Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 09:31:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izuvateli cipele u svom stanu?  (Pročitano 28264 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Naravno da skidam cipele/patike i navlačim zimske/letnje kućne papuče.Pošto se kuća redovno čisti,od gostiju ne zahtevamo izuvanje,ali korišćenje otirača da.

IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Mislim da bi trebao da budeš baš kvalitetan komad budale da u svom rodjenom stanu budeš u cipelama

ima svakavih ljudi al ono kad je vec dzukela u stanu koji ce se kurac izuvati
licno jedva cekam da se izujem kad dodjem sa posla doduse dzukela u sta n mi nikad ne bi usla,a kamoli je drzao

Код мачке је ли ситуација гора или боља? Мислим има ли више длака и то?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Мачке су доста чистије...мада мислим да се више лињају...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Mislim da bi trebao da budeš baš kvalitetan komad budale da u svom rodjenom stanu budeš u cipelama

ima svakavih ljudi al ono kad je vec dzukela u stanu koji ce se kurac izuvati
licno jedva cekam da se izujem kad dodjem sa posla doduse dzukela u sta n mi nikad ne bi usla,a kamoli je drzao

Код мачке је ли ситуација гора или боља? Мислим има ли више длака и то?

isto misljenje za macke kao i za dzukele mesto im je napolju
mom pekinezeru u boksu onomad nista nije falilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Па да, тако сам и мислио баш због лињања... А обично су мачке повлашћене у односу на керове, као оне могу у кућу/стан а керови не.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
lebe mekani...

kako ce preziveti te zivotinje...

one su tako prljave...

inace za vasu informaciju...95% kucne prljavstine...je ljudska koza...

kao i razni derivati ljudske aktivnosti...

apsolutno cista sredina...je milion puta nezdravija nego bilo koja prljavstina...

a hemija koja se koristi za tzv dezinfekciju...

ona je 5miliona puta otrovnija za coveka nego bilo koja mikrobiologija koja moze da se formira...

znaci bilo koja...uzimam i najgore slucajeve...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
i da je tacno, pored moje koze necu da cistim i kerecu.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija

inace rijetko kad gazim cipelama po tepisima i stazicama itd...bilo gdje ...pa i kod kuce,...
i pimjetio sam da zene to nesto bas i ne vole  Smile
nemam pojma zasto.... Smile
kad nema  vjestice..... onda udjem u cipelama..msm ako svratim po nesto sto sam zaboravio...
pod uslovom da to nesto sto sam zaboravio nisu cipele..podrazumijeva se.... Smile
jer onda ne bi gazio u cipelma ....posto sam ih ..jelte ...zaboravio... i nisam ih obuo... Smile

u svakom slucaju bez obzira sta da sam zaboravio ili nisam....podrazumijeva se da necu progacati preko tepiha u blatanjavim cipelama ...

najpre jer nisam posve nenormalan  Smile a  imam i validne papire da sam skoro normalan  Smile...ali to nije tema  Smile
a i to bi skupo kostalo..posto vjestica jos od novembra- decembra prosle godine planira kupovinu novog tepiha ..koji bi bas bas lijepo 'sjeo u dnevni' ...ali ima samo jednu manu... a to  je cijena ...kosta 540 maraka...  Smile doduse to  i nije tako skupo...koliko kostaju neki drugi koji joj se svidjaju...i koji bi bas sjeli u dnevni.... Smile
i nije mi nesto jasno po pitanju tih tepiha  Smile je l  sto je tepih manji -on je sve  skuplji... Smile
ili ima neka druga caka  Smile

a po 'keramickim podnim podlogama' tu sinjam i ja i ko god dodje u cipelama ... Smile
bolje je  da se gosti ne izuvaju...brze ce otici.. Smile .i napravice ti manji trosak... Smile
a ako odu brzo -onda i ja imam dovoljno energije da izbrisem tragove koje su ostavili iza sebe...
cesto zbog sopstvene sigurnosti i ja odem s gostima... Smile
a imam ja i papuce...i za sebe i za goste... Smile nisu skupe 3 marke ..kupio  jedno 12 komada pre godinu dve i rade poco i dan danas. Smile ...samo ih povremeno sibnes u vesmasinu ...i ko nove  Smile

uglavnom ako uzmemo u obzir kako se odrzavaju nase ulice..plocnici...pa i haustori i holovi u raznim institucijama
i vidne su tone smeca i prljavstvine na svakom koraku....a i plocnici se peru dvaput godisnje...
najbolje je cipele skinuti i to ispred vrata i dezinfikovati ih... pa ih tek onda unijeti u zivotni prostor... Smile

nas narod uglavnom obitava u malim  zivotnim  prostorima... sa malo stambenih kvadrata na raspolaganju...
a nas narod uglavnom ima vise clanova na kucnoj  listi... vise nego sto bi trebalo... 
pa tako .... ako dnevno prodeftiluju samo dve osobe  u obuci
stvara se poprilicno nezdrava zivotna atmosfera...
a kamoli sad da cetri clana porodice paradiraju u obuci u 50-60 m2... Smile

ko moze,..nemam nista protiv...

dok je moje domacinstvo imalo dva stalna clana..lesija i mene......nije bio problem...
ponekad sam i spavao u cizmama ili cipelama... Smile
ali eto ...onda dosla neka zenturaca...smotala me i nagovorila na svasta...izbacila lesija...obiljezila teritoriju...
umnozila se  Smile
uspostavila svoja pravila...
i ako mi se ne svidjaju njena pravila - mogu slobodno da idem... Smile
a gdi cu..kad nisam nigdi pispio  Smile  Smile

i zato se izuvam ispred vrata  Smile ...sto je sigurno sigurno je  Smile ..
a i nije bas ni tesko  Smile odvezes pertle svuces cipele...obujes papuce i gotovo...
ali  kad malo popijem  i  ako imam kacigu na glavi - udjem i u cipelama... ko da se ja vestice bojim  Smile kaciga je cvrsca od njene metle i od dzogera a iz njenog gloka sam izvadio udarnu iglu...tako da  Smile

salim se ja malo   Smile

nemam ja takvih briga an i prblema....kad moram uci u obuci -udjem...
kad ne moram..kad ne zurim  - skinem cipele i kraj price... Smile
sta imam bauljat po kuci u cipelama ...
cipele obuvam kad krenem napolje,... Smile
sta ce mi cipele na nogama u kuci  Smile
a  i inace.... jedva cekam da ih skinem... Smile

sta je l vi...ustanete ujutro i obujete ciepele i sjedite u cipelama u kuci  Smile

svasta... boze dragi  Smile

odo sad namjerno izut cipele i stavit noge malo na stolicu ..i ako mi padne na pamet odo u carapama do kola...ili do kioska...
da vidim ko ce mi sta reci  Smile i kad dodjem kuci veceras...obut cu cipele ispred vrata i bicu u kuci u cipelama... Smile kad mozete vi - mogu i ja  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
Zastava
 DA  :ballbounce:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 09:31:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.