Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izrael najveci saveznik SAD ne priznaje nezavisnost Kosova  (Pročitano 19986 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
opet izbegavas da napises kada su se , kako kazes, poslednji put menjale granice na blistoku??

ali, ajde, necu te vise muciti sa tim...izletelo ti, kao prdez.....
idiote,bre,nemoj mi tupiti sa budalastinama.Bliski istok se stalno menja,i to zbog stalnih sukoba.
i ja sam tebe bio pitao nesto na onoj tvojoj usranoj temi vise puta,pa nisam dobio odgovor.zato nemoj da se vadis tu i pravis se lud.
vidim, savrseno si razradio buduce dogadjaje na bliskom istoku..ko milan fckn tarot.. Smile
pa,jbg,znam ja da je majmunu,a jos i wanna-be-ameru poput tebe tesko da tako nesto zamisli,ali,nije tesko zakljuciti da se kad-tad pripojiti i Gazu.vec u Kairu ima 4 miliona proteranih izbeglica.bice ih jos toliko vremenom.
a zanimljivo ti ovo fckn...a,da,cekas zelenu kartu,pa da se maloo priviknes na nove izraze...
Citat
BTW...jesi li nekada bio tamo??...makar ono..egipat, sarm el seik,,i te fore...da ne pricamo o Libanu , Izraelu, Siriji...????
bio sam u Egiptu.I Turskoj.vise puta.
a u Libanu,Siriji,i tvom voljenom Izraelu,nisam.dacu ti orden za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

navedi jedan narod koji je uspeo da saradjuje sa jevrejima . samo jedan ....

vrlo tendenciozno i vrlo rasisticki obojeno pitanje...na koje bi moglo samo da se odgovori kontrapitanjem..

"navedi jedan narod koji nije uspeo da saradjuje sa jevrejima"????....... Smile
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
hehe...  Smile
ovaj i dalje tera sa svojom doktrinom "2 odgovora-2 posta"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

to je logika svinje . svinja gleda kako kasapin kolje druge svinje ,ali je srecna jer ima blato da se valja i kukuruz da zdere .... dok kasapin ne dodje i po nju  Smile

navedi jedan narod koji je uspeo da saradjuje sa jevrejima . samo jedan ....

Hmmm,a mislis da su Jevreji kasapini? Uostalom,da li ti je nekada prisao Jevrej na ulici i naredio ti da kleknes i da mu poljubis stopala? Logiku svinje mozes da posmatras samo iz jednog konteksta: svinjskog...Jer svinje su svinje,a ljudi su ljudi...

Pa,naslov teme kaze Izrael najveci saveznik SAD...Ne vidim kako je saveznistvo moguce bez saradnje? Kontapitanje : Navedi mi jedan narod koji je uspeo da saradjuje sa nama,Srbima?  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Pa,naslov teme kaze Izrael najveci saveznik SAD...Ne vidim kako je saveznistvo moguce bez saradnje?
da.ima razlike izmedju amera i jevreja,ipak.
kod Jevreja(Izraelaca) su i zvanicno na vlasti-Jevreji.
velika razlika.
Citat
Navedi mi jedan narod koji je uspeo da saradjuje sa nama,Srbima?  Smile
Kinezi?  Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2009, 00:41:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

idiote,bre,nemoj mi tupiti sa budalastinama.Bliski istok se stalno menja,i to zbog stalnih sukoba.
i ja sam tebe bio pitao nesto na onoj tvojoj usranoj temi vise puta,pa nisam dobio odgovor.zato nemoj da se vadis tu i pravis se lud.

laki...malo si nervozan...bliski istok se stalno ne menja...naprotiv...granice se nisu bitno promenile poslednjih pedesetak godina....bez obzira na stalne sukobe...

malo sirija izgubila golan, malo se pomera tamo vamo granica sa libanom, i to je sve...jordan, egipat, iran, irak, saudi arabija i ostale bitne zemlje nisu menjale granice duuuuugo.... Smile

Citat
pa,jbg,znam ja da je majmunu,a jos i wanna-be-ameru poput tebe tesko da tako nesto zamisli,ali,nije tesko zakljuciti da se kad-tad pripojiti i Gazu.vec u Kairu ima 4 miliona proteranih izbeglica.bice ih jos toliko vremenom.
a zanimljivo ti ovo fckn...a,da,cekas zelenu kartu,pa da se maloo priviknes na nove izraze...

laki...pa ti si sve nervozniji??? Smile...hoce to, kada uplivas u temu o kojoj ne znas nista..... Smile

Da te informisam...Izrael je odavno anektirao east bank, a poslednjh godina rade na tome da vrate palestincima tu teritoriju, i zbog toga imaju velike probleme sa ortodoksnim partijama u samom izraelu....

Citat
bio sam u Egiptu.I Turskoj.vise puta.
a u Libanu,Siriji,i tvom voljenom Izraelu,nisam.dacu ti orden za to.

svercerske ture u tursku, i poneko letovanje u sarm el seiku te ne cini ekspertom za bliski istok.. Smile
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
vidim...googla se sve u sesnaest... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
laki...malo si nervozan...
pa,rekoh ti vec,da kad ugledam spodobe poput tebe,da mi se povraca.
ali,slazem se.zbog takvih spodoba se ne treba nervirati.
Citat
bliski istok se stalno ne menja...naprotiv...granice se nisu bitno promenile poslednjih pedesetak godina....bez obzira na stalne sukobe...

malo sirija izgubila golan, malo se pomera tamo vamo granica sa libanom, i to je sve...jordan, egipat, iran, irak, saudi arabija i ostale bitne zemlje nisu menjale granice duuuuugo...
sve u svemu,Izrael se siri i jaca,Palestina slabi i gori,dok se Jevreji kote,a palestinci granatiraju.  Smile lepo,lepo. Smile
laki...pa ti si sve nervozniji??? Smile...hoce to, kada uplivas u temu o kojoj ne znas nista..... Smile
pa,priznajem.ti znas svoju bracu najbolje.
Citat
Da te informisam...Izrael je odavno anektirao east bank
kako fensi reci...  Smile Smile jel znas da kazes nesto i na Jidisu?  Smile
Citat
a poslednjh godina rade na tome da vrate palestincima tu teritoriju,
vidim,pretrgli su se...
Citat
svercerske ture u tursku
ti to iz licnog iskustva?  Smile
i poneko letovanje u sarm el seiku te ne cini ekspertom za bliski istok.. Smile
pa,slazem se.ne moze svako da letuje u nekom od lepsih letovalista.
vidim...googla se sve u sesnaest... Smile Smile Smile
eh,pa,jebi ga,nisu svi ovde Jevreji,pa da su tako dobro upoznati sa situacijom.
a,pravo da ti kazem,u poverenju,mislim da je to malo i zato sto svma ovde puca kurac za Jevreje...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2009, 00:57:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ni ja ne bi bolje naglasio tvoju infantilnost, kao ti sam sa ovih nekoliko postova... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ni ja ne bi bolje naglasio tvoju infantilnost, kao ti sam sa ovih nekoliko postova... Smile Smile
vidi,znam da si retard,ali,postedi me glupih izjava.  Smile
pokazao si vec odavno svoju glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.