sa odbeglim generalom, ali potvrđuje da je pozvan na saslušanje. Tvrdi da tužiocu nema šta novo da kaže.

- Već sam jednom saslušan i rekao sam šta imam. U vreme kada sam bio načelnik Kontraobaveštajne službe, niko mi nije postavio zahtev da se Mladić uhapsi, ni policija, vojno ili civilno tužilaštvo, niti ma koji političar. Ali šta se događa, ne bi me iznenadilo ni da budem uhapšen, iako bi to bilo potpuno besmisleno - kaže Tomić koji je inače pomenut u izveštaju VBA o aktivnim ili penzionisanim vojnim licima koji su pomagali Mladiću u periodu od 1997. do juna 2002.

VBA je utvrdio da je Mladić povremeno boravio u vojnim objektima do 1. juna 2002. godine, u vreme kada je Pavković bio na čelu Generalštaba VJ, a načelnik Uprave bezbednosti general Aco Tomić.

Pavković je, kako tvrdi njegov naslednik Branko Krga, izdao naredbu da se Mladić izmesti iz vojnih objekata. A izveštaj VBA govori da je Mladić maja 2002. prebačen vojnim vozilom u jednu vojnu jedinicu gde je izvršena zamena vozila. Odatle je drugim, takođe vojnim vozilom prebačen u nepoznatom pravcu. Za tu akciju navodno su znala tri pripadnika Vojske.

- Da li je Tomić znao gde ide Mladić, morate pitati njega. Ja to nisam znao. Nisam bio komandir patrole u potrazi za Mladićem, imao sam tada važnijih problema - kaže Krga.

Saslušanje i hapšenje Ace Tomića, ali i Branka Krge i Darka Mladića, sina odbeglog generala, jula ove godine tražile su SAD od vlasti u Srbiji, zahtevajući da na taj način hitno krenu u odlučnu akciju hapšenja Mladića. U poverljivom diplomatskom dopisu koji je iz Vašingtona upućen srpskim vlastima, u 11 tačaka se napominje šta sve premijer Koštunica i vrh vlasti moraju da urade da bi general Mladić završio u Hagu. Vašington je, između ostalog, zatražio da zbog pomoći Mladiću ova trojka bude hitno saslušana i uhapšena.

General Krga: Moguće da je Mladić u Srbiji

Bivši načelik Generalštaba tvrdi i da je moguće da je Mladić u Srbiji a da pripadnici BIA i VBA ne mogu da ga nađu...
    - Teorijski to je moguće. Šta oni sada rade po tom pitanju ja ne znam - rekao je Krga.

Tanja N. Đaković Ivana Cvetković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Srebrenica je zahvaljujuci SAD i CIA postala sinonim za genocid. Srebrenica, medjutim, oznacava i preokret u ratu u Bosni. Pod utiskom ovih zbivanja, SAD su iznudile intervenciju NATO, koja je konacno dovela do sklapanja mirovnog sporazuma u Dejtonu. Oznacavanje Srebrenice kao "ljudske katastrofe" predstavljalo bi pokusaj da se stvari potisnu i ublaze. To nije bila nikakava neizbezna prirodna katastrofa. Odgovorni u UN, kao i bosanska vlada, znali su da ova enklava pod datim okolnostima nece moci da se odrzi. Pa ipak, do samog kraja se drzalo fikcije o "zasticenoj zoni". Na jednoj strani zbog neciste savesti, a na drugoj zbog vojno-politicke kalkulacije. Tako je tvrdio varsavski novinar Danjid Njarzanjski, koji je 1996. godine napisao : "Senzacionalne optuzbe bosanskog politicara: bosanska vlada je dana zrtvovala Srebrenicu da bi isprovocirala akciju snaga OUN protiv Srba. To, u intervjuu za nezavisni nedeljnik "Slobodna Bosna", tvrdi Ibran Mustafic, poslanik iz Srebrenice, koji je preziveo osvajanje grada od strane bosanskih Srba. Prema Mustaficu, bosanske vlasti nisu ucinile sve za odbranu grada, nadajuci se da ce srpsko osvajanje "zone bezbednosti OUN" primorati svet da deluje.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Rassse veoma ljep dobar tekst i sigurno da ima takodje i Bosna svoje prste u Srebrenici jer ih je mogla "mozda" bolje i odbraniti ili makar toliko se sa Srbima sloziti da nedodje do tog pokolja...UN ima veoma veliku odgovornost i zao mi je sto se i te Nizozemce nije kaznilo i u Haag poslalo jer su isto krivi kao i Mladic za ono sto se desilo....ali ipak,Mladic je bio glavni operator,mogao je da ostavi te ljude na zivotu ili ne i zbog toga taj covjek nije covjek nego monstrum...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Rassse veoma ljep dobar tekst i sigurno da ima takodje i Bosna svoje prste u Srebrenici jer ih je mogla "mozda" bolje i odbraniti ili makar toliko se sa Srbima sloziti da nedodje do tog pokolja...UN ima veoma veliku odgovornost i zao mi je sto se i te Nizozemce nije kaznilo i u Haag poslalo jer su isto krivi kao i Mladic za ono sto se desilo....ali ipak,Mladic je bio glavni operator,mogao je da ostavi te ljude na zivotu ili ne i zbog toga taj covjek nije covjek nego monstrum...

jesi li ikad pomislio na moguci scenario da je nekoliko vojnika VRS poginulo od hitaca ispaljenih iz kolone tih nazovi civila? ma daj cova, pa bili su spremni na sve samo da nato pokrene vazdusne napade. pa i na markalama su pobili svoje ljude...
mislim da ce za to da odgovara sarajevo i to svom narodu.
ima nova tema.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ma daj Rassse,sigurno da je bilo tu i Vojnika ali toliko ljudi da je streljano u tako kratko vrijeme,znam da za tebe nije to nikakva steta jer su ipak muslimani,nebitno dali su oni umijesani bili u rat ili ne....pa sam Mladic je bombardirao mjesta gdje zive jos Srbi i sta mi sa time zelis reci bili su spremni da ubijaju svoje ljude....pa sta je Mladic tek radio...kada ga cujes na onoj videosnjimci kako kaze da je ostalo malo Srpskog naroda da se moze gadjati Sarajevo.Pa sta je to onda batko!?

Oštar protest međunarodne zajednice

27. oktobar 2006. | 08:27 -> 16:20 | Izvor: B92

Beograd -- Predstavnici međunarodne zajednice uručili oštar protest zbog jučerašnjeg mitinga u K. Mitrovici na kome se klicalo Mladiću.

Kako saznaje B92, koordinatoru Akcionog plana za hapšenje Ratka Mladića Rasimu Ljajiću preneta je ocena da iza svega stoji država, a da ceo događaj ozbiljno dovodi u sumnju napore vlasti da locira i uhapsi Ratka Mladića.

Ljajić nije želeo da komentariše ta saznanja B92, ali je potvrdio da je imao veoma neprijatan sastanak sa zapadnim diplomatama.

DS: Očekujemo reakciju DSS-a

Demokratska stranka osudila je ponašanje grupe učesnika mitinga u Kosovskoj Mitrovici, na kojem se skandiralo ime Ratka Mladića.

Potpredsednik DS-a Dragan Šutanovac kaže da je takvo ponašanje na mitingu posebno skandalozno jer su pregovori o budućem statusu Kosova u toku. "Mi pokušavamo da nađemo najbolje moguće rešenje za Srbe sa Kosova, a oni, s druge strane, uzvikuju ime najvećeg haškog optuženika. Bojim se da će se pre svega njima obiti o glavu", kaže Šutanovac.

Potpredsednik DS-a je rekao, gostujući u Poligrafu B92, da ga zabrinjava pojava predstavnika DSS-a: "Očekujem reakciju Demokratske stranke Srbije, jer nas svi iz Vlade ubeđuju da postoji politička volja da se završi obaveza prema Haškom tribunalu. Ukoliko ne budu odreagovali na ovo, bojim se da onda zaista ta politička volja, kao što većina građana i sumnja, zaista ne postoji."

On je kazao da misli da je do izbora teško očekivati bilo kakve aktivnosti sadašnje vlade na izručenju haškog optuženika Ratka Mladića.

Šutanovac očekuje da će DS-u posle izbora pripasti najveći broj mandata, da će iz te stranke biti i novi premijer Srbije, kao i da će izveštaji Haškog tužilaštva o radu nove vlade biti pozitivni.

Šutanovac je naglasio da će izbora biti, bez obzira na ishod referenduma, pošto je, kako je kazao, Vlada pala.

"Veličanje onih zbog kojih Srbija stoji"

G17 plus je osudio jučerašnje skandiranje imena haškog optuženika Ratka Mladića na mitingu u Kosovskoj Mitrovici i očekuje oštru reakciju Vlade Srbije.

"Nedopustivo je veličanje onih zbog kojih Srbija stoji na putu ka Evropskoj uniji. Neodgovorno je i protivzakonito da se slave oni koji su optuženi za genocid i saučesništvo u genocidu, progone, istrebljenja, ubistva, deportaciju, nečovečna dela, uzimanje talaca i zločine protiv čovečnosti", saopštila je ta stranka.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2006, 17:21:21 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
na videosnimci?

PRISTIZANJE mudzahedina u Bosnu u pocetku je bila dobro cuvana tajna, ali
kada su poceli njihovi zlocini moralo je da se obelodani i prizna da se oni
uveliko nalaze u grotlu rata.
Posebno, kada je, od zaljubljenika u smrt, kako su sebe nazivali, zaplenjen
film na Crnom vrhu, u Bosni. Slike su bile uzasne: osmehnuti mudzahedin drzi
odsecenu glavu Srbina Brana Durica! Na drugom snimku takode uzas: u sanduku
za municiju su odsecene glave srpskih boraca Blagoja Blagojevica, Nenada
Petkovica i Brana Durica.
To je bio sok za svet. I svi su poverovali u krvavi pir Alahovih slugu sem
spanskog lista "El pais". Pridruzio mu se i istanbulski dnevnik "Gun". Oni
su izvestili "kako je na fotografijama srpski borac koji drzi odsecenu glavu
muslimanskog ratnika". Bezocna laz u koju je malo ko poverovao. Srecom, svet
je brzo spoznao istinu o zlocinima mudzahedina, ali su oni nastavili da
divljaju u Bosni i da, na zverski nacin, ubijaju Srbe.
Krajem 1995. godine pripadnici odreda "Al mudzahid", sastavljenog uglavnom
od fanaticno nastrojenih dobrovoljaca iz arapskih zemalja, zarobili su oko
60 srpskih vojnika. Deo je odveden u mudzahedinski kamp u selo Gostovici, 12
kilometara od Zavidovica.

POKLON VODI
TAMO su zarobljeni Srbi prosli kroz nevidene muke i torture. Na kraju su im
Alahovi ratnici odsekli glave.
- Zlocinci su sve to zabelezili na video-traci koju su, potom, slali u
arapske zemlje. Dokazi o njihovim zlocinima stizali su onima koji su ih
placali da doputuju u Bosnu i da se bore protiv Srba - saopstio je
nekadasnji ministar MUP Republike Srpske Tomo Kovac. - Jedno vreme takve
video-kasete su mogle da se iznajme u Domu kulture u Zavidovicima.
Postoji nesto sto je nepojmljivo ljudskom umu, makar to bilo i u ratu kakav
je onaj u Bosni.
- Tragajuci za zarobljenicima Vojske RS, sa kolegom iz Kancelarije OHR u
Banjaluci otisao sam kod Sakiba Muhmuljina, generala tzv. Armije BiH,
zaduzenog za koordinaciju mudzahedina - pojasnio je "Novostima" Milan
Ivancevic, sluzbenik iz Kancelarije za trazenje zarobljenika u RS. -
Ispricao nam je da su mudzahedini pobili grupu zarobljenika, odsecajuci im
glave. Bilo je ukupno 54 takvih nevoljnika. Polovinu od tog broja odsecenih
glava poslali su, kao poklon, Aliji Izetbegovicu u Sarajevo, a ostatak u
Iran.
Moderni janicari, Alahove sluge, glavosece novog veka, svoj krvavi pir i
zlocine nastavili su sve do zavrsetka rata u Bosni.
Samo na sledecem primeru "ucinak" njihovih sablji, nozeva i satara je jasan:
14. novembra 1997. godine u rejonu sela Stog, u Bosni, obavljena je
ekshumacija 17 tela pripadnika Vojske RS.
Nijedno telo nije imalo glavu. Pretrazen je ceo teren, ali one nisu
pronadene...

ZIVI ZAKIVANI
ZAROBLJENE srpske borce u Bosni mudzahedini su terali da jedni druge ubadaju
nozevima, zakivali su ih zive za ogradu, kroz polne organe zabijali
eksere... Na kraju bi im odsecali glave. Takva zverstva su najcesce snimali
video-kamerom kako bi svojim donatorima pokazali sta rade na ratistu.

NA KOLAC
PRILIKOM oslobadanja sela Jasenova, borci Vojske RS su zaplenili
fotodokumentaciju o zlocinima mudzahedina. Posecene glave Blagoja
Blagojevica, Brana Durica i Nenada Petkovica psi rata iz arapskih zemalja su
nabili na kolac, a potom ih "isturili" na srednjovekovnoj kuli u Tesnju.

DOKAZI
IAKO je dokaza o zlocinima mudzahedinskih boraca na pretek, u Haskom
tribunalu za takve zlocine jos niko nije optuzen, a kamoli osuden. Najveci
zlocini Alahovih ratnika dogodili su se na planini Ozren gde su ratovali
pripadnici "mudzahedinskih svetih odreda".

..........................
koliko to tebi god nadrealno i bajkovito zvucalo, od takvih nas je cuvao mladic, i protiv takvih se borio u ratu.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2006, 17:34:44 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa kako ce za njih da netko odgovara kada su ljudi dosli iz vukojebine i tako kada se rat opet zavrsio otisli....pa daj mi molim te objasni to! Kako moze mene sada netko da optuzi kada ja odem u Irak u vrijeme rata pobijem ljude i vratim se opet u Afriku....nemoze nema sanse a ko je za njih odgovoran,nitko jer su ljudi dosli i prosli ostavili iza sebe uzas.A Mladic seta normalno,ljudi mu se klanjaju i slike ljepe po Beogradu gdje pise Heroj,a evo ovaj Aca Tomic kaze da nikada nije imao naredbu da uhvati Mladica,pa sta mi onda imas pricati o Mudjahedinima,znam kakvi su bili vidio sam nazalost te djavole ali oni nisu sa nasih krajeva....

I kako ovo "Srecom, svet
je brzo spoznao istinu o zlocinima mudzahedina, ali su oni nastavili da
divljaju u Bosni i da, na zverski nacin, ubijaju Srbe."

da je sada zapad dobar ali kada pise nesto o Srbima i Mladicu onda nevaljaju ili lazu uvijek ili nikako sta sad!? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.