Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Maj 2026, 12:13:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 365644 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
ja se nadam da ce u sledecoj epizodi konacno reci sta je cudoviste.kad je fake lock rekao da se zeli vratiti kuci iz nekog razloga sam odmah pomislio na ono sto je izaslo iz pandorine kutije Smile
Kuca od Laznog Loka je Hram. Zato je i rekao da to ironija, pravi Lok nije zeleo da ide kuci, a ovaj zeli, a u stvari zele da odu na isto mesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
Ne mogu da vjerujem da je ovaj stranicu nazad , napisao da nije ništa spektakularno :S

Dosad su koristili flashbackwards , flashforwards a sad nam dadoše , kako oni zovu , flashsideways...

Sad sam siguran da postoje makar 2 smoke monstera , jer ako se Flocke / Man in Black može pretvoriti onda može i Jacob sigurno. Jacoba kao smoke monstera je vidio samo Locke i to u 1.sezoni (ep.Walkabout) . Mi nismo vidjeli boju smoke monstera jer smo gledali iz njegove perspektive ali John ga je opisao Jacku kao "Pogledao sam u oči od otoka i ono što sam vidio bilo je prelijepo." Isto tako u 3.sezoni je rek'o Mr.Eki da je smoke monster veoma svijetle boje , a Eko mu je rek'o da to nije ono što je on vidio .
Dakle,postoje makar 2 : crni i bijeli

Zašto je Richard rekao ostalima da ne pucaju fake Locka ? Zašto je ovaj njemu rekao "It's good to see u out of those chains" ? Zašto je Sayid odjednom oživio ? Zašto je Desmond u avionu bio ?   ITD ITD
Misterija bruku

pa zato sto je ricard najvjerovatnije bio rob na black rock-u,mislim i logicno je...a moguce da je sajid 'prevozno sredstvo' za jacoba kao lok za mib-a,mada meni se ne svidja ta ideja kao i ova za dva dima,crni i bijeli,bez obzira sto se oko black&white sve vrti,ne mora da znaci da je lok vidjeo bijeli dim,znate i sami prirodu smokey-a,skeniranje,blicevi,prikazivanje proslosti,buducnosti...mozda je lok u tim fleshevima vidjeo/shvatio kakvo je mjesto ostrvo u stvari,kakvu vrijednost ima,i da je zaista posebno,sjetite se drugog lokovog susreta sa crnim dimom,jasno se stice utisak da je vec imao susret sa njim,nije se plasio,i dok ga je vukao u onu rupu rekao je dzeku da ga pusti jer mu nece nista...prvi put kad je vidjeo monster-a culi smo isti zvuk koji cujemo svaki put kad se pojavi,ne znam,malo mi je lame ta ideja da postoji i bijeli dim i da je to ustvari jacob,pa valjda bi ga vidjeli za 100 i kusur ep.bar jednom???
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 16:03:41 od Ilew »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Motorola Fire X311
Citat
Kuca od Laznog Loka je Hram. Zato je i rekao da to ironija, pravi Lok nije zeleo da ide kuci, a ovaj zeli, a u stvari zele da odu na isto mesto.
ako gledamo tako lokova kuca je kalifornija,usa,svijet van ostrva,a lok je zelio ostati na ostrvu.meni se cini da je crni dim nekako zatocen na ostrvu i da se zeli vratiti u spoljni svijet i onda tamo divljati.

Citat
pa zato sto je ricard najvjerovatnije bio rob na black rock-u,mislim i logicno je...
pa i nije bas logicno.black rock je cini mi se ipak evropski brod iz najvjerovatnije 19-og vijeka(sjetite se dinamita),tj. tad su robovi jedino mogli biti crnci.mozda je bio nekakav zarobljenik,pobuna i tako to.

sad se tek sjetih da jak momenat bio i kada sam shvatio da su ipak u pitanju ipak 2,a ne 3 dimenzije kako se na pocetku cinilo Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
Citat
ako gledamo tako lokova kuca je kalifornija,usa,svijet van ostrva,a lok je zelio ostati na ostrvu.meni se cini da je crni dim nekako zatocen na ostrvu i da se zeli vratiti u spoljni svijet i onda tamo divljati.

Citat
pa zato sto je ricard najvjerovatnije bio rob na black rock-u,mislim i logicno je...
pa i nije bas logicno.black rock je cini mi se ipak evropski brod iz najvjerovatnije 19-og vijeka(sjetite se dinamita),tj. tad su robovi jedino mogli biti crnci.mozda je bio nekakav zarobljenik,pobuna i tako to.

sad se tek sjetih da jak momenat bio i kada sam shvatio da su ipak u pitanju ipak 2,a ne 3 dimenzije kako se na pocetku cinilo Smile
portugalski brod koliko se ja sjecam,a za ricarda ne bih bas rekao da je amerikanac,ilana ga je nazvala ricardus,u incidentu,to mi bas i nije americki a opet ni portugalski,a i sam ricard je na ajlendu od davnina,jacob je doveo black rock,jacob je napravio ricarda takvim kakav je,savjetnik mu je,na brodu su bili robovi,mib mu je rekao da ga je lijepo vidjet van okova...moras priznat da ima logike?ili,sta ako je ricardus zabrljao nesto na black rocku pa ga bacili medju sve te crnce/robove?nije da nema smisla...ne vodim se ja raznim teorijama po netu da je on sa black rock-a,i prije nego sam poceo da pratim forume a za vrijeme gledanja serije,nekako mi je sinulo da je bas sa misteriznog broda u sred dzungle...ona recenica 'van okova' mozda to i potvrdjuje...nego,zivi bili pa vidjeli,svako ima svoju teoriju,svako seriju gleda na svoj nacin Wink
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat

Citat

+1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
"It's good to see u out of those chains" - ima mnogo značenja , tako da je glupo odmah pretpostavljat da je bio slave na Black Rock-u .

Što se tiče Jacob = Sayid ,  Lindelof i Cuse su rekli da Jacob nije Sayid  na Jimmy Kimmel's showu . Ali isto tako da se je nešta promijenilo glede toga .

edit: "It's good to see u out of those chains" 

Primjer 1.  : " E brate , nek više nisi Jacobova sluga , eto slobodan si ...."    (slično nešto što je rek'o Bramu i ostalim "profesionalcima lol" )
Primjer 2.  :  "Richard je kao neki vječni sudija između Jacoba i MiBa , te održava balans među njima .
Primjer 3.  : " MiB je bio u okovima!?  "Drago mi je da te vidim bez "mojih-tih" okova!? "
Primjer 4. : Zatvorenik na Black Rocku
Primjer 5. : Sluga / Rob na Black Rocku
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 20:46:32 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
"It's good to see u out of those chains" - ima mnogo značenja , tako da je glupo odmah pretpostavljat da je bio slave na Black Rock-u .

Što se tiče Jacob = Sayid ,  Lindelof i Cuse su rekli da Jacob nije Sayid  na Jimmy Kimmel's showu . Ali isto tako da se je nešta promijenilo glede toga .

edit: "It's good to see u out of those chains" 

Primjer 1.  : " E brate , nek više nisi Jacobova sluga , eto slobodan si ...."    (slično nešto što je rek'o Bramu i ostalim "profesionalcima lol" )
Primjer 2.  :  "Richard je kao neki vječni sudija između Jacoba i MiBa , te održava balans među njima .
Primjer 3.  : " MiB je bio u okovima!?  "Drago mi je da te vidim bez "mojih-tih" okova!? "
Primjer 4. : Zatvorenik na Black Rocku
Primjer 5. : Sluga / Rob na Black Rocku
gledaj,to je moja pretpostavka i stojim iza toga,i da ne bude tako zivot ide dalje,sto cemo sad???samo malo je teska ta rijec 'glupo je' ...nemam namjeru nikoga da ubjedjujem,samo mi je bilo logicno.uostalom,ako ti se citaju spojleri,vidjeces da je moja pretpostavka sve,samo ne glupa:
http://lostspoilers.wikia.com/wiki/Ab_Aeterno
jos jednom,ne temeljim moju pretpostavku okle je ricard na osnovu spojlera iz finalne sezone.
poZz Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
gledaj,to je moja pretpostavka i stojim iza toga,i da ne bude tako zivot ide dalje,sto cemo sad???samo malo je teska ta rijec 'glupo je' ...nemam namjeru nikoga da ubjedjujem,samo mi je bilo logicno.uostalom,ako ti se citaju spojleri,vidjeces da je moja pretpostavka sve,samo ne glupa:
http://lostspoilers.wikia.com/wiki/Ab_Aeterno
jos jednom,ne temeljim moju pretpostavku okle je ricard na osnovu spojlera iz finalne sezone.
poZz Wink

čuj teška riječ "glupo je" .. znaš li šta je "teška riječ"
nisam mislio da te "uvrijedim" sa ovim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Motorola Fire X311
@Ilew

"Black rock" bas i ne zvuci portugalski,ja bih prije rekao da je u pitanju engleski brod Smile

sto se tice ricardusa ja sam cak mislio da ona veza od ostrva do pustinje u tunisu radi u oba smjera,tako da je alpert u stvari mozda bio rimski vojnik koji je slucajno nabasao na portal(mozda su i drevni egipcani tako dosli na ostrvo pa otuda ona statua ili kad smo kod toga nigerijski avion pun droge). sto se toga da on izgleda uopste ne stari,ja bih rekao da onaj bazen u hramu moze raditi i druge stvari pored vracanja mrtvih u zivot(nesto poput "fontane mladosti")
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
Citat
mozda su i drevni egipcani tako dosli na ostrvo pa otuda ona statua
zanimljivo razmisljanje  Smile
A sto se tice Ricarda sacekacemo do osme epizode pa cemo saznati.
Opet kazem stvarno sam se navukao na Lost ali nema teme koju oni nisu obradili. Po meni najkomercijalnija al ipak najbolja serija ikad.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Maj 2026, 12:13:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.