Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izlaze sad na vidjelo zlocini Atifa Dudakovica!  (Pročitano 20125 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Vidi @zeljko@8 ne zelim stvarno da pricam o ovoj temi vise od ovih par recenica... Mislim da su Srbi u Bosni daleko vise religiozniji, da daleko vise vole i da daleko vise cuvaju nacionalni identitet i jedinstvo nego Srbi u Srbiji. Moja majka je iz Smedereva, a i dosta rodbine mi je tamo, tako da sam u SRB mjesec dana u godini i primjetio sam mnoge razlike. Ovdje nikom nije jasno kako mogu tako da se mrze Delija i Grobar! Kao da su krvnici. Kod nas se u kaficu kad igra reprezentacija skupe sve boje i srce nam kuca kao jedno... a slavlje! Slavlje Srba u Bosni zbog uspijeha SRBIJE je posebna prica!  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Zaboravismo mi i tko je Atif,otisli smo na bratstvo i ljubav hehehehe!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
Ericsson T28
To je tacno, ali od srpsko-srpske ljubavi Bosnjaci pozelene od muke! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa to vas(Srbe ili bosanske Srbe) mora manje da tice tko pozeleni od muke, cini te sve stvari sto su vam u mogucnosti ali da nikoga drugoga neugrozava...

I mozeli mi netko reci sta ima novo oko tog Atifa,digla se bila malo prasina i vidjeli se neki snjimci i to je sve sada opet se slegla prasina...neznam nisam upucen u desavanja u Bosni pa molim o nekim novim desavanjima oko Atifa !
« Poslednja izmena: 25. Okt 2006, 20:59:39 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa to vas(Srbe ili bosanske Srbe) mora manje da tice tko pozeleni od muke, cini te sve stvari sto su vam u mogucnosti ali da nikoga drugoga neugrozava...

I mozeli mi netko reci sta ima novo oko tog Atifa,digla se bila malo prasina i vidjeli se neki snjimci i to je sve sada opet se slegla prasina...neznam nisam upucen u desavanja u Bosni pa molim o nekim novim desavanjima oko Atifa !

Ma nema nista. Spustila se prasina. To je isto bila predizborna kampanja. Te snimke su imali i Srbi a i Hag vec odavno a nije slucajnost da se snimak objavio 2 - 3 mjeseca prije izbora. Taj slucaj vise nije aktuelan. Nevjerujem da bi Hag smijo da podigne ikakvu potjeru za Atifem radi nekih naredbi o paljenju Srpskih sela. Smjesno je da se kace za tako nesto skroz dok je Mladic,koji je odgovran za naredbe granatiranja Sarajeva takodjer i  genocida u Srebrenici, na slobodi i nedostupan sudstvu. Doce na Atifa red ako se ista bude moglo dokazati, ali dosada nije se nista speciajlno dokazalo. Ali siguran sam da ce ga privesti ako pronadju nesto...nekrije se, mogu da ga uhapse kad god zele.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Da sigurno je to tako....samo Savo jesili znao da Haag nemoze vise nove optuznice da podize mandat im je za to istekao,radi ce samo jos toliko koliko nebude ovi uhvaceni koji se sada traze.A ove druge kako su oni rekla trebaju te drzave da rijese!I ja mislim da je to oko atifa samo bilo malo dizanje prasine....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da sigurno je to tako....samo Savo jesili znao da Haag nemoze vise nove optuznice da podize mandat im je za to istekao,radi ce samo jos toliko koliko nebude ovi uhvaceni koji se sada traze.A ove druge kako su oni rekla trebaju te drzave da rijese!I ja mislim da je to oko atifa samo bilo malo dizanje prasine....

ma nisam upucan u mandat Haga. Cak sto vise nekontam sto zatvaraju ga, ali dobro, treba i to placati. Pa normalno da je prasina..nista drugo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa eto oni kazu da ih mnogo kosta,da su obavili najveci dio i da eto cekaju jos ja mislim 4 Srbina i to je to....a za ove druge zlocaste momke se drzave moraju pobrinuti....Ja nisam ni znao tko je taj Atif dok nisam vidio te snjimke..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220

Ma nema nista. Spustila se prasina. To je isto bila predizborna kampanja. Te snimke su imali i Srbi a i Hag vec odavno a nije slucajnost da se snimak objavio 2 - 3 mjeseca prije izbora. Taj slucaj vise nije aktuelan. Nevjerujem da bi Hag smijo da podigne ikakvu potjeru za Atifem radi nekih naredbi o paljenju Srpskih sela. Smjesno je da se kace za tako nesto skroz dok je Mladic,koji je odgovran za naredbe granatiranja Sarajeva takodjer i  genocida u Srebrenici, na slobodi i nedostupan sudstvu. Doce na Atifa red ako se ista bude moglo dokazati, ali dosada nije se nista speciajlno dokazalo. Ali siguran sam da ce ga privesti ako pronadju nesto...nekrije se, mogu da ga uhapse kad god zele.
Jeste vi ikad culi za sudsku proceduru!? Kada jednom udjes u sudnicu, posjecivaces je do kraja zivota. Toliko su spori!
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vidi @zeljko@8 ne zelim stvarno da pricam o ovoj temi vise od ovih par recenica... Mislim da su Srbi u Bosni daleko vise religiozniji, da daleko vise vole i da daleko vise cuvaju nacionalni identitet i jedinstvo nego Srbi u Srbiji. Moja majka je iz Smedereva, a i dosta rodbine mi je tamo, tako da sam u SRB mjesec dana u godini i primjetio sam mnoge razlike. Ovdje nikom nije jasno kako mogu tako da se mrze Delija i Grobar! Kao da su krvnici. Kod nas se u kaficu kad igra reprezentacija skupe sve boje i srce nam kuca kao jedno... a slavlje! Slavlje Srba u Bosni zbog uspijeha SRBIJE je posebna prica! Smile
To si malo pogresio za veroispovest jer i ovde Srbi sve mnogo postuju i slave svaki svoj praznik 3 dana. Da ste vise jedinstveniji to je skroz tacno, jer mi ovde Srbi ne mozemo da se dogovorimo za neku obicnu stvar i svako hoce svakom da tera inat. Imamo mnogo problema i to je jedna od osnovnih razloga a takodje i vi ste prinudjeni da se drzite zajedno dok ovde ljudi to jos ne shvataju i bojim se da nece shvatiti jos dugo. Ovde je svima vazniji svoj hleb od drzave i svako se bori prvenstveno za sebe a posle za druge. U Srbiji vec dugo traje doba profiterstva koje nikako da prestane kao i doba inacenja. Ovde Srbin radi sve suprotno sto mu kazes sve dok mu ne platis a onda ce ti uciniti sve.
A izmedju cigana i Grobara tesko da ce ikad biti nesto drugacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.