Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Израелски војници проговорили о дешавањима у појасу Гa  (Pročitano 997 puta)
15. Jul 2009, 10:43:42
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson p910i

Израелски војници описали су "попустљива" правила борбе који су цивиле коштали живота током војне операције покренуте крајем прошле године у Појасу Газе.
Инфо | 09:49 15/07/2009 | Извор: СРНА      

Организација "Рушећи тишину", коју чине израелски војници, сакупила је изјаве од 26 неименованих војника, који су рекли да је од њих тражено да отварају ватру на сваку зграду за коју им се чинило да је сумњива те да су цивили понекад употребљени као људски штит.

Израел негира да је било кршења закона и обичаја рата током рата у Појасу Газе и одбацује извјештај као "рекла-казала".

Организација описује већину свједочења војника, који су учествовали у операцији "Изливено олово" као "трезвене, жалосне и шокирајуће".

Многа свједочења војника у складу су са тврдњама које су дале организације за заштиту људских права да је израелска војна акција у Појасу Газе била насумична и непропорционална.

Према изјавама 14 активних и 12 војника резервног састава, између осталог наводи се да су правила била или нејасна или су охрабривала војнике да учине све како би заштитили своје животе без обзира да ли ће или не палестински цивили бити угрожени.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iskreno, ja ovdje ne vidim problem... Da sam na mjestu tih vojnika, i ja bih prvo pucao, a onda postavljao pitanja. Ocekuju da se vode nekakvim pravilima, a arapi filuju klince od 10 godina eksplozivom i salju na punktove
« Poslednja izmena: 15. Jul 2009, 10:52:28 od theMadDoGbn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Ма ко их хебе, и једне и друге ... нек се рокају ... 
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Израелски војници описали су "попустљива" правила борбе који су цивиле коштали живота током војне операције покренуте крајем прошле године у Појасу Газе.
c,c,c...Jevrejcici u Izraelu su dosta toga naucili od svoje Americke brace preko bare,ali,izgleda da osnovnu doktrinu koje se njihova braca pridrzavaju-nikada ne pricati ili priznavati ratne zlocine-nisu...  Smile c,c,c...  Smile Smile
dobro,zato amerika i jeste amerika...  Smile
Citat
Iskreno, ja ovdje ne vidim problem... Da sam na mjestu tih vojnika, i ja bih prvo pucao, a onda postavljao pitanja. Ocekuju da se vode nekakvim pravilima, a arapi filuju klince od 10 godina eksplozivom i salju na punktove
ma,da,svi Palestinci treba lepo da se okane te zemlje na kojoj su ziveli hiljadama godina,i da se potope u moru...  Smile]
daj,ne pricaj gluposti.
mislis-nek Jevreji nastave da kolju Palestince?pa,dobro,u pravu si,nije nas problem...ionako za par godina i to malo ljudi sto je ostalo nece ni biti zivo.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2009, 13:09:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson p910i

Citat
ma,da,svi Palestinci treba lepo da se okane te zemlje na kojoj su ziveli hiljadama godina,i da se potope u moru...  Smile]
daj,ne pricaj gluposti.
Citat

Što gluposti?
Čine nam uslugu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Što gluposti?
Čine nam uslugu
objasni mi kako to Jevreji ubijanjem Palestinaca u pojasu Gaze cine NAMA uslugu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson p910i
Što gluposti?
Čine nam uslugu
objasni mi kako to Jevreji ubijanjem Palestinaca u pojasu Gaze cine NAMA uslugu?
Jednostavno: manje muslimana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ispravka-manje Muslimana u Pojasu Gaze.to nije isto sto i manje Muslimana na Balkanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Što gluposti?
Čine nam uslugu

Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
a sto se onda niko ne zalaze i za "manje Jevreja"?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
c,c,c...Jevrejcici u Izraelu su dosta toga naucili od svoje Americke brace preko bare,ali,izgleda da osnovnu doktrinu koje se njihova braca pridrzavaju-nikada ne pricati ili priznavati ratne zlocine-nisu...  Smile c,c,c...  Smile Smile
dobro,zato amerika i jeste amerika...  Smile
Citat
daj,ne pricaj gluposti.
mislis-nek Jevreji nastave da kolju Palestince?pa,dobro,u pravu si,nije nas problem...ionako za par godina i to malo ljudi sto je ostalo nece ni biti zivo.

Знаш бранио сам Палестинце на некој од прошлих тема ... чак сам фасовао надимак ''палестинска нарикача''  Smile

Само не видим поенту ... нама ни из џепа ни у џеп ... а да ме потресају светске неправде ... имам и паметнијег посла ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.