Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:01:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izvinjenja Crnoj Gori  (Pročitano 15499 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ne mijenja ništa, osim ukupnog broja žrtava u jasenovcu Smile

priznaj da postoji mogućnost da se potkralo još jedno nekoliko stotina tisuća ovakvih greškica pa će se sama brojka svesti na razumnu cifru

ali ga ti curo valjaš li ga valjaš. kakav broz valjda savo Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Evidencija je pravljena u vreme Broza i samo dvojica od pet su pogrešno podvedeni pod Jasenovac. Mada i ostalih troje su iz Mostara, iz iste kuće odmah preko ulice u odnosu na novu katedralu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
samo dvojica?????????

kad prije provjeri Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Који ТАРД!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
koji? Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung D780

priznaj da postoji mogućnost da se potkralo još jedno nekoliko stotina tisuća ovakvih greškica pa će se sama brojka svesti na razumnu cifru

Pa da znao sam ja odmah od pocetka da je Jasenovac bio nesto kao Diznilend. Jos samo da iskopate iz zemlje ringispile i rolerkoster pa da ta teorija dobije utemeljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ми браћу у ЦГ имамо!
То су они који нису подлегли Миловој јадној пропаганди и који знају ко су им браћа и највећи пријатељи.

Све ово је намењено онима који слепо верују у глупости и зло које тај јединствени власник те квази-државе говори!!!
imamo i mi bracu u cg
heheheheehhe
imamo i u srbiji malo brace
heheheheheee
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Ilić: Odluka da ne odem na sastanak u Crnu Goru bila dobra
Autor: Beta | 12.09.2007 - 15:33

Ministar za infrastrukturu Srbije Velimir Ilić ocenio je danas kao dobru svoju prošlonedeljnu odluku da ne ode na dogovoren sasatanak sa crnogorskim ministrom saobraćaja Andrijom Lomparom, zbog podrške vladici Filaretu kome je bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Želeo sam da se i na sednici Vlade Srbije raspravlja o tome, ukoliko smatraju da sam pogrešio, ali niko mi nije rekao nijednu reč da sam pogrešio, rekao je Ilić na konferenciji za novinare posvećenoj radu tog ministarastva u prvih 100 dana vlade.
Sastanak sa ministrom saobraćaja Crne Gore, koji je trebalo da se održi u Podgorici 5. septembra i na kome je trebalo da se razgovara o modernizaciji pruge Beograd-Bar uz donaciju italijanske vlade, nije održan, jer je Ilić odlučio da bojkotuje sastanak u znak podrške vladici Filaretu.
On je kazao da će se taj sastanak održati, ali nije naveo kada.
Ilić je istakao da je protiv kršenja ljudskih prava i zabrane kretanja pojedinim građanima Srbije na određenim teritorijama.
"Smatrao sam da ako ne može srpski vladika, ne treba da uđe ni srpski ministar", ponovio je Ilić i istakao da je "izuzetno vezan za SPC", te da ima "sve najveće crkvene ordene", kao i da je smatrao nepriličnim da u toj situaciji ulazi u Crnu Goru.
Crna Gora mora da poštuje zakone i propise, manjine i verske obrede manjina i da dozvoli kretanje velikodostojnicima SPC.
Ilić je kazao da se crkva na graničnom prelazu Ranče, gde je vladika Filaret 12 dana štrajkovao glađu, gradi sredstvima građana Srbije i Crne gore, a da su donacije dale i mnoge političke partije.
Nova Srbija je dala prilog od 10.000 evra, rekao je Ilić i dodao da je to mala crkva za čiju izgradnju neće biti potrebno mnogo novca.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
BlackBerry bold 9000

jasenovac nije ni postojao, to je u stvari bila banja u kojoj su ljudi uznemireni ratom dolazili na oporavak! Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
tebe treba banovati iz nepoštovanja prema žrtvama i sprdanju sa njima Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:01:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.