Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: izlazak deteta iz zemlje kod razvedenih roditelja  (Pročitano 16446 puta)
19. Jun 2008, 15:57:30
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
imam problem sa izlazkom detata iz zemlje, tj, njegovom odlazku u inostranstvo.  razvedena sam od 2004 godine i imam sina od 4. 5 god. u sustini sa bivsim muzem sam imala vrlo korektne odnose i iako mu je dozvoljeno da vidja dete samo 2 puta nedeljno, on je skoro svaki dan bio kod njega i njegovih.  posto smo tek prosle godine uspeli da ga upisemou vrtic. . itd
elem, ukazala mi se jedna sjajna poslovna prilika u muskatu, a usput sam usla u emotivnu vezu sa jednim muskarcem koga znam 17 godina i koji zivi i radi u omanu. i za sada sjajno funkcionisemo, planiramo da se vencamo. . itd
postoji li verovatnoca da izvedem dete iz zemlje posto bivsi muz nece da cuje za to i rekao mi je da ce se pre ubiti nego mi dati dete da ga vodim.  ja radim, a on ne, zatim on zivi sa svojim roditeljima, ja sama u iznajmljenom stanu. . za sada ne planiram da ga blatim kao oca. . .  
unapred zahvalna na odgovoru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
pa najbolje bi bilo da pitas advokata a ne psihologa Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Lepo ti kaze Orfanelin.

Mada nisam te bas razumeo?
Pre bih se zapitao kako ce dete sve to da podnese. Otudjivanje od oca......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S
Jel mogu da ti kazem nesto, u povernju: Dete je i 50% njegovo...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Dodji sebi dok jos imas kome-Aristotel

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 
mozda bi trebala da se zamislis..kako bi tebi bilo kad bi on to ucinio  Smile
IP sačuvana
social share
senilni je moj idol...majstor je u bilijaru

dr..ƃnɹp ɾoɯ ǝɾ ɐpǝʌpǝɯ ıɹʇ ı ɐsoʞoʇɐןz         
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nista dobro neces uciniti ako tako nesto uradis na silu.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Ne verujem da bi za tvoje dete bilo dobro da napusti zemlju, oca, bake i deke i da ode da živi u tuđini sa njemu nepoznatim ljudima sa kojima čak ne može ni da se sporazumeva. Nikako ne želim da se mešam u tvoj život ali mislim da je za dete u takvim okolnostima bolje da ostane uz oca i u poznatoj sredini a da se ti prvo prilagodiš tamo pa onda postepeno da se prilagođava i dete. A uskoro će dete poći i u predškolsku, pa osnovnu školu i sve dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U slicnoj sam situaciji i provereno ti kazem da bez njegove dozvole ne mozes nista da uradis. Imas pravo da zivis gde god zelis u zemlji ali van nje ne mozes bez njegovog pristanka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
svakako da ovo nije pitanje na koje mi moze po pitanju pravnih zavrzlama da pomogne psiholog, ali pomislila sam da mozda moje pitanje procitaju ljudi koji su u slicnoj situaciji.
elem, moj sin voli svog oca i otac voli svog sina, medjutim , otac niti je zelo to dete, razveli smo se posle godinu dana braka , a prestali da zivimo zajedno kada mi je dete imalo 3 meseca.  razlog razvoda je bilo fizicko nasilje, muz me je istukao i pri tome razbio glavu itd. . zatim konstato i posle razvoda sam trpela psihicko zlostavljanje, upadanje u stan, pracenje po gradu, odluke po pitanju detea od toga dal ce da nosi duge gace do toga ko ce da ga sisa i leci bile su njegove i njgovih roditelja, dete mi cak u obdaniste nije islo do prosle godine jer on nije dao jer ce mu dete maltretirati, zatim sina je naucio da prica ruzne reci i da igra nasilne igrice na kompjuteru i apsolutno nista vise.  to je osoba koja cak svom detetu nece da placa alimentaciju od 3000 din vec to rade njegovi, on nece nigde da radi, i godisnje izdvoji mozda 200 evra da mu nesto kupi.  zatim spava do dva popodne leze u 6 ujutro i u tom vremenu moj sin me sme da ulazi u sobu da ga budi, vec sedi sa babom u kuhinji, on kao otac uzme nekad da ga proseta ili se poigra napolju sa njim.  vikendima ako je sam bez babe i dede on ne moze da ga pricuva jer mora da izlazi i pri tome je svaki vikend pijan, godishnje posto radi neki posao vezan za nove godine i ne dude sa njim 3 meseca.  koliko mi se samo puta desilo da na posao dodjem sa deteom ako mu baba ode na pijacu, jer on nece da ustane ujutro.  izuzetno manipulise sa detetom, znaci prica mu i obecava stvari koje su neverovatne i neizvodljive.  ako mu skrenem paznju na to on odmah nasrce na mene.  nazalost moji roditelji nisi tu i ja sam nastojala da moje dete bude sa svojim ocem i babom i dedom bash iz tog razloga koji svi ovde navodite-da dete treba da bude sa tatom, kakavje takav je njegov je! u svakom slucaju sad kad bih krenula sa opisivanjem verovatno bij zablokirala forum.  mom sinu se pruza sansa da se obrazuje u british schoolu, da zivi i ima uslove kakve nikad ne bi imao u sredini u kojoj mi sad zivimo, takodjer i meni se pruza sansa da se bavim poslom za koji sam fakulet zavrsila i da pri tome ne redim za minimalac kod privatnika vec da ga obezbedim i finansijki budem nezavisna.  ja do danas nisam nijednom rekla mom deteu nista ruznao protiv njegovog oca, iako on odkad je krenulo sve po pitanju moje udaje i odlazka puni glavu kako cu ja da ga vodim i branim da vidja njega, babu i dedu, sin mi je sinoc rekao da ja treba da idem da bih zaradjivala pare , pa da mu saljem da oni kupuju, rekao je da me ne voli i da ja njega ne volim. . napominjem da je moj sin jedno izuzetno dobro i veselo dete, a zadnjih nedelja je strasno agresivan  prema meni i samo prema meni.  ucenjuje me da mu kupujem i da bude sve po njegovom , sto ja normalno ne zelim, onda on poce da histerise i zove oca da doje po njega. . . ja kad sam mu ranije pricala o tome gde bi isli da zivimo, dok je gledao slike, dok sam mu objasnjavala kako je u british schoolu  on je bio odusevljn.  nijednom mu nisam rekla da nece vidjati oca, vec naprotiv znajmanje 4 meseca bi bio u srbiji sa ocem i njegovim , sto je mnogo vise nego sto mu je sud odredio. .  jeste da bi ga vidjao cesce ali krace. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zvuci slicno. Ja mog skota jos nisam zakopao ali dolazi vreme polako. Isto je djubre.
Nego iskreno moras kod advokata. ovako nista neces uspeti.
Ovo sa klincem moras da resavas pod hitno. huskaju ga protiv tebe. Moras da delas brzo ali veoma brzo.
Dva dana nedeljno je previse.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.