Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 17:18:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izmedu cekica i nakovnja  (Pročitano 3705 puta)
06. Sep 2007, 15:06:55
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pocetak posljednje dekade XX vijeka obiljezio je slom komunizma, icrtavanje novih granica Evrope i svijeta. Nakon toga, neki zapadni mislioci su zakljucili da je to kraj istorije u kojem ce Amerika imati prevagu u svemu, i koja ce ostale zemlje povesti putem mira i prosperiteta. Narusena bipolarna ravnoteza je svom tezinom pala na podrucje Balkana koji se ni danas nije oporavio. Dvadeset godina poslije, Srbija se nalazi na raskrsnici (mada bi se to prije moglo reci stazom bez skretanja) u kojoj je primorana da se prikljucuje raznoraznim organizacijama iz razloga da ne bila smatrna "zemljom tame" i "civilizacijskim otpadom". U vremenu kada se pored Zapadnog bloka sve jace uzdize i Istocni blok predvoden Rusijom i Kinom, Srbija mora birati izmedu dva zla. Istocnog ili Zapadnog. Niti jedni se ne zanose nekim romanticarskim mislima o pravima malih zemalja i jedino im je bitno da ispune kvotu zemalja saveznica. Da li je put Srbije zacementiram ka Evro-atlantskim oraganizacija ili mozda ima prostora za jos manevrisanja u kojem bi se iz ruku velikih izvukla neka pogodnost? Kome se prikloniti ? Istoku ? Zapadu ? Cekicu ili nakovnju ?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Resenje jednostavno. Pogledati kome su se priklonile nase najblize komsije. Tj. sve nase komsije. Ne mozemo mi preko pola kontinenta da ostvarujemo neke opipljive saveze.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mislim da je prošlo vrijeme klasičnog hladnoratovskog priklanjanja
sada je svaka država za sebe a velike korporacije na svakog od nas malih gledaju samo kao na izvor zarade i iskorištavanja te kao na još jedno novo tržište
mi se moramo sa time nositi i nekako uspjeti za sebe dogovoriti što bolje uvjete
oduprijeti se ne možemo jer smo mali
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
U nekoj skorijoj, ili daljoj buducnosti, vrlo su izvjesni sukobi glavnih svjetskih igraca. Jedan pogresan potez iz proslosti, za male moze da znaci nestanak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Nekada su Poljeci bili tako brojni da su naseljavali Ukrainu i zauzimali delove Nemačke i Rusije. Ratujući potrošili su se, broj stanovnika im se smanjio. U isto vreme Česi skoro da su neprimetna, sasvim mala nacija. Politikom mira i čuvanja genetskog potencijala i nacionalne svesti danas su uporedivi sa Poljskom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
da ali ja mislim da se više neće sukobljavati ratovima nego će "ratovati" ekonomskim mjerama a nama je tako svejedno hoćemo li kupiti auto sa zapada ili sa istoka kad nemamo vlastiti
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
da ali ja mislim da se više neće sukobljavati ratovima nego će "ratovati" ekonomskim mjerama a nama je tako svejedno hoćemo li kupiti auto sa zapada ili sa istoka kad nemamo vlastiti
"Ekonomske mjere" mogu da budu gore od "cisto fizickih", zavisno ciju etiketu nose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mogu slažem se ali kad ti amerikanac gura svoje proizvode a koči tvoje ti uzmi kineske, kužiš
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mogu slažem se ali kad ti amerikanac gura svoje proizvode a koči tvoje ti uzmi kineske, kužiš
Upravo smo svjedoci kakav se trgovinski rat vodi izmedu Amera i Kineza tj. kineske industrije igracaka. Da bi mali narodi poput balkanskih opstali potrebna im je zastita velikih. Ovom temom sam zelio da vidim kome bismo "trebali da se damo na cuvanje", ne samo Srbija, nego zemlje okruzenja. Takode, mislim da mi nismo u stanju da biramo saveznike, oni biraju nas.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 16:00:26 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Teško pitanje kad bi mogli da održimo ravnotežu između dve strane bilo bi najbolje,mada to spada u domen nemogućeg ko zna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 17:18:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: cekica Izmedu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.