Ja ne opravdavam Srebrenicu, nema sanse, ali... ovih dana sam dosao do novih podataka o tome kako su etnicki ciscena sela oko Srebrenice pre njenog pada, tako da o Naseru Oricu ne bih nista previse mogao da kazem, osim da je to svetska sramota, a dodacu i to da je terorisao i svoje sunarodnike u toj istoj Srebrenici. Sama Srebrenica, inace, jos je jedan slucaj klasicnog genocida nad nasim narodom koji se nastavio od proslog veka.
I, najzad, zar je moguce da cete vi mladi ljudi zbog tih koljaca i zlocinaca da se ovako prepisujete i mrzite uzajamno? Zar nije dosta krvi, braco draga? Aman, zar nije dosta krvi i patnje i zar vasoj mladosti i blagostanju ista su doprineli svi ti zlotvori? Naravno da nisu. Ne trujte se mrznjom, ne treba nam nova Srebrenica, Kravice, Potocari i ostalo...
Ja opravdavan Srebrenicu, jer sta su radili mudzosi iz Srebrenice i okoline predvodjeni Oricem, malo smo ih pobili ja bi napravio svagde tako stratiste u svakom selu ali ima vremena.
Lepo ne pretite jedni drugima, ne dokazuje te nista a ispadate smeni.
Ja opravdavan Srebrenicu, jer sta su radili mudzosi iz Srebrenice i okoline predvodjeni Oricem, malo smo ih pobili ja bi napravio svagde tako stratiste u svakom selu ali ima vremena.
Lepo ne pretite jedni drugima, ne dokazuje te nista a ispadate smeni.
@Sasa_Petrovgradski,prijatelju...dok imate ovakve decke kao sto je @mrly nece valjat...
Al' stvarno me zanima jel to istina da je General Dudakovic zlocinac...za sad samo igor govori o tome..koji bash i nije