Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:15:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: izvestaj malwera  (Pročitano 4862 puta)
15. Avg 2010, 16:30:22
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k800
-ako je neko rad da mi protumaci ovaj izvestaj,radjen je u safe modu,.nemajuci sta raciti pokrenuo sam malware u safe modu,a to nisam cinio do sada,,i imao sam sta vidjeti kada je zavrsio,,dosada mi nikada nista nalazio nije sve dok sad ga nisam pokrenuo u safe modu,pa sam se malo prepao,,mnogo mi je nesto nasao,sve sam stavio u karantin,al me muci sad odkud toliko, i dal je dovoljno da su u karantinu ili jos nesto trebam poduzeti,
---i jos jedno pitanje ,ima li kakva zastita da sprecava ulazak takvih virusa,kako li se uopste zovu-.na kom,imam malware,avast prof,ispybot searc destroy,od zastite.
i evo izvjestaj od malware
-Malwarebytes' Anti-Malware 1.46
www.malwarebytes.org

Verzija baze podataka: 4432

Windows 5.1.2600 Service Pack 3
Internet Explorer 8.0.6001.18702

8/15/2010 4:07:32 PM
mbam-log-2010-08-15 (16-07-32).txt

Tip provjere: Brza provjera
Provjereni objekti: 122096
Vrijeme trajanja: 4 minuta, 18 sekundi

Zaraženi procesi u memoriji: 1
Zaraženi moduli u memoriji: 3
Zaraženi kljuèevi u registru: 1
Zaražene vrijednosti u registru: 0
Zaraženi podaci u registru: 0
Zaraženi direktoriji: 2
Zaražene datoteke: 12

Zaraženi procesi u memoriji:
C:\program files\relevantknowledge\rlvknlg.exe (Adware.RelevantKnowledge) -> Unloaded process successfully.

Zaraženi moduli u memoriji:
C:\program files\relevantknowledge\rlls.dll (Adware.RelevantKnowledge) -> Delete on reboot.
C:\program files\relevantknowledge\MSVCP71.DLL (Spyware.MarketScore) -> Delete on reboot.
C:\program files\relevantknowledge\MSVCR71.DLL (Spyware.MarketScore) -> Delete on reboot.

Zaraženi kljuèevi u registru:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{d08d9f98-1c78-4704-87e6-368b0023d831} (Adware.RelevantKnowledge) -> Quarantined and deleted successfully.

Zaražene vrijednosti u registru:
(Zloæudne stavke nisu otkrivene)

Zaraženi podaci u registru:
(Zloæudne stavke nisu otkrivene)

Zaraženi direktoriji:
C:\Program Files\RelevantKnowledge (Spyware.MarketScore) -> Delete on reboot.
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\RelevantKnowledge (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully.

Zaražene datoteke:
C:\program files\relevantknowledge\rlls.dll (Adware.RelevantKnowledge) -> Delete on reboot.
C:\program files\relevantknowledge\rlvknlg.exe (Adware.RelevantKnowledge) -> Delete on reboot.
C:\Program Files\RelevantKnowledge\MSVCP71.DLL (Spyware.MarketScore) -> Delete on reboot.
C:\Program Files\RelevantKnowledge\MSVCR71.DLL (Spyware.MarketScore) -> Delete on reboot.
C:\Program Files\RelevantKnowledge\rlls64.dll (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Program Files\RelevantKnowledge\rloci.bin (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Program Files\RelevantKnowledge\rlservice.exe (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Program Files\RelevantKnowledge\rlvknlg64.exe (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\RelevantKnowledge\About RelevantKnowledge.lnk (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\RelevantKnowledge\Privacy Policy and User License Agreement.lnk (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\RelevantKnowledge\Support.lnk (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\RelevantKnowledge\Uninstall Instructions.lnk (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully.
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 12, S21
RelevantKnowledgeje tracking cookie koji prati tvoje ponasanje na netu i salje izvestaj "kuci" kako bi se na osnovu tih podataka pravile analize...

nasao bi ga malwarebytes i u normal modu. restartuj racunar da pobrise sve ovo sto je nasao i pokreni jos jednom u normal modu za svaki slucaj...

verovatno si ga pokupio u zadnjih par dana
kombinacija malwarebytes ,avast pr. i spybot search and destroy je zadovoljavajuca, ali to opet ne znaci da se neces zaraziti...
ni jedan program tog tipa nije fool proof  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k800
jesam ponovio jos jednom u safe modu,,ali nije nasao nista,dali trebam svakako jos jednom u normal ,ili je to dovoljno.kada sam vec naceo tu temu,da pitam, za sone alarm,,mislim da se tako zove,,da li bi mi to jos kako pomoglo ili neki slican program,ne znam da li se oni kose sa antivirusnim programima.
-malware i spybot,su mi free verzije-
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 17:08:20 od cvijics »
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
kupi KIS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k800
to je kasperski,ako se ne varam,,ima li kakva alternativa,kao npr..free verzije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
ja cu ti reci da nema, a ima sigurna sam mnogih koji se ne bi slozili sa mnom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII

Recimo Avira free. Ja je svakome stavljam Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
+1 за Авиру ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
LG g5

Recimo Avira free. Ja je svakome stavljam Wink

+ jos firewall i miran si  Smile

avira avira kurac picku dira
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k800
avira,,zar mi avast ne sluzi istoj svrhi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:15:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.