Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:18:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 345356 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 638
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Bili su potrebni jedni drugima da bi shvatili i prihvatili da su mrtvi. Svako od njih koji su se nasli u crkvi na kraju, su nakon smrti "odbili da odu". Zato i jeste ona Dezmondova recenica "Ja sam u stvari ovde da mu pomognem da ode". Upravo to, jer kada su kontaktima jedni sa drugima uspeli da se sete svojih predhodnih zivota, ne samo da su se setili osecanja koja su gajili jedni prema drugima, vec i svoje smrti! Dezmondova recenica Kejt to nedvosmisleno pokazuje: "Da li ti je sada jasno?".

Takva prica nije nova i pojavljivala se u nekoliko filmova do sada. Na primer u filmu "Ghost"! Bukvalno isto, ali bez dodatnih misterija. Dakle zavrsili su u SideWays-u, jer je svako od njih u trenutku svoje smrti "osecao" da ima nezavrsena posla, da mu zivot nije ispunjen, da nije sve uradio kako je hteo, da je uzalud umro... Jednostavno, odbijao je "da ode".

Kraj nije los, jer bolje nije moglo. Ne kazem da sam preterano odusevljen, ali bar su koliko toliko uspeli da povezu stvari.

Osnovno stvar sa Lost-om je sto se od pocetka prate zivotne price nekolicine ljudi, i ako se to uzme u obzir, kraj je sasvim u skladu sa kompletnom pricom.

Mene jedino nervira sto su u zurbi da sto pre zavrse seriju, da pronadju resenje, i gledaocima ponude odgovore, pravili ogromne greske u produkciji. Na primer kao sto je to da je Dzejkobova i MIBova majka trudna i nakon porodjaja, kao sto je pecina sa svetloscu sa zidom kada je Dzejkob ubacio MIB-a unutra, a u poslednjoj epizodi vidimo da tog zida nema, kao sto je to da je brod udario u kip na obali, a zatim ga vidimo u centru ostrva, celog, iako je od drveta, a kip od kamena. Jednostavno su previse bili zauzeti odgovorima na pitanja koja su sami postavili, da su stvari tehnicke prirode zapostavljali i "uskakali" sami sebi u stomak.

Ne bi me iznenadilo da za godinu dve izbace film gde ce se jos neke stvari objasniti, i verujem da bi svakako bio gledan, jer toliko ima nerazjasnjenih stvari, ali videcemo. Ko je napravio sistem na ostrvu u pecini sa svetlom, ko je sagradio kip, od kada ostrvo ustvari postoji, kako su dospeli prvi ljudi na ostrvo, sta je bila prava namera Darme sa "mocima" ostrva, kako je Dzejkob napustao ostrvo u bilo kom trenutku, bez podmornice, bez broda, bez putovanja kroz vreme...

U svakom slucaju dobra serija, ali iako sam mislio da ce mi to biti najbolja serija kou sam gledao, ipak je Star Trek, neprevazidjena serija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Неко написа прије да су они у ствари погинули кад се авион срушио.
Чињеница је да нису, Џеку је отац на крају рекао да је најважније тренутке живота провео са овим људима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 638
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja sam na primer ocekivao da ce u onoj crkvi da se pojavi Yemi ili Mr. Eko, da ce pitanje MIB-a biti reseno na drugi nacin, to jest da ce biti "oslobodjen" i da ce konacno da ode "kuci".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Kraj je fantastican, kao i cela serija uopste. Sigurno je medju najboljim serijama svih vremena, meni licno najbolja. Ipak previse su se rasplinuli i nisu odgovorili na mnoga pitanja. Po meni najvece razocarenje je mozda Walt. Malte ne ceo serijal se vrteo oko njega, oko toga kako je on specijalan i tako dalje i na kraju nikom nista....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Дезмонд је реченицом упућеном Џеку све решио: "Пођи и ти, и ти си тамо!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Serija mi je prosek i gledao sam je samo da bih video objashnjenja nekih pojava. Malo je reci da sam ga ispushio.  Smile

Kada uzmem u obzir ekonomski potencijal Losta, kapiram da ovo uopshte nije kraj. 100% ce biti nekoliko filmova.

Tako je bilo i sa Dosijeom X i sa 4 kurve iz NjuJorka.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Serija mi je prosek i gledao sam je samo da bih video objashnjenja nekih pojava. Malo je reci da sam ga ispushio.  Smile

Kada uzmem u obzir ekonomski potencijal Losta, kapiram da ovo uopshte nije kraj. 100% ce biti nekoliko filmova.

Tako je bilo i sa Dosijeom X i sa 4 kurve iz NjuJorka.  Smile

Daj Boze... Samo se nadam da nece biti nastavka prvog dela filma..

Elem, ovako je u sustini moralo da se zavrsi... Mogli su oni dosta stvari na diskretan nacin da objasne  Smile
Ali mislim (Daj Boze da sam u pravu ) da to cuvaju za filmic Smile

Ocena poslednje epizode 8/10
Ocena cele serije 9.4/10

Zasluzuje da se nadje u top 10 serija ikada napravljenih  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson W610
Poslednja epizoda je pružila ono što takve epizode i treba da pruže: dosta emotivnih scena, nekakav 'finiš', razrešenje, tačnije osećaj da je ona dobra strana pobedila i da je cilj serije ispunjen i šansu starim likovima iz serije da se još jednom pojave i serija zaokruži. Ova epizoda to i pruža, i mislim da i one nepravilnosti, nelogičnosti i propusti, koje su svakog od nas nervirale s vremena na vreme, mogu da se oproste. Iz jednog prostog razloga: nama ljudima je potrebno da saznamo odgovore na sve, i da su baš na sva pitanja odgovorili ne bi ništa ostalo nama da istražimo i otkrijemo. Da se svi mi rodimo na ovoj zemlji znajući kako sve funkcioniše i čemu služi i koji je smisao života on ne bi bio tako zanimljiv. Ovako ćemo još neko vreme lupati glavu pitanjima 'A šta je bilo sa...?' sve dok ne dođemo do sopstvenog odgovora, a možda i lekcije.

Zaista jedna od najboljih serija koje sam ikada gledao, drago mi je što mi je u jednom trenutku bilo dosadno i što sam pozvao druga da mi da diskove 'da pogledam i ja taj Lost'.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Meni je moja profesorka Srpskog znala da kaze : "Umetnicko delo nije umetnicko delo, ukoliko te ne natera da se zamislis posle njega i sam konstruises dalju radnju i  neke odgovore na pitanja postavljena u istom, ." Tako da  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung Galaxy S III
Uvijek sam se lozio na profesorke srpskog jezika 
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:18:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.