Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Dec 2024, 19:45:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izlasci i provod  (Pročitano 9059 puta)
30. Avg 2008, 16:47:28
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
Kakav god da je naslov smatram da tema pripada ovom forumu i volela bih malo da prodiskutujemo o tome  jer mi mnooooge stvari nisu jasne! Procitala sam post od jedne clanice inace tinejderka da joj izlasci traju do pola dva ili dva,odnosno da njeno drustvo ostaje do dva ili jos kasnije! Takodje kada sam se vracala sa mora bilo je oko tri nocu ugledala sam par mojih vrsnjaka i drugarica kako zuje po gradu....Volela bih da ovu temu posete i tinejderi  pa da mi i oni kazu sta misle o tome ! Ja sa svojih 14 godina smatram da je i do jedan sat nocu previse za nase godine!!!Do dvaaest je sasvim dovoljno! Ne vidim kakav uzitak nalazite u tome sto ostajete duze od jedan sat psle ponoci???gde to idete,sta radite...????Hvala bogu nisam od onog tipa sto sedi kuci po ceo dan....znaci izlazim ali u neko da kazem pristojno vreme se vracam kuci...to je do dvanaest sati! Ne znam kako vama mogu roditelji da dozvole izlaske do jutarnjih sati,jok vratite se sutra uvece!!!uopste nisam pristalica toga jer mislim da isuvise izigravate nesto sto nije primereno nasim godinama,ajde da imate 16/17 pa ajde da kazemo da je to uredu,ali sa vasih 14,15 do jedan,dva stvarno prelazi granice vaspitanja. Vama je sada vazno da ispadate frajeri ili ribe u drustvu...samo se pitam sta cete raditi kada budete imali 20 godina???
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Moja tanjice...sad su granice pomjerene, vecina roditelja nije kao sto je bila. Ne vrijedi ti da se boris protiv toga ali ni da im se pridruzis, samo budi svoja, budi vedra i pozitivna ... sve ostalo dolazi s vremenom!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Ja sam sa 14 imala neogranicene izlaske, pa mi sad nista ne fali. Smile
Stvar je u poverenju; da hoce, dete ce napraviti sranje i u 3 popodne.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Mislim da decu, pored sveg vaspitanja, u tim godinama, treba odvracati od iskusenja.
U vecernjim satima opada i koncentracija, opusteniji smo i podlozniji iskusenjima. Da ne govorimo o stanju drugih ljudi u tom "terminu" i mogucnost ugrozavanja s njihove strane. Pod iskusenjima smatram zelju za radnjama koje vidimo kod drugih. Od pusenja i alkoholizma, preko nasilnickog ponasanja, do narkomanije.
Nije dovoljno dobar argument devojcici (a ni decaku) od 14 godina dozvoliti (sloziti se) da treba da izlazi do kasno samo zato sto "i drugi izlaze tada". Neka o drugima brinu njihovi roditelji, kako o njihovoj bezbednosti, tako i o drustvu u kojem im se deca nalaze. Izuzetne prilike, naravno, postoje...
Mislim da u tom uzrastu deca nisu dovoljno zrela da mogu da se brinu sama o sebi, da treba razgovarati sa njima o razlozima i okolnostima njihovih zelja za izlascima do kasno, i naravno, argumentovano dolaziti do obostrano prihvatljivog zakljucka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
tanjica je kao moja mama do 00 h i kuci to je malo jos ako izadjes u 22-23h ... dok dodjes u grad ... ok ne kazem da treba da budemo do 6h ali barem do 2h ... el tako tinejdzeri ???  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S7
Uvek sam izlazio koliko sam hteo.Nisam imao ogranicenja od roditelja.....a najvise sam voleo da kupim burek i jogurt ujutru oko 06am ...pre kuce.Doduse bila je i Slavija aktuelna , mada se ona konzumirala vise nocu.Inace najlepsi izlasci i jesu posle 01 AM ...tada bebice odu kuci na spavnje , a ostali udriiiiii  Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
tanjica je kao moja mama do 00 h i kuci to je malo jos ako izadjes u 22-23h ... dok dodjes u grad ... ok ne kazem da treba da budemo do 6h ali barem do 2h ... el tako tinejdzeri ???  Smile

Pa....ti si musko jos si i stariji od mene dve godine,ipak to nije mala razlika!! Samo kazem da za neke moje vrsnjke kao sto kaze Herros provod pocinje posle dvanaest i jedan....mada uvidece kad odrastu da su mnooogo pogresili. Ja se trudim da budem dete koliko god mogu jer posle nema natrag.....a u dvadesetoj ce vam sve biti dosadno jer cete kao mladji sve da isprobate i nikome vise necete biti zabavni ni interesantni....ja sam pametna,a za buducnost se traze nova lica...exxexexe.... Smile
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Pretpostavljam da svaki roditelj nadje neki svoj nachin..
Mislim da sam sa 14 godina imala neki izlaz do 11...Sve do 18-e sam morala maximalno do ponoci da budem kuci, sa nekim izuzetcima (u sluchaju rodjendana, 18-ih, novih godina, bla bla)...

Ali da se slazem da postoje odredjene granice, postoje, neke stvari uvek trebaju da su u nekom skladu sa odredjenim uzrastom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Tel.Me Your.Number
Ja sam počeo da izlazim sa 14... izlazio sam sa drugovima koji su bili 2-3 godine stariji od mene... uslov je bio samo da vratim sa njima Smile

sad je druga priča... mogu da izađem sam i sam da se vratim kad hoću... ali uvek tu ima mesta za brigu Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2008, 14:29:46 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Nikad nisam imao limit do kad moram da se vratim kuci. Mozda mi zato nije ni bilo toliko interesantno da blejim napolju do 6am Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Dec 2024, 19:45:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.